HELP

LimiMimi

New member
HELP ../images/Emo124.gif

אני עושה היום מן "ערב בנות" כזה בבית שלי.. ואני רוצה לקחת סרט אימה [קומדיה -
] ושלא יהיה יותר מידי.. משהו כמו הצלצול.. יש המלצות?

../images/Emo124.gif או קיי אני ממליצה על.......

סיוט בחדר המורים
גם כי זה סרט מאוד מעניין (לפי דעתי) וגם כמו שאמרה טינקבל (המנהלת) השחקנים והשחקניות באמת שווים את הצפייה
אממ...יש עוד (לאו דווקא הצלצול)...אממ...אני זוכרת שעשיתי די מזמן מסיבת פיג'מות, וראינו אגדה עירונית, אבל זה רק למי שלא ראה...
אולי האחרים
הא..כן....סליפי הולו

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifחחחחחחחחחחחחחה...

הצלצול?!??!? קומדיית אימה?!?!??!? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחה.... וואי קרעת אותי...
יעבור לי כאב הבטן מהצחוק ואני אשמח להסביר למה הוא לא סרט קומדיית אימה...

D i l D o

New member
פיי את באמת גמורה!

היא לא אמרה שהצלצול זה קומדיית אימה! היא אמרה שהיא רוצה לקחת סרט אימה... ואז היא אמרה קומדייה
, כאילו היא לא רוצה קומדייה, אלא אימה! מסטווווווולה!

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifלא אמרת שאתה הולך?!?!?

*רמז דק*
אותך ליורופ שאתה יורד עליי...

LimiMimi

New member
../images/Emo11.gif../images/Emo4.gif

ועל זה נאמר - טווווווווב. ~להפעיל מוח, להפעיל מוח.~

europe1990

New member
לא בדיוק אימה אבל בהחלט סרטמתח

כבר היו פה כמה שירשושים לגביו-(או שזה היה בפורם סרטים אני כבר לא זוכר) בכול אופן-"אל תבטח בזרים"-JOEY RIDE עם פול ווקר

xander55

New member
סרט אימה חמוד בטירוף ../images/Emo129.gif

יד רצחנית, אחד הסרטים שתמיד יש לי על המדף ביחד עם מופרעים של קייטי הולמס, צעקה 123 וכמובן אני יודע ואני עדיין יודע.....תגידו מה שאתם רוצים אני אוהב לראות את הסרטים האלה, בשבילי הם קלאסיקות.

xander55

New member
כמעט שכחתי את ...../images/Emo129.gif

אגדה עירונית. בפעם הראשונה שראיתי את הסרט, זה היה בוידאו, אחרי שחבר שלי ואני סיימנו לראות את הסרט הסתכלנו שוב מאחורי הקלטת ושם ראינו את הרוצח\ת אני לא אגיד אם זה בן או בת מחמת ה-

חח יד רצחנית זה ענק!

אני מתה על הסרט הזה חח וגם כל הצעקה מצתרפת להמלצה.

הקאובוי

New member
יד רצחנית

סרט טיפשי הסיבה היחידה שכדאי לראות אותו זה בגלל ג'סיקה אלבה ובגלל שתופסים לה שם בתחת (ועוד איזה תפיסה)

D i l D o

New member
אויי ג'סיקה אלבה!!! שווווווה!

מי שווה מי? ג'סיקה!!!!!!!!!!!!!!!!! כמו שהשיר של אתניקס אומר: "ג'סי ג'סי... ג'סיקה... בלה בלה בלה בלה בלה" וחוזר חלילה... וזה הזכיר לי!! אני הולך להופעה של משינה!!!!!!!!! איזה כיף לי!!!!!!!!

LimiMimi

New member
אם הייתי לוקחת אותו הן היו עולות

עליי..
זה קצת -הרבה- מפחיד לא?

VAMPhantom

New member
../images/Emo91.gif "יעד סופי"!../images/Emo45.gif

נראה לי שאין צורך להוסיף עוד... פשוט החמצה מי שלא ראה עוד
+ שלא לדבר על "יעד סופי2"

הקאובוי

New member
מצטרף להמלצה

סרט ממש יפה, מתח ואימה. אני יותר אהבתי את הראשון (נראה לי אני היחידי) פשוט השני חוזר קצט על הראשון.

europe1990

New member
גם מצטרף להמלצה-סרט פיצוץ

השני פחות, אבל הראשון קטלני. אבל יש לי שאלה ספויילר נכון השחקן הראשי בסרט הראשון, זה שחלם שהמוטס מתרסק, הרי בסרט הראשון הוא לא מת, הוא ניצל, אז איך זה שבסרט השני הוא מת!!?

VAMPhantom

New member
אתה בטוח שראית את השני?!../images/Emo6.gif

לפי שאלתך, לא ראית את השני...

למעלה