HELP מיומנויות חברתיות

סמריה

New member
HELP מיומנויות חברתיות

מחפשת חומר פרקטי- עלל "קורס" שיפור לימוד מימנויות חברתיות. הגיל לא קריטי, כי אפשר להתאים.תודה!

מצטרפת לבקשה

אני פשוט עומדת בפרשת דרכים יש לי פגישה עם צוות הגן ןכן פגישה עם הצוות הפרארפואי הפרטי בכדי לדון על המשף עבודה אם לירז וקידומו. אני מרגישה שאני נמצאת בים סוער ואני עומדת לטבוע. בנוסף משרד החינוך סירב לתת ללירז סייעת, בטענה שצוות הגן מספיק. ואני רואה את בני מתכווץ בכל פעם שהולכים לגן, מסרב לצאת מהבית לכיוון הגן אם אין עליו בגד תחפושת של סופר מן ספדייר מן ואיפול בטמן, רחבות או בובות של לוחמים. ידוע לי שהוא מאד אוהב את הילדים בגן ונקשר אליהם. כל כך שמח כשבאים לצחק איתו בבית , והשפע משתפרת מאז תחילת השנה, הרי ידוע שילדים לומדים מילדים לטוב או לרע. אך זה כל כך קשה לראות אותו מתכווץ בכל בוקר, ולראות את הצוו המנוכר והמסוכסך. להרגיש כל כך חסר אונים מול המערכת, כמו שכתב כאן הורה לא כל ההורים יודעים להלחם או להזיז דברים, ניראה לי שאני אחד מהם. כרגע אני מרגישה קטנה מאד מול כל הגורמים. אז אשמח לקבל כל חומר על גרישפן ועל שילוב בכדי לעשות את העבודה בעצמי כמו שעשיתי עד היום. תודה קטרין

סמריה

New member
קטרין

אינטואיציה של אמא- אין חזק מזה. תחפשי גן אחר בסביבה! במשרד החינוך צריך לפנות בפקס לכוון מעלה.

נונינה1

New member
תנסי באתר של אפי, וגם

תעשי חיפוש כאן על התרגום של andnd אם אני לא טועה לספר שכתב בוגר עם אספרגר שמסביר לשכמותו מה הם לא מבינים ואיך להתמודד עם הדברים.......

למעלה