HELP בבקשה

O Boy

New member
HELP בבקשה ../images/Emo13.gif

אוקיי, אז ככה, יש לי חדר די קטן שהארון, המיטה ושאר האביזרים בצבע בוק. אני רוצה לצבוע את החדר, ורציתי לדעת איזה צבעים הכי מתאימים ובאופנה... תודה

אין כזה דבר!

אין כזה דבר "אופנה" יש רק מה שמתאים. לדוגמה : חדרים קטנים לא לצבוע בצבע כהה. קיר אחד צבוע נותן תחושת עומק. לא לצבוע את התרקה... אבל אם השאלה היא על התאמת צבעים תלוי על מה תלכו....כחולים...צבעים חמים...מה בדיוק?

O Boy

New member
אני שואל איזה צבעים מתאימים...

נתנו לי בנתיים הצעות לאפרסק, בננה, יש עוד?

סבבה הולכים על פירות ../images/Emo6.gif

אפשר צבע ליים (ירוק צהוב בהיר), אפשר צבע יין (זה לא ממש פרי אבל נגמרו לי הפירות לשים על הקיר
)אפשר צבע "בריק" ,אפשר כתום, אפשר כחול אפור ואפשר הכול... תלך לתחנת עירבוב הצבעים ותבחר מה שמוצא חן בעינך מהדוגמאות. רק קח בחשבון שעל הקיר הצבע יוצא טיפה כהה יותר ממה שבחרת ואל תבחר צבע כהה מידי כי החדר קטן.

yupy9

New member
אתה זה שחיי שם

ולכן רצוי לבחור מה שנעים *לך*, ומה שאתה אוהב. ואם באופנה צבע שאתה לא סובל? זה הכי לא נכון לבלות שעות בחדר עם צבע שנוא- יש לזה השפעה לא טובה. תחשוב איזה צבע אתה אוהב, ומפה ניתן יהיה לחשוב איתך יחד איזה עוד צבעים "הולכים" עם אותו הצבע. כמו כן, כדאי להמנע כמו שכבר אמרו מצבעים כהים- שמקטינים את החלל (אשלייתית).

צבע

מאחר ואתה צעיר ממליצה להשתמש בצבעוניות ולא לחשוש לא להפוך את החדר לחדר כבד ומשעמם לך על צבעים שאתה אוהב ללא חשש, לעץ בוק מתאים כמעט כל צבע ללא הגבלה בהצלחה!

למעלה