heloo :)

snow wite1

New member
heloo :)

היי שמי (רנא) שם אימא (אמל) אני בת 26 כל הזמן חשבתי שתאריך לידתי הוא 29-2-1983 אבל כשנרשמתי לאתר תפוז גיליתי שבשנת לידתי לא היה 29-2 רק 28-2 אז תאריך הנכון הוא 28-2-1983 אני נשואה כבר 7 שנים אימא לשתי בנות אני ובעלי לא מסתדרים יחד ו אני לא סובלת אותו ולא יכולה לחיות איתו עוד חושבת להתגרש האם זה הוא הדבר הנכון לעשות ו האם אני אתגרש בקרוב( השנה) קוראים לו אשרף בן נואל תאריך לידה 21-9-73 ו תודה

ובכן אתם כמו אש ומים, כעת,

שאינם טובים יחדיו..המים מכבים את האש...האש אינה מתפתחת והמים אף הם אינם זורמים ונינוחים... אך נישואיכם לא תמיד היו כפי שהם כעת..כשנולדה בתכם הבכורה שרתה האהבה תחת קורת ביתכם... זה משהו שמאפיין את שלוש-ארבע השנים האחרונות, נראה לי.. האם ניסתם לפתור זאת באמצעות הדברות..יעוץ או משהו כזה?! למעשה במזלות אתם אדמה ומים(בתולה ודגים)...ודווקא יכולים לחיות טוב ביחד.. המונח "לא סובלים", מתאר את התחושה הסובייקטיבית, אך לפני שקרה מה שהביא למצב היום היו חייכם לא רעים לדעתי יש פה שיעור שצריך ללמוד..גירושין הם אפשרות אך קחי בחשבון שלו יהיה קל יותר מלך לאחריהם..ודווקא הייתי מציעה לנסות ולשקם זאת..וגם לך יש שיעור
..שקוראים לו מחילה..לו יש שיעור
שקוראים לו "יאללה מאמי ..תתבגר כבר ותקח אחריות למעשיך!!"מוזר שהוא דווקא אדמה....נראה לי שנכנסתם לסחרור..האםידעת שרוך מנצח קושי...?!) רב כוחם של המים מכוחה של האבן....

snow wite1

New member
שלום לך לאנרדו האחת

כל מה שאמרת הןא נכון, אני ובעלי באמת כמו אש ומים ואת כן יודעת מי האש ומי המים.. האמת היא שהדברות ביני לבינו לא תעבוד .. כי הגענו למצב גם לדבר אחד אל השיני לא קל אני מסכימה איתך שגירושין לא יהפכו אותי לשמחה ו מאושרת אלה יוסיפו לי עוד סיבות כדי לבכות כל הלילה וכל לילה לכן אני חושבת ללמוד...לצאת מהבית להשתחרר, לעשות דבר לעצמי ורציתי שתנחי אותי על איזה כיוון ללכת מה מתאים לי יותר ו במה אצליח בכלל מה אומרים המלאכים תודה חמודה

../images/Emo140.gifהמלאכים אוממרים..לשמוע בקול תמי

ח....(אני משתמשת במידע שהם מעבירים לי בהיגיון ומחשבה צלולה ככל יכולתחי..) אם תנסו ולא תצליחו..אז תרימי ידיים לימודים יש הרבה דברים שיתאימו לך תאמת...קשה לכוון..אם תשאלי בין תחומים שונים אשתמש סיכולותי השונות ליעץ ככל יכולתי, בתנאי שתבטיחי לי שתנסי עוד פעם אחת..לשוחח עם מתווך...

למעלה