help!!!!!

• פותח הנושא mor4
  • פורסם בתאריך

mor4

New member
help!!!!!../images/Emo53.gif

האם קרה לכן שהוזמנתם למישהו הביתה, אבל הרגשתן שההזמנה לא היתה בלב שלם באמת? לפני כמה ימים חברה (שלא ראיתי המון זמן וגם לא הייתי איתה בקשר) הזמינה אותי אליה וכל הזמן יש לי את התחושה המוזרה שזה לא זה, אני לא יודעת לשים את האצבע על משהו, אבל... נראה לי מצד אחד שיש להניח קשרים מהעבר בצד ולהמשיך הלאה כי מה שהיה לא ישוב... מצד שני - נראה לי נחמד דווקא לחדש את הקשר ולראות אם עדיין יש משהו משותף (חוץ מילדים). מה אתן אומרות?

אביא

New member
מה יש לך להפסיד?

לפעמים מאוד נחמד לפגוש חברים מהעבר וקשרים יכולים להתחדש. אגב יש אתר מצליח ברשת שבנוי על הרצון לפגוש חברים מהעבר.

מנסיון אישי

לא שזה אומר משהו אבל גם לי הייתה חברה מילדות ועד אחרי הצבא והקרש נותק ל 5 שנים. בדיוק לפני שנה סבתא שלי נפטרה והיא באה לשבעה. מאז חודש הקשר בהדרגה. גם אני בהתחלה הרגשתי ממש מוזר ולא ידעתי אם ללכת על זה או to let go. ואז חשבתי שבטח זה יהיה קשר ככה ארעי... בכל אופן נכון לעכשיו אנחנו בקשר יותר טוב מאשר היה לנו אי פעם. וכל מה שהפריע לי בעבר השתנה. היום יש לה ילד בן שנה ו 8 ואני בטוחה שהרבה מהשינוי החיובי הוא בזכות האמהות.... שווה לך לנסות...מקסימום... שוב ניתוק

jole

New member
שווה לנסות....

גם אנחנו בזמן האחרון בסימן נוסטלגיה,וכמו שאביא אמרה יש אתר שנקרא "חבר´ה" פשוט מדליק. יצרתי קשר עם שתי חברות מהתיכון שאחת הייתה ממש החברה הכי טובה שלי ומסתבר שעכשיו היא גרה 20 דקות ממני. קבענו להיפגש השבוע. דרך האתר גם בעלי יצר קשר עם מישהו שהיה קרוב אז והקשר חודש לשמחת שניהם. אז מה יש לך להפסיד?? מקסימום כל אחת ממשיכה בדרכה וזהו, אבל תחשבי על האופציה השנייה שאולי חידוש הקשר יחזיר חבר אמיתי לחייך.שווה לנסות.

שירי ל

New member
כדי לא לצאת קרחת מכאן ומכאן -

הייתי מקבלת את ההזמנה, אבל מגיעה לזמן קצר מאוד. מתנצלת בתחילה הפגישה ומסבירה שיש לי התחייבות נוספת שצצה. אם תראי שזה כיף והולך טוב, את תמיד יכולה להשאר!

דבר מוזר שקרה לי, בהקשר זה

אמא שלי והחצי אחיות שלה (אמא שונה) לא היו בקשר שנים רבות. אני ובן הדוד שלי החלטנו לסגור את הנתק ואנחנו בקשר טוב כבר כמה שנים. לפני חודש וחצי הוא התקשר בשמחה שנולד לו עוד בן וש"הברית תהיה עוד יומיים, אני עוד לא יודע איפה אז אני אתקשר להודיע לכם". מאז עבר כאמור חודש וחצי, והוא עוד לא התקשר. אני וידעת שנילד בסדר גמור, ושהברית התקיימה. בבריתות של כל הילדים האחרים היינו, ובברית של כפיר הם היו. הקטע הוא שאני לא רוצה להתקשר אליהם אפילו עכשיו כדי לומר חג שמח, כי הייתי רוצה לראות אם הם יתקשרו אלי או אם הם מתחמקים. נורא מוזר. אשר לשאלה שלך - כשאני מרגישה שלא רוצים אותי אני ממציאה תירוץ ולא מגיעה

שווה לנסות../images/Emo70.gif איןם לך מה להפסיד...

אבל את יכולה להרוויח בגדול
לכי על זה
במקרה הכי גרוע, לא תרגישי בנוח, לא יהיה קליק, יהיה רע תתנצלי ותלכי ותדעי שאת ניסית
מקווה שדווקא יהיו תוצאות מהנות וטובות
שירלי.

vered4

New member
אין מה להפסיד, אבל

חברת ילדות מאוד רצתה להפגש איתי. היינו חברות הכי טובות ביסודי, ואח´כ כל אחת מצאה לה מישהי אחרת. אני זוכרת שנפרדנו לא יפה, ואפילו מאוד כעסתי עליה, והיא לא זוכרת בכלל דבר כזה. היא הגיעה אלי מלאת נוסטלגיה ורגשות נעימים, ואני כנראה אכזבתי אותה, כי לי היו זכרונות לא טובים. כנראה שלא יהיה המשך כי אין ממש על מה.

mor4

New member
מודה על התגובות ועוד שאלה - ../images/Emo8.gif

האם אני צריכה להביא משהו ?

לא אצלנו ../images/Emo48.gif

אנחנו לא שותים אלכוהול או קפה בבית (מחזיקים קפה בשביל האורחים) ולכן אם היית מביא לי בקבוק יין הוא היה הולך לארון עם שאר בקבוקי היין שאין לנו מה לעשות איתם או שהיינו נותנים אותו למישהו אחר. לא כל מתנה שנראית לך מדליקה תתקבל באותו אופן על יד אנשים אחרים. לדעתי זה פולני לאללה להביא סתם מתנה למישהי שלא ראית הרבה זמן ואת בכלל לא יודעת אם יש עתיד לקשר, ואני לא הייתי טורחת (אבל זו דעתי האישית והפרטית).

jole

New member
צודקת../images/Emo9.gif

חשבתי על ההערה שלך ובאמת התגובה שלי הייתה מטעמי האישי וחוג החברים שלי. ובאמת הפולניות צצה לה פה. והרי המפגש הוא לב העיניין אז יהיה נכון פשוט לבוא עם לב פתוח וחיוך.

אבל, אם את באה אליה הביתה אפשר

דווקא להביא משהו קטן מעשה בית... אולי עוגיות? עוגה קטנה? מאפה כלשהו (פשטידה)? זה יכול להיות נחמד דווקא ותצחקקו לכן קצת על הנוסטלגיה בים ביס לביס
שיהיה נחמד זה העיקר, שירלי.

למעלה