help!!! חומר בנושא משפט ואינטרנט

ramiri

New member
help!!! חומר בנושא משפט ואינטרנט

להכנת סמינריון בנושא משפט ואינטרנט אני זקוק לחומר משפטי בנושא. תודה רבה מראש.

תקרא את הודעת המנהל של הפורום

אז תראה ש"משפט ואינטרנט" הוא נושא רחב למדיי שנוגע בענפי משפט רבים ומגוונים. אם תקרא כאן בפורום תוכל לראות גם שעלו כמה סוגיות ותראה באיזו מהן אתה רוצה לעסוק, כי לכתוב סמינריון על משפט ואינטרנט זה לדעתי כמו לכתוב סמינריון על ,דיני חוזים" או על דיני נזיקין, או "דיני משפחה, אם לא יותר מזה. חוץ מזה, בקישורי הפורום העליתי מספר קישורים לאתרים העוסקים בנושא וגם כמה כלים משפטיים שעוזרים לחפש. תתחיל לקרוא ותראה לאן אתה מגיע. אגב, אני לא יודע איך זה היום אבל בזמן שאני למדתי באוניב´ ת. א. המנחים של הסמינריונים היו מספקים רשימות ביבליוגראפיות בסיסיות.

ramiri

New member
תגובה לתגובה

1. תודה ובל הכבוד על התגובה המהירה!!! 2. ברור לי כי מדובר בתחום רב היקף. אך למעשה אין לי העדפה/מגבלה לנושא מסויים וכל המניעים שלי בבחירת הנושא הם פרקטיים - כלומר לסיים את הסמינריון כמה שיותר מהר (אני באיחור רב בהגשה). אני בשום אופן לא מחפש להעתיק סמינריון מוכן, אבל בשל הדחיפות אני מחפש חומר מבוסס ככל הניתן, ע"מ שיהיה לי בסיס לסיים את הסמינר בהקדם האפשרי. 3. כפי שציינת לגבי רשימות בבליוגרפיות - אכן יצא לי לעבור על רשימות בבליוגרפיה של כמה קורסים מאונ´ שונות, אולם כאמור אני מחפש קצת מעבר לרשימת מקורות. שוב תודה רבה מראש לכל מי שישתף פעולה.

קישורי הפורום יכולים לעזור לך

כעיקרוןף law.co.il לכל הנושאים המשניים, 4law.co.il לפלילי של האינטרנט וקצת ראיות, להתעלם מהעיצוב הנוראי, יש שם חומר רציני ביותר. ratzio.co.il כנס לנושאים יש שם כמה מאמרים טובים. האתר הטכנולוגי הממשלתי, יש שם סקירה שהוכנה ע"י מומחים לעניין הכנת המשפט לעידן המידע. ד"ד בוגנים מאמר מקיף לעניין הסחר האלקטרוני, ד,ר אלקין קורן מאמר על זכויות יוצרים בעידן המידע, הכל על מגש, רק תפתח ותרקרא.

OK ושכחתי להפנות אותך לספר

של עו"ד נעמי אסיא, בטח תמצא בספריה המשפטית, וגם יש כמה מאמרים של עו"ד נמרוד קוזלובסקי.

ramiri

New member
אין לי כותרת..........

עברתי על הספר של קוזלובסקי וגם של אסיא ואפ´ על הספר של בר שדה....

למעלה