help - אני מרגישה אבודה

lur15

New member
help - אני מרגישה אבודה

בנות שלום, אנא עזרו - אני זו עם 4 הפלות חוזרות אחרי טיפולים. אני מרגישה אבודה ולא מוצאת את הדרך הנכונה להמשיך בטיפול. האם אתן מכירות רופאים מומלצים לנושא הפלות חוזרות ו/או שם של רופא מצוין שכדאי לקבל ממנו חוות דעת - אנא עזרו

אבודה

אני מבינה את תחושת האובדן בכלל ואבדן הדרך בפרט. לשמחתי, דווקא בהפלות חוזרות אין לי נסיון, אולם שמעתי כי ד"ר קרפ מתל השומר (המרפאה להפלות חוזרות) מומחה בתחום. יש מרפאות כאלו בכל אזורי הארץ. באופן כללי, אחרי 3הפלות חוזרות מבצעים ברור מקיף, כולל כמובן בדיקה בכיוון של קרשיות יתר. בהצלחה בהמשך פילה סגולה

boaz10

New member
מנסיון של בחורה קרובה אלי,

ד"ר בר חווה, שעובד בבית חולים השרון עד כמה שאני זוכר, קוצר הצלחות רבות והצליח להוציא אותה ועוד אחרות מהיאוש אל האימהות. לא נראה לי שיש בעיה לאתר אותו, אם תרצי אבקש את מספר הטלפון שלו ממנה.

קטיה 007

New member
לאבודה

אמנם רופא שמתמחה בכך אני לא מכירה אבל אצלי הרופא אחרי הפלה אחת מבחינתו התחיל לחקור ולברר וחלק מהבירור נעשה אצל פרופ´ שייפ אייל מתל השומר והוא היה נחמד ומקסים אולי אני לא בטוחה הוא הפיתרון לו את מחכה. מעבר לזה מאוד אשמח לשמוע מה קורה איתך ואיך ההתמודדות אנחנו פה להאזין ולעזור גם בנבכי הנפש קטיה

ללור15...../images/Emo42.gif

כפי שכתבת בתגובה להודעה אחרת..."בעצב תלדי בנים"...שווה בשביל הסוף הזה לכאוב בדרך... אני בטוח שקשה לך מאד נפשית בתקופה הנוכחית, אבל היי חזקה! כשתחבקי בזרועותייך תינוק/ת/ות תגלי שהדרך הקשה היתה שווה את המאמץ. אני מכיר זוג שחווה מספר אבדני הריון וכיום הם הורים טריים ומאושרים. באחת מהשיחות עם בן הזוג הוא כה עודד אותי כשאמר לי כשחובקים בזרועותינו תינוק/ת/ות שלנו כל התקופה הקשה שלפני מתגמדת לעומת עוצמות האושר והשמחה! בתקווה לבשורות טובות! תמיד איתנו

למעלה