HELP אין לי פרטיות!

facundo te amo

New member
HELP אין לי פרטיות!

שלום אני חדשה בפורום ונקרא לעצמי ליטל, כמו בכרטיס האישי[שם בדוי] אני בת 15 [הכרטיס שלי מקולקל] וההורים שלי ממש חוקרים אותי. מבחינה חומרית יש לי הכל אבל אין לי פרטיות אין לי מנעול לחדר ושאני עם בנים הם פותחים תדלת חופשי הם שואלים אותי שאלות[במיוחד אמא שלי] "נו התנשקת בסילבסטר?" וכל מני כאלה ואני אומרת לה מה פתאום וזה. היא חודרת יותר מדי לפרטיות שאני זקוקה לה. בכלל מכיוון שאין לי מנעול בחדר אני לא מביאה בנים הביתה כי היא רק פותחת תדלת ועוקבת אחרי שהם לא יאנסו אותי. אני יודעת שתגידו שזה מדאגה אבל זה מציק בטירוף! יש לי כרגע חבר ואני לא מביאה אותו הבייתה בגללה כי אני לא רוצה שהיא תיכנס כל הזמן לחדר שאני איתו בזמן שאנחנו רואים סרט או משהו והיא דווקא תיכנס ותשאל : "רוצים לשתות משהו? רוצים לאכול משהו?" כמו אמא פולנייה אוף איתה! שניגשתי אליה ואמרתי לה שתפסיק לעקוב אחרי ולחדור לי לפרטיות היא אמרה לי שאני פרנואידית מלבד זאת אי אפשר להתקין לי מנעול כי אני בממד... מה לעשות? HELP

benpual

New member
תקישיב , אין כזה דבר.

פרנואידית , יש לך את הפרטיות שלך , ואת יכולה להגיד לאמא שלך , שהפרטיות שלך , יש גבול , היא צריכה להבין את זה , וגם את . אבל אפשר להבין אותה , שהיא דואגת לך , שלא תעשי שום דבר רע. אבל אם היא מגזימה בטירוף , אני הייתי מציע לדבר איתה עוד פעם , להגיד לה , שיש לך את הפרטיות שלך תחזרי אלינו עם תשובה בהקדם

facundo te amo

New member
תשובה...

נסיתי אין היא אומרת שאני זאת שמגזימה... אוף .. נמאס לי ממנה

benpual

New member
תקשיבי , גם לי נמאס , והיא לא

שמה לב לזה , וזה גם מעצבן אותי.......... אבל אם מדברים איתה כמה שיותר , ככה מבינים כמה שיותר

faith2

New member
אממ תקני אותי אם את חשה צורך בכך...

אבל מה שאת מתארת זה בסך הכל אמא כמו כל אמא שפשוט מסוקרנת לגבי הבת שלה, לא?

a s t r o

New member
תשמעי

אמא שלך לא נולדה אתמול גם היא הייתה צעירה פעם היא יודעת מה חבר וחברה עושיםש הם לבד בחדר אולי יש לה בעיות אם זה ? ניסית לשאול אותה אם יש לך בעיה אם חבר שלך או מה שהיא חושבת שאת וחבר שלך עושים שאתם לבד? תחזרי אם תשובה

למעלה