HELP שינויים במערכת שעות - שנה א'!

aroosa

New member
HELP שינויים במערכת שעות - שנה א'!

שלום לכולם. ערכתי כבר תכנית לימודים אבל אני חייב לשנות כמה דברים... אני יודע שעושים את זה בתקופת שינויים אבל אין מצב לפני?! אין סיכוי לקבל טופס שינויים ממדור תל"מ או משהו ? אני חייב כי אני צריך להיות סגור על מערכת לפני תחילת השנה מאחר ואני עובד ואני חייב להראות מערכת חתומה לבוס שלי... קיצר, יש סיכוי לכופף אותם ? להתבכיין ? משהו ?!?!? לגבי תקופת שינויים: אפשר לשנות מה שרוצים ? ומה אני עושה עד השינוי בקשר לקורסים שאני רוצה לשנות... הולכים אליהם בכל זאת ? תודה רבה! אשמח לתגובות מפורטות הלחוץ

g i g o

New member
שינויים

א. קורס שלא נרשמת אליו אתה יכול ללכת לשיעורים הראשונים עד שתסדיר את הרישום. ככל שתעשה זאת מוקדם יותר כך תמנע מצב שבוא לא יסכימו לרשום אותך או בשל היותו מלא או בשל סיום תקופת השינויים. ב. שינויים שלא במסגרת הזמן המיועד לכך. על פניו אי אפשר אולם באם תסביר לעמליה את המשמעות וכן לרמ"ד תל"מ לא אמורה להיות סיבה שלא ייעשו כן. הרי המניעה היא מדרבנן (שלא ישגעו אותם) ולא מדוארייתא (שהמחשב לא יודע לקלוט זאת).

amitco

New member
שווה לנסות

בשביל לקבל תלש קל אתה צריך ללכת למדור תל"מ שנמצא בבניין המנהלה, זה חדר 108 נראה לי,איפה שיש 2 אנשבי קבלה... תסביר את המצב ואם הפקידה נחמדה וקמה על צד ימין היא פשוט תתן לך עוד תלש קל ותוכל לעשות את השינויים. אצלי זה עבד. שיהיה בהצלחה!

amitco

New member
היה לי אמנם תירוץ טוב

בדיוק אתמול התרוצצתי ברחבי האוניברסיטה ובסופו של דבר הגעתי, שלא ביום ההרשמה שלי, למדור תל"מ וקיבלתי תלש קל כי נרשמתי למסלול הישיר לתואר שני והתקבלתי אחרי תאריך ההרשמה הרשמי שלי.הייתי צריכה להוסיף קורסים. הפקידה ביקשה את מספר תעודת הזהות שלי, בדקה ואמרה שבכלל לא רשום לה כלום על תואר שני. אבל היא היתה מקסימה והביאה לי תלש קל בכל זאת. מה לעשות, רוב הפעמים אנחנו תלויים בנחמדות של פקיד... (ד"א אני אתחיל בע"ה שנה שלישית).

g i g o

New member
בעניין תלשקל ומסלול ישיר

גם אני עברתי לישיר ונרשמתי לקורסים כקורסים עודפים לתואר הראשון כיוון שכמו עמיתקו לא הייתי רשום עדיין במסלול. האם צריך להעביר זאת עכשיו לסטטוס של קורסים רשמיים לתואר שני או שהמחשב כבר יבין לבד ?

tulie

New member
תברר

אל תסמוך ששום דבר יתבצע בצורה אוטומטית.

למעלה