help יש לי חדר ורוד צהוב סגול

עליזבב

New member
help יש לי חדר ורוד צהוב סגול

אני עוברת בקרוב לדירה קטנה בתל אביב והחדר בו אתגורר נראה כמו חנות גלידה לא מוצלחת. עכשיו לא מזדמן לי לצבוע,אז עלי להתאים עצמי לזוועה...אנא,עזרו לי! משקופי החלונות בצבע סגול בוהק,הדלת צהובה והקירות שליש צהוב בננה והשאר ורוד בהיר. איזה צבע וילון כדאי? מדף או שטיח? תודה מראש ד"ר לק

0 אור 0

New member
וילון ירוק עם נקודות לבנות

מדף כחול ושטיח בצבעי אדום ושחור ... - זה הצבעים שחסרים לך בחדר. לא? יקירתי, לא יודעת למה את לא מתכוונת לצבוע, אבל לאור הקסטרופה נראה לי שכדאי שתשקלי את החלטתך. לקנות כמה פחיות צבע עם מברשת ולצבוע לבד, לא יוצא כל כך יקר, ונראה לי השקעה ראויה לאור הטראומה שאת עומדת לעבור אם תפתחי את העיניים כל יום לצבעוניות הזו. אם את פשוט גרה תקופה קצרה בחדר של מישהו שלא מסכים שתגעי בדברים - אז נראה לי שהאופציה היחידה לצבעי ריהוט ואביזרים זה לבן, שחור, או אחד הבצעים שכבר יש שם אם הוא נסבל בעינייך. אם הבעיה זה יכולות צביעה, זמן וכסף, את יכולה לפחות לצבוע את הקירות - בלבן או סגול מאד עדין שירכך את הסגול של המשקופים - ולצפות את הדלת באיזה טפט נייטרלי. או בעצם, רעיון טוב יותר - יש עכשיו המון ילדים בחופשה, איזה נער בן 17 בודאי ישמח לצבוע לך במחיר לא גבוה.

למעלה