HELP - בקשה לתמיכה במשלוח אי מייל

HELP - בקשה לתמיכה במשלוח אי מייל

נסיתי לשלוח אי מייל דרך הפורום, אך לא הצלחתי. היכן הטעות?!

king crimson

New member
לי זה דווקא שלח........

תנסי לשלוח שוב..... אם הוא כותב לך משהו כשאת לא מצליחה לשלוח אי מייל תכתבי פה מה הוא כותב ואז אולי נוכל לעזור יותר.

שלום KING ותודה ...מחכה להמשך

זה מתחיל בזה שגם האי מייל שלך וגם של דליה רשומים כחסויים...נסיתי לשלוח ליסמין וההודעה שנרשמה לי הייתה The connection... has failed יש לך רעיון נוסף?! אפרופו, מאוד נהניתי לגלות אותך בין הנחלצים לעזרה... ד"ש להורים!

king crimson

New member
אולי זה......

קודם כל מה זה אמור להביע שמאוד נהנית לגלות אותי בין הנחלצים לעזרה אני עד כדי כך מנייאק????? :O) על פי מה שהוא כותב לך אני משער שיש בעיות תקשורת בין המחשב שבו את עובדת לבין שרת הדואר של תפוז ואולי בכלל בהגדרת האי-מייל שלך. אולי חסר לך במחשב PLUG IN או משהו כזה... מעבר לזה אין לי בדיוק רעיון מה עושים בקשר לזה וגם לא בטוח שאני צודק. אז אולי תנסי לפנות להנהלת נענע הם בטח ידעו מה לעשות

תודה וצביטה...

לא מאניאק - סתם "טמבל"... התכוונתי לברך ויצאתי מקללת?! השמחה הייתה על כך שאתה שותף פעיל בפורום. מהכרותי אתך אני יודעת שאם אזדקק לעזרה אתה אחד מאלה שניתן לפנות אליהם!!!

178

New member
לריקי

כדי לשלוח אימייל מהפורום את צריכה 1. דבל קליק על השם או הכינוי של בעל ההודעה 2. נפתח חלון שבצידו הימני למעלה (מול היד הימנית שלך) כתוב האימייל של השולח 3. דבל קליק על האימייל פותח את האקספלורר 4. כמו כל אימייל

תודה אבל...

אלו הפעולות שבצעתי אבל אחר כך לא הצלחתי לשלוח. מיד אנסה לבצע את ההצעה של אלון ונראה מה יהיה כתוב.

למעלה