help, רציתי לבקש מכם משהו...

AlphonseElric

New member
help, רציתי לבקש מכם משהו...

אני רוצה לכתוב תסריט רציני ומקורי- אבל אין לי שום רעיון. לא עולה לי שום דבר מקורי בראש. אתם יכולים לעזור לי? הכיוון הוא משהו הומוריסטי אבל רציני שמבולגן לגמרייייי.. תודה רבה לכל מי שעוזר- נבו-

Lacuna coil

New member
שלום נבו

השאלה הראשונה שאתה צריך לשאול את עצמך היא- באיזה ג''נר אתה רוצה לעבוד. אתה רוצה לעשות סרט דוקומנטרי או עלילתי? קולנועי או יותר בסגנון "קולנוע מצולם" (כמו סרטי בורקס לדוגמא) או עם אתה הולך על משהו מיוחד ומקורי כמו סרט ללא מילים עם הרבה צבע ותנועות וכד' סרט "הומוריסטי" יכול להתפרש במליון ואחד דרכים ולהפוך בעצם לכל דבר שתרצה, זה נושא כל כך רחב ומגוון שהוא כמעת חסר גבולות לחלוטין תחשוב מה אתה רוצה לראות על המסך, אילו דמויות? דמיוניות או מציאותיות? שטחיות או שמתפתחות? אחרי שתשאל את עצמך את כל זה, תחזור לכן תשאל את השאלה שלך בצורה פחות כוללנית. אני בטוחה שאנשים יגיבו בצורה יותר טובה כשתדע עם איזה בסיס אתה רוצה לעבוד. מקווה שעזרתי, קייט

AlphonseElric

New member
ממ.. אוקי, נראה לי שהבנתי.. אז הנה

השאלה\בקשה.. אני רוצה לכתוב סרט על דמויות אמיתיו, סרט שישולב בו הומור שהוא בעצם מוחבא.. כזה שהוא מסובך מדי להבין אותו אבל הוא יצחיק כל בן אדם.. הסרט הוא לא קומדיה! הוא רציני לחלוטין- הרי כל הומור הוא בסופו של דבר משהו רציני. אני הולך לכיוון של סרטים כמו הסרטים של כבודו- טרנטינו
.. משהו בסיגנון הזה...

0mroosh

New member
הומור מוחבא.. או איך שאני אגדיר:

הומור שנון, לא זול, קשה לכתוב משהו בשביל שיצא המוריסטי לא זול מדי (אתה יכול לבחון את כמות הסרטים ההומוריסטיים עם ההומור הזול ואלה השנונים והמתוחכים ותגלה כי בהשוואה לחרא הומור יש ממש קצת סרטי הומור איכותיים), אני אומר שתצפה ותראה המון סרטים שתואמים את הרצון שלך (מה שבא לך לכתוב עליו) ואולי אז תבוא ההשראה והמוזה... בהצלחה!

למעלה