|help|עזרה

|help|עזרה ../images/Emo92.gif

שלום לכם. עקב תקרית מפחידה שארעה לי אתמול בערב אני פונה אליכם בבקשת עזרה. נכנסה לי לחדר השינה מין סוג של לטאה. לאחר מרדף של כשעה בחדר בו היא חומקת לי, היא נכנסה אל מתחת לארון בגדים ומשם לא יכולתי לעשות דבר. זו לא שממית, היא אינה ורודה וקטנה כזאת, אלא משהו יותר גדול, ועם עור אפור כמו של נחש. לא ישנתי כל הלילה מהפחד שהיא תצא משם ותעלה לי על המיטה. דבר שכמעט קרה שראיתי אותה לראשונה. אני גרה במרכז העיר, בעיר, קומה 3, לא ברור לי איך היא הגיעה לשם בכלל. מבקשת את עזרתכם בלנסות לפענח מה זה הדבר הזה, היאם הוא מסוכן ןאיך לעזאזל אני אוציא את זה מחדר השינה שלי... כותבת בנואשות גדולה. אני נגעלת מהדברים האלה מאוד. עוד פרט מידע שאולי יעזור בפענוח, שמתי לב שהיא ברחה לכיוןן מקומות חשוכים או מוצלים. ברגע שהזזתי את המיטה והיא נחשפה לאור היא התחילה לברוח ונעצה בצל של המיטה, ואח"כ מתחת למיטה וכן הלאה. אשמח לכל עזרה.
מכל ה
.

naja

New member
אני מאמין שזה חרדון.

גם אם לא, אין לך מה לחשוש. אין לטאות ארסיות\מסוכנות בארץ. תשאירי חלון פתוח, אם זה חרדון אני משער שהוא ינסה לצאת החוצה כמה שיותר מהר.

מצאתי תמונה כזאת של חרדון

אבל זה לא ממש דומה למה שהיה אצלי, בוודאי שלא היו הצבעים האלה. האם החרדונים מופיעים בכל מיני צבעים? מה הם מחפשים בדירות בקומה שלישית?

naja

New member
חפשי תמונות של חרדון מצוי.

נסי גם בפורום שמירת טבע(אולי גם בגלריות שלהם)

תמונה של חרדון מצוי

בהמלצתך מצאתי בפורום שמירת טבע את התמונה הבאה, אכן מאוד דומה למה שהיה אצלי. אגב, הוא כנראה נעלם או שעדיין מתחת לארון - אבל לראות לא ראיתי אותו שוב. תודה רבה לך!

למעלה