HELP - מסיר קיוטיקל שניתן להשיג בפארמים...

Ultra marine

New member
HELP - מסיר קיוטיקל שניתן להשיג בפארמים...

תיכננתי לקנות אחד ממוצרי ה CND ששמים על העור ואז עוברים עם דוחף עור ומגלים שחצי ממנו נעלם.. אבל בעקרון אני מחכה שהויקסן של צ'ינה גלייז בכדי לעשות הזמנה.. ובנתיים המצב קשה.. אז אשמח לשמוע על מוצר טוב שמתנהג באותו אופן פחות או יותר ושיהיה נגיש כמובן - לרכישה בסופר פארם או משהו בסגנון. תודות!

sheffys1

New member
לא ניסיתי את המוצר

אבל ראיתי שיש של רבלון בסופר פארם. עולה 61 ש"ח לפני הנחה (שבוע שעבר היה 35%). כמו שאמרתי, אין לי נסיון עם המוצר, אבל הבייס-קואט שלהם מעולה.

muesli

New member
איך הוא בסוגיית ההצהבה?

זה הבקבקון עם החומר הורוד בבקבוק מאט? (הכוונה לבייס, כמובן)

Ultra marine

New member
רכשתי אותו!

אין לי למה להשוות אותו אבל על פניו הוא מעולה
תודות!

sheffys1

New member
את הבסיס או את מסיר הקיוטיקל?

כי אם רכשת את מסיר הקיוטיקל, אני מחכה לחוות דעתך...

Ultra marine

New member
את מסיר הקיוטיקל

ונראה שהקדמתי לשמוח. אמנם לא מכירה מוצרים אחרים אבל הוא עושה את העבודה ככה ככה בהתחלה היה נראה לי שהוא עשה עבודה נהדרת אבל אחרי שחיכיתי קצת שמתי לב שהוא לא הסיר את כל העור ועכשיו אני עוברת עם מספריים ומסיר קיוטיקל לעשות תיקונים.. יש לי הרגשה שעכשיו העור של האצבע מסביב יבש יותר וזה משגע אותי אז אני גוזרת מה שאני יכולה עם מספריים אבל זה עדיין משגע אותי. איך שאני שונאת את העור הזה אהההההה

Angel Of Moon

New member
היי..

שמעתי פעם על מוצר שנקרא "עור חדש" של תפוח.... בסניפים בעפולה והאיזור לא מצאתי , ואני רוצה להתנסות בזה. בכל מקרה בת דודה שלי אמרה שהוא אחלה. אז אם יש אצלך בסניפים......

פנרה

New member
יש עוד אחד

הוא של סאלי הנסן, אז אני לא יודעת כמה זה זמין בארץ, אבל הוא מכיל בבקבוק תכלת שקוף מרובע. הוא די נחמד, אבל חייבת להודות שלא ניסיתי את המוצא של CND כך שבהחלט יכול להיות שהוא לא טוב כמוהו...

פנרה

New member
Instant Cuticle Remover

צירפתי לך תמונה כדי שתראי בדיוק איך הוא מגיע

למעלה