HELP

HELP


אני רוצה לחתוך גזר, קולורבי, פלפלים אדומים וצהובים , שומר ומלפפונים ולאחסן בקופסה
שיחזיקו כמה שיותר זמן במקרר
בתוך קופסא אטומה
מה להכניס לקופסה וכמה ?...
 

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
להכניס לקופסא

גזר, קולורבי, פלפלים אדומים וצהובים , שומר ומלפפונים.
&nbsp
בכל מקרה לשטוף ולייבש לגמרי לפני, זה אמור להחזיק לא מעט זמן.
לא הייתי הולך על תוספים היגרוסקופיים.
&nbsp
 

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
החמצה זה בהחלט סוג של שימור

אבל אם יצאו לך חמוצים מוצלחים מנסיון הם יחזיקו מעמד מעט מאד זמן.
 

lseugy

New member
ירקות מוקפאים - לבישול בלבד.

הם לא טובים לאכילה כטריים משום שבעת ההפשרה הם מאבדים את הנוזלים שלהם בגלל טמפרטורות הפשרה שונות בין הנוזלים למוצקים. הם יצאו סמרטוטיים ולחלק מהם עלול להיות טעם של עשב.
הקפאה (לזמן רב) כמו שהסברתי לגבי עשבי תיבול. להכניס לקופסה (אחרי ששטפת אותם וניגבת היטב). לכסות פעמיים עם נילון נצמד (משמש כאטם) ועל זה את המכסה של הקופסא.
יחזיק גם שנה אך טוב לבישול בלבד.
 
תודה על התשובה אבל אינני מתכוונת להקפיא

הכוונה היתה קופסא של ירקות חתוכים טריים זמינים במקרר
 

גםאני5

New member
יש מעין מצע ששמים במגירת הירקות

אולי יש משהו דומה לקופסאות אוכל.
הכוונה היא לקחת את הירקות לנשנש באוטו או בעבודה?
אם כן מה הבעיה לחתוך כל יום טרי?
 

גםאני5

New member
וגם- אני לא בטוחה כמה אמת יש בזה, אבל בזמן שגרתי

עם אמי, מישהו המליץ לה להפריד ירקות חתוכים לכלים שונים, או בקופסה מחולקת, כדי לשמור על פריכות מקסימלית של כול סוג.
 
למעלה