HELP דחוף! שלחתי חבילה לפני 12 יום

אלונה114

New member
HELP דחוף! שלחתי חבילה לפני 12 יום

לארהב המוכרת כתבה שעדיין לא קיבלה! נתתי לה את הTRACKING NUMBER והיא חזרה אלי שכתוב שאין "רקורד" למספר הזה!!!! מה לעשות?????? אווווף!!!

riorita

New member
לונה, זה קורה לי הרבה, אני תמיד

מרגיעה את הלקוחה שזה יגיע. לאחרונה הדואר שלנו שולח סמס מתי נמסר הדואר ומתי הוא מתעכב במכס של ארה"ב. לאחר העיכוב במכס תמיד הגיע באיחור של מספר ימים. האתר של usps ממש לא מדייק, לפעמים כותב ולפעמים לא. האתר של דואר ישראל אמין הרבה יותר.

מספר החבילה מופיע רק אחרי שהיא נמסרה

או נעשה נסיון מסירה. כל זמן שהיא מסתובבת משדה התעופה עד ליעד אין עליה מידע באינטרנט.

אורלי p

New member
עוד אין סיבה להיכנס ללחץ

משלוח לארה"ב לוקח בין 14-21 יום כך שישי לך עוד קצת זמן. וזה שכתוב שאין רקורד למספר הזה, זה נוסח שיגרתי וקבוע שיהיה שם עד שהחבילה תימסר עוד עד שינסו למסור וישאירו לה פתק. לא להיבהל, ה USPS מעדכנים את זה רק אחרי... אורלי

chop007

New member
12 יום זה עדיין בסדר..יש חבילות שלפעמים לוקח

להם חודש. דבר ראשון תבדקי באתר של דואר ישראל שהחבילה שלך מוקלדת והיא יצאה מהארץ. ודרך האתר של דואר ישראל תיכנסי לדואר ארה"ב ותבדקי אם רשום משהו על החבילה. בעקרון הם לא רושמים עד שהיא לא מגיעה לסניף שממנו צריך לקחת את החבילה. בטח זה יהיה בימים הקרובים. תסבירי ללקוחה שזה מגיע מישראל ושזה רחוק. בדרך כלל הם מבינים וסבלניים.

Lilach O

New member
גם לי זה קרה במשלוח האחרון ...

בדרך כלל לוקח לי שבוע משלוח לארה"ב ובמשלוח האחרון עברו 16 יום עד שהלקוחה קיבלה את החבילה תבדקי בדואר ישראל באתר שלהם מה כתוב - אם כתוב שוגר לארה"ב - תני עוד יומיים שלושה ויש מצב שזה יגיע אליה ותראי את זה בUSPS אם כתוב לך שהחבילה עדיין בארץ חכי ליום ראשון תראי מה קורה ואם עדיין בארץ תתקשרי לדואר ויפנו אותך למילוי טופס - לפעמים כמו שאמרו לי פה בפורום וצדקו - הדואר פשוט לא מעדכן את מצב החבילה וכמו שקרה לי הקונה כבר קיבלה את החבילה ובישראל עדיין כתוב החבילה בדרך לטיפול בת"א

RolyzCreations

New member
לארה"ב חבילה יכולה להגיע

גם אחרי שלושה או ארבעה שבועות, וזה לא נחשב מאוד חריג. במיוחד ככול שעונת החגים/קריסטמס/מתנות מתחילה.

nbrosh

New member
הי בלי לחץ! את מוכרת מנוסה

אני לא נותנת להם שום מספרים. זה מייצר עוד בעיות. פשוט כותבת שהחבילה בדך והיא תגיע. הרבה מלים מעודדות של בטחון. הסברים על בדיקות דואר בטחוניות בארה"ב... ושוב - להזכיר שאת עומדת מאחורי המכירה, ושכל החבילות מגיעות...

orithadad

New member
אפרופו חבילות, יש למישהו הסבר ללקוח

מדוע מספר המעקב אינו יעיל לאיתור החבילה. לקוחות מבקשות את המספר ולמשעה אין לו כמעט חשיבות. לי יש שתי חבילות שמתעכבות כבר שלושה שבועות...

אלונה114

New member
תודה בנות על העידוד!!

בשלב הזה אני חוששת מפידבק שלילי!!! אפילו שאני לא עשיתי משהו לא בסדר!!! מסתבר,] מה שהיא לא אמרה, שהיא צריכה את זה למחר!!!

nino15

New member
קודם כל, להירגע ../images/Emo13.gif

אם היא לא אמרה לך שהיא צריכה את זה תוך זמן מסוים, זה בעיה שלה. כמובן שצריך להסביר לה בנימוס שאת שולחת מישראל ומשלוח יכול לקחת עד חודש בגלל עונת החגים. תסבירי לה שמספר המעקב לרוב מתעדכן רק כשהחבילה מגיעה לסניף הדואר של הלקוח, אז אין מה להילחץ מזה שאין מידע כרגע, סביר להניח שזה בדרך. 12 ימים זה לא מספר שצריך להלחיץ. כאמור, לפעמים זה לוקח גם חודש (וקרה לי גם חודש וחצי)

לימיצ

New member
../images/Emo6.gifעונת החגים!!? איזה עונת חגים היא עכשו ???

אחח, דוברת של הדואר את צריכה להיות, בחיי, אפילו הם לא חשבו על תירוץ "עונת החגים" רב שנתי.

nino15

New member
באיזשהו מקום בעולם תמיד יש חג! ../images/Emo6.gif

ואני לא אתנגד להיות הדוברת של הדואר, הם בטח מקבלות מלא כסף מכל עמלות המכס
אבל עכשיו ברצינות - יש עונת חגים בארה"ב! הלוואין וכריסמס הם חגים!

no wonder1

New member
זה שיגתי לחלוטין

USPS לא מעדכן עד המסירה עצמה. אם לקוחה פוננה אלי (והשבוע פנו 2) אני נותנת את המספר ומסבירה יפה שזה בדר"כ לוקח 14 ימי עסקים אך יכול לקחת יותר תלוי במכס וחגים. אני גם מוסיפה שאם באתר כתוב שאין פריט שכזה אין זה אומר שאין פריט כזה אלא שהם מעדכנים רק לאחר מסירה.

babytogo

New member
אלונה מה עם הניסוח המעולה שנתנה לנו לירון בזמ

בזמנו? Dear ABCD Thank you for your message. It is very frustrating that packages take a long time to arrive. Registered mail takes longer to arrive since it travels in locked containers for safety and it also goes through customs and security checks more often. The advantage is that there is full insurance for the package. Normally it takes 2-3 weeks but it may take a while longer and so far I haven't lost a package yet. If you can wait a bit longer with me I would be very thankful, and if there is no way for you to wait please let me know and we will work it out.. In any event, I promise you that you will either have your package or a refund. So in that respect you have absolutely nothing to worry about. I am always here and will keep following usps for further information. usps.com only offers updates on a package after it arrives to the local post office so until then , there will be no record. I would like to offer you free shipping on your next purchase to compensate for the inconvenience :) Many thanks אני משתמשת בו המון...

למעלה