help...

Imma shel Mia

New member
help...../images/Emo13.gif

Sorry about the English. I live in Toronto (Hi Swann) and although I am not planning a home birth I am planning an unmedicated birth. I am just afraid that I will break down in the middle of labor and ask for an epidural (I had one the first time). Are there any methods, books or classes that anyone can recommend to help me prepare for a natural birth and keep focused? Thanks!!!​

swann

New member
אהלן ../images/Emo13.gif

קודם כל, טוב לראות אותך פה
לגבי ספרים - את יכול לשאול ממני את לידה פעילה Active Birth. לי זה עזר מאוד בהכנה ללידה טבעית. הוא מאוד מומלץ. חוץ מזה - אם את יכולה, קחי דולה. בלידה הראשונה שלי (בבית חולים) לא לקחתי דולה, ואח"כ שנתחתי למה הדברים לא הלכו כפי שתכננתי - הסתבר שזו היתה הטעות שלי. אגב, דניס (המזכירה של פארין) היא דולה, ושמעתי שגם אן (האחות) - שווה לך לנסות לדבר איתן.

debby12

New member
מנהל
אני מצרפת לך קישור לשרשור ארוך

שהיה פה שבו דנו בנושא הזה של התמודדות עם כאב - הנה קישור. יש שם הרבה תובנות מעניינות בקצרה (כי חייבת לעוף...) לדעתי מה שחשוב זה: עבודת ראש להכנה מנטאלית ונפשית. חוצמזה בסיטואציה של בית חולים קשה יותר להתמודד ולא להישבר בגלל הזמינות הכל כך קרובה של האפידורל והלחץ של הצוות לקחת אותו (לפעמים לחץ חיובי - לא שלילי - נותנים לך הרגשה שרוצים לעזור לך. וכשכואב זה מאוד קשה להגיד "לא" לכזה דבר....)

debby12

New member
מנהל
ושכחתי לומר ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

מרוב שאני ממהרת...

../images/Emo24.gifיש לי אמפטיה רבה לבעיה הזו

גם אני מפחדת להשבר למרות שמתכננת בבית, הבי"ח נורא נורא קרוב.

Imma shel Mia

New member
../images/Emo13.gifThanks

Thanks eveybody. Meanwhile I bought the book by Ina May and the one that Swann suggested. My husband thinks I'm crazy and I don't know yet if i'll get any support from the staff at the hospital. I'll have to talk to them....​

למעלה