Hell's Kitchen 302

maya567

New member
Hell's Kitchen 302 ../images/Emo58.gif

סלחו לי שאני מתלהבת שוב. אבל הסידרה הזו מעולה! והפרק הזה שוב היה פרק חזק ומלא אקשן. אהבתי גם שאפילו שמדובר בתוכנית בישול - אנשים יודעים טוב מאד איך לשחק את משחק האלימינציה ומשאירים מתמודדים גרועים לסוף (כמו אהרון) ומנסים להפטר מהמתחרים (כמו טיפני בפרק הקודם). אגב, נדמה לי או שהאולפן זה אותו אולפן של ביבי? אפילו יש שם 2 קומות כמו בביבי...

../images/Emo58.gif

בעקרון את צודקת, אבל רוק, בניגוד למליסה בפרק הקודם, ממש לא עשה את זה בשכל. כשהוא העמיד להדחה את ג'וש זה היה ממש ממש ברור שזה רק בשביל לנסות להפטר ממנו (ואני שואל - יש מצב שההפקה דרשה מרוק לא להעמיד את אהרון?).

willo

New member
../images/Emo58.gif

אם אהרון היה עף, הייתי פשוט בוכה (|
|) הרעיון להעלות את ג'וש היה מוצלח מבחינת הבנים, הנימוק היה עלוב, תציין שזה בגלל אי אמירת אמת (בלה, בלה, בלה...). הבנות הפתיעו אותי לטובה, והקטע שלהן עם התחתונים היה גדול, בקצב הזה הבנים יעופו אחד אחרי השני. וחוץ מזה מאיה - מה החלפת את ג'ק בכריס ריצ'רדסון?

maya567

New member
../images/Emo58.gif

ג'ק אכזב אותי העונה הזו. הפסקתי לראות אותה בערך בפרק 10 (אם לא לפני). והשורה הזו פשוט מגניבה, בלי קשר לכריס ריצ'רדסון או לג'ייסון מראז

willo

New member
../images/Emo58.gif לגבי 24

אני התחלתי רק בשבוע שעבר, ראיתי ארבעה פרקים וזה באמת לא ממריא, לפחות יהיה לנו את רמזי בקיץ

בוביץ

New member
מטבחי הגיהנום 302../images/Emo58.gif

פרק טוב אני לא מבין איך לכל הרוחות אהרון נשאר... ובכלל איך קיבלו אותו לתוכנית נרהא שקיבלו אותה רק בשביל הדיבור לשמה.. הבנים בלתי נסבלים רוק לקח סיכון חזק ששם את גוש בהדחה לדעתי זה יחזור לו כבומרנג....

למעלה