Hell's Kitchen 3x01

Elsewhere

New member
Hell's Kitchen 3x01

עוד מישהו צופה בזה, או שזה רק אני ואני אפסיק לכתוב כאן על זה?

Elsewhere

New member
הו רמזי../images/Emo99.gif../images/Emo70.gif../images/Emo58.gif

ממש רציתי שג'ואנה תלך. וממש רציתי שמליסה תציב את ג'וליה Up for elimination ושרמזי יגיד שהיא עומדת שם בגלל האחרות, שיחזיר אותה לשורה ויוציא מישהי אחרת
. בכל אופן, חהחהחה! הולכת להיות עונה מגניבה ביותר, לדעתי
. אה, אני שונא את שון. או ג'וש. או איך שלא קוראים לו שרוצה שאנשים יעשו סקס בזמן האוכל o_O. הוא כזה... Frat boy. |: בכל אויפן. אחלה פרק. אני אהבתי
.

willo

New member
../images/Emo58.gif

בהחלט ראיתי ונהנתי מכל רגע של גורדון רמזי מאבד את השליטה על הלשון. כרגיל יש כמה ליצנים שכל מטרתם היא להרים לרמזי להנחתות. בהחלט פרק שמבטיח עתיד טוב לעונה הזו

../images/Emo58.gif

אני לא מבין איך יש שתי תגובות מעליי לפרק, ובאף אחת מהן לא מוזכר הקאובוי האסיאתי?? הבן אדם הזה הוא באמת אחד הדברים הכי מצחיקים שראיתי בחיים. ושלא יהיה לאף אחד ספק - הוא הסיבה העיקרית לכך שהבנים ניצחו, כי אם הם היו מפסידים הוא היה חייב להעיף אותו, ואין שום סיכוי שאפשר להעיף דמות שכזאת על הפרק הראשון.. כן, גם אני קיוויתי שג'ואנה תעוף, ובגלל זה גם רציתי שג'וליה תעמוד לצידה כי אז זה היה ודאי. מעבר לזה, פרק מצוין, פתיחת עונה מעולה וגמד מוזר שעוד יודע לבשל! כיף.

Elsewhere

New member
אמ, 12 אנשים ששואפים להיות שפים.

ושף אחד שקוטל את כולם. אומשהו
.

maya567

New member
../images/Emo58.gif

פעם ראשונה שאני רואה את הל'ס קיצ'ן, אחרי שהמליצו לי עליו רבות. וההמלצות היו נכונות לחלוטין. ממש אהבתי את העריכה הפומפוזית וכל הקטע של הגהנום והאש. גם החוקים נראים סבבה, למרות שרוב הזמן נראה שרמזי פשוט רוצה לפטר חצי מהם בכל רגע נתון. הקאובוי האסייתי קורע לחלוטין. נראה שהוא עומד לחטוף התקף לב כל שניה וחצי. הסתום שענה לרמזי היה ממש סתום... בינתיים מליסה נראית תותחית וגם רוק. אני ממשיכה לצפות מכאן והלאה

למעלה