HELP I NEED SOMEBODY

פריאסור

New member
HELP I NEED SOMEBODY

שלום לכל מי שקורא, זה יומי הראשון בפורום הזה ואני צמע לתשובות. הראש מתפוצץ כבר מרוב תהיות. אני לא מבין מה לא בסדר אצלי. למה אני לא אוהב מין? למה אני לא נמשך לא לבנים ולא לבנות ולמה לעזאזל לפעמים עומד לי כמו מגדל אייפל בלי שאבקש, וכשאני מבקש ממנו אז הוא בתרדמת. אנשים שמכירים אותי מתפלאים: אתה נראה ממש טוב, אומרים, וגם משכיל... איך זה שאין לך חברה? ואני לא יודע מה לענות להם. כל תשובה כנה שאתן רק תפתיע אותם יותר ותביך אותי. אני מאוד עצמאי ולפעמים אוהב להתבודד, אבל יש ימים שכל כך בא לי להתחבק עם בחורה. גם להתנשק. סקס? - לא נראה לי. השאיפה שלי - להיות בקשר עם בחורה באותו הראש. לגדול ולהתפתח ביחד מבחינה ריגשית. דומים\דומות, תעזרו! פריאסור " Help, I need somebody, Help, not just anybody, Help, you know I need someone, help. When I was younger, so much younger than today, I never needed anybody's help in any way. But now these days are gone, I'm not so self assured, Now I find I've changed my mind and opened up the doors. Help me if you can, I'm feeling down And I do appreciate you being round. Help me, get my feet back on the ground, Won't you please, please help me? And now my life has changed in oh so many ways, My independence seems to vanish in the haze. But every now and then I feel so insecure, I know that I just need you like I've never done before. Help me if you can, I'm feeling down And I do appreciate you being round. Help me, get my feet back on the ground, Won't you please, please help me. When I was younger, so much younger than today, I never needed anybody's help in any way. But now these days are gone, I'm not so self assured, Now I find I've changed my mind and opened up the doors. Help me if you can, I'm feeling down And I do appreciate you being round. Help me, get my feet back on the ground, Won't you please, please help me, help me, help me, oh. " BEATLES

ברוך הבא../images/Emo135.gif

הכל בסדר איתך, אתה פשוט אוהב דברים שונים מהאנשים סביבך. פעם אמרו את אותם הדברים גם להומואים. "למה שלא תפסיק לעשות שטויות, תוציא את הקשקוש הזה של בנים מהראש, ותלך עם מישהי נחמדה?" עכשיו תורנו לספוג את זה. אם זה מי שאתה, אתה לא צריך להרגיש רע. כך נוצרת, כך אתה פועל. כמובן שאם אתה לא בטוח שאתה א-מיני, אתה זה שתדע ולא אנשים בפורום, אבל נראה מההודעה שהגעת כבר למסקנה שאתה א-מיני, גם אם עד עכשיו היה לך קשה איתה.

פריאסור

New member
אכן...

אילינאזי היי, לקח לי המון זמן להבין מה אני אוהב או לא אוהב. אנשים צעירים נוטים להתבלבל בין איך שהציבור מצפה מהם להתנהג לבין איך שהם עצמם רוצים להתנהג. כזה הייתי אני. מבחינתי חוסר עניין במין היה משהו שלא קיים בטבע, דהיינו אתה אוהב בנות או בנים או שניהם וזהו. לקח לי המון זמן(אני בן 25) לדעת לעשות את ההפרדה הזו. עכשיו אני מוכן לקרב על החיים שלי כמו שאני רוצה אותם.

Limbonic Art

New member
ברוך הבא...

אתה שואל הרבה למה, וקורב לוודאי יודע את התשובה או לפחות משער אותה אחרת לא היית מוצא את עצמך כאן
המערכת הפיזיולוגית שלך עובדת רגיל כמו אצל כל אדם- כך לפחות אתה יכול להיות שקט שמבחינה בריאותית פיזית - מצבך תקין. למה אתה לא נמשך ? כנראה כי אתה א- מיני - זאת רק אתה תוכל לענות ב- 100% מה לומר לאנשים נודניקים? ממממ... שמעו זה לא עיניינכם! אלא אם ממש בא לך להתגבר על המבוכה ולנסות להסביר... ואתה ממש לא חייב לאיש דין וחשבון!

boytoy001

New member
אז ככה...

לפני שכולם פה מצרפים אותך לקהילת ה-א-מיניים אני רוצה לשאול אותך כמה שאלות ברשותך : 1. כשעומד לך כמו מגדל אייפל (התיאור שלך במקור), זה קורה סתם באופן ספונטני או שזה קורה למראה אישה יפה / או גבר ? 2. האם קיימת יחסי מין בעבר? אם כן - האם נהנית ? 3. האם עשית בדיקת טסטסטורון חופשי בגוף ? יכול מאוד להיות שיש לך בעיה עם טסטסטורון נמוך - מה שמוביל לחוסר חשק מיני 4. האם החיים שלך מתנהלים בצורה נורמלית? - (עבודה, לימודים, צבא, חברים...) 5. האם אתה חש חשק כלשהו כלפי בנים או בנות מדי פעם , או מתי אתה זוכר פעם אחרונה שנמשכת למישהו/י ? 6. האם רק בזמן האחרון אתה מרגיש חוסר חשק או שמדובר על דבר שהיה קיים בך מאז ומעולם? אני בטוח שהבעיה היא שונה לגמרי מחכה לתשובה

מנין אתה בטוח?

יתכן שהוא א-מיני, ויתכן שלא, מנין הבטחון הרב בניחוש שלך? הבעת "ביטחון" שכזו, יכולה לגרום לאנשים להרתע מהגדרת עצמם כא-מיניים אם הם כאלו, בגלל שזה נושא כל כך חדש ולא מוכר. חשוב פעמיים לפני שתהיה בטוח בידיעתך את הזהות המינית של מישהו אחר, יותר משהוא בטוח בה.

פריאסור

New member
שלום לך :)

האמת אני קצת מובך מהציטוט שלך על מגדל אייפל, אבל בכל זאת אענה על השאלות הנוקבות שלך :) 1. קורה באופן ספונטני. 2. קיימתי יחסי מין עם גברים ונשים. נהנתי בחלק קטן מהמקרים. 3. לא עשיתי בדיקה כזו. זה מעניין ואני אוסף מידע בנושא. 4. היו לי בעיות בצבא אבל חוץ מזה סיימתי לימודי תואר, אני עובד ויש לי מספר מצומצם של חברים. 5. לאיזה חשק התכוונת? חשק מיני, חשק לדבר, חשק לחבק? אני אוהב לראות אנשים יפים - בנים, בנות. עם זאת, ערום של גבר יפה-תואר או אישה יפהפיה או אפילו אקט מיני של שניהם לא יגרמו לי לזיקפה למשל. מה שכנראה מראה שאין לי סקס-דרייב ויזואלי. 6. בימי כיתה ז'-ח' יכל לעמוד לי רק מלהסתכל על תמונת ערום של אישה. אבל מאז שהתחלתי לקיים יחסי מין (18) איבדתי עניין במין והמשך ההתנסות בתחום הייתה לא רצויה, אפשר להגיד מתוך לחץ חברתי. לפני שתגיב אני רוצה להדגיש, שאני לא מחפש שיגדירו אותי בתור א-מיני או לא א-מיני. אני כאן כדי להרגיש טוב עם העובדה שאין לי חשק מיני מזה שנים. אני רוצה לשמוע סיפורים של אנשים אחרים בפורום ולראות איך הם מתמודדים עם התופעה. אני רוצה להאמין שאפשר להקים משפחה עם ילדים ולחיות חיים מאושרים גם בלי חשק לסקס.

p019

New member
ברוך הבא../images/Emo212.gif

כמו שחזרו ואמרו כאן, רק אתה תדע אם אתה א-מיני. אם אתה א-מיני אז: הפורום נוצר כדי שתוכל דבר ראשון לגלות שאתה לא לבד. יש עוד אנשים שחשים כמוך. והבעיה היא לא אצלך, זה פשוט מי שאתה. אני משערת שכדי שקודם תשלים עם מי שאתה (א-מיני, או לא א-מיני) לפני שתדבר על זה עם חברים שלך. וברגע שתשלים עם זה, אם תחליט לדבר עם אנשים סביבך, זה יהיה יותר קל. מינסיון, לא כולם מצליחים להבין אותנו, אבל יהיו אנשים שיפתיעו אותך ויקבלו אותך כמו שאתה.

פריאסור

New member
שלום חברים :)

קודם כל אני רוצה להודות לכולכם שהגבתם על ההודעה שלי. זה מרגש כשאחרים קוראים את מה שחבוי אצלי עמוק בראש במיוחד כשזה בפעם הראשונה. מי כמוכם וכמוני יודע כמה זה קשה לחיות עם סודות ולחיות חיים כפולים בחברה שמנדה יוצאי דופן. אני רוצה להודות במיוחד על כך שנתתם לי הרגשה שאני חלק מכם. באמת תודה על זה.

שלי פאר

New member
עבזו אותו מבכן מה עשיתם לו!??

נראה לו הוא נבהל...חחח סתם סתם עזבו לכו תהיו בני 19 איזה לייט זה ככה תקשיב פרי אסור חמוד... אני אגיד לך מה אני חושבת...קודם כל, כל הכבוד על הכתיבה בחרוזים ;) קבל ח"ח הכל בסדר אצלך תאמין לי גם אני לא אוהבת מין והחיים שלי נראים יפה מאד! כפרע עליי! אני נמשכת לבנים וגם לי יש בעיית פיטמות קלה (במיוחד שאין חזיות במידה שלי ואני עם גוזיות) הופה שלי..נפחתנו ;) אל תדבר איתו תאמין לי סתם דביל! אותי כל הזמן שואלים למה אני בתולה איך זה שאין לי חבר וכל המי והמה... ואתה יודע מה אני עשוה!? לא עונה! שתיקה שווה זהב ואל תפתח את הפה למה שלא נראה לך נוח! גם לי פלעמים בא לחבק מישהו, אז מה... המישהו הזה יגיע! סקס!? גם לי לא נראה! קשר רגשי!? מאד נראה! תקשיב חמוד, לא משנה מה אתה ומה אחרים שואלים אותך, כשאני הגעתי לכרן שאלתי 100 שאלות ואת אותן שאלות ב8 דרכים ואז עשיתי חישוב קל עם עצמי (אפילו לקחתי יום חופש מהעבודה) והבנתי ש"ככה כמו שאני ככה יצא ככה יצא ככה יצא" (ציטטתי את איה כורם) קח תזמן אל תלחץ... שתהיה בטוח שאתה אתה, תרגיש הרבה יותר טוב יום נעים לכולם שלי פאר ;) פריאסור

למעלה