hellow

Michal Plath

New member
hellow

does anybody know where is best to mail a huge box from puento arenas? i bought lots of stuff what way is best to ship them ti israel? tnx, michal

natyh

New member
דואר רגיל לדעתי

נסי דואר ים בדרך כלל בסדר גמור . יופי לשמוע משם , שמרי על קשר זו מטרת הפורום ללוות אתכם שם.

natyh

New member
אגב מה שלום הפנגוינים הם עדיין בסביבה

האם את בדרך לנטלס לקאזה חואן ? ולטורס דל פיינה ?

Michal Plath

New member
SI

כן אנחנו ככה פונטו ארנס אחר כך נטלס וקלפטה משהו כזה באושוויה היה יפה ממש ומזג אוויר סבבה בהתחשב בעונה תודה על כל העזרה

natyh

New member
האכסניה הישראלית בנטלס

מחר נשלח לךדרישת שלום צילום של הקאזה אתר הרשמי של הטורס דל פיינה ועודהפתעות

The Cat Woman

New member
why to Juan???

there´s a great hostel at A. Prat street called "lily patagonica" - with great breakfest 4000$ chilenos only 4 or 5 rooms- verry small and intimate go for it! dont let juan have our plata!

bananaboy8

New member
בשביל זה יש אינפורמאסיון דה טוריסמו

שמעתי... אמרו לי.... שהמקום הזה הכי טוב ! שהמקום ההוא לא שווה ! שחואן מנייאק ! שחואן גבר !! ולי אמרו שיש אלוהים, ואז אמרו לי שיש אללה וישו ובודהה והרב עובדיה.... למזלי נזכרתי שאם אין אני לי מי לי... אז במקום להתעסק במידע שולי המבוסס על דעה אישית (ודעת העדר או האנטי-עדר בד"כ), למה לא לפנות בכל מקום למרכזי המידע לתייר, לבקש מהם להוציא עבורכם רשימה של ההוסטלים במקום ולבחור מה שמתאים לכם (הכי זול, אירופי, ישראליאדה, דרומאמריקאדה, הכי יקר וכו'). הרי בכל מקום ישנן כ"כ הרבה אפשרויות-למה שמישהו יבחר עבורכם ?! בהצלחה ולהתראות, יותם

bananaboy8

New member
הלו אני לא זיקית !!

מה העניינים נתי ? מבקש אם אפשר לחזור ללבוש שחורים, אוהב את שניהם אבל מעדיף את השחור !! תודה.

natyh

New member
אל תדאג.....זה רק להסואה

יעבור לך אחרי האירוח

natyh

New member
בשביל זה יש נתי .....

שמכיר ומאד אוהב את חואן כבר 14 שנה וממליץ ללכת אליו .

natyh

New member
מגיינס 646 למיטב זכרוני

קאזה מריה חוזה מי זו מריה מיהו חוזה ? ומהו בית דיירי הרצפה ? כל התשובות בסרט אגדת יבשת משנת 1996 מפיק ועורך נתי הורשברג צלמים אופיר רותם אריה גלעד נתי הירשברג הוקרן במסגרת מבחן בד בערוץ 2 .

למעלה