help

Lola85

New member
help ../images/Emo7.gif

חסמו לי את הפייסבוק משום מקום ללא התראה ללא שומדבר..
לא עונים לי למייל ששלחתי להם וכשחברה שלי מנסה להיכנס לי לכרטיס אני בכלל לא אצלה ברשימה ממש העלימו אותי :( הקטע הוא שחוץ ממלא הודעות בין חברים לא עשיתי משהו אז אני לא מבינה למה.. למישהו זה קרה והנעילה חזרה לו או שזה אומר שאני חייבת לפתוח חדש? תודה

meital always

New member
חסימה

אם זו הפעם הראשונה שחוסמים אותך, הרי שבדרך כלל החסימה היא למספר ימים והיא חוזרת לאחר מכן. אבל זה מאוד תלוי בסיבה לחסימה, במספר החסימות הקודמות (אם היו) ובנסיבות המקרה, אין פה חוקים. אני מציעה לך בשלב ראשון להמתין מספר ימים וכן לנסות לשלוח שוב מייל עם השאלה. נסי דרך הלינק הזה: http://www.facebook.com/help/contact_generic.php אל תשכחי להשאיר כתובת מייל לחזרה, אלא אם כן את רוצה שיחזרו למייל ברירת המחדל שרשמת בפייסבוק כשנרשמת. לגבי החברה שלך, היא באמת לא תוכל להגיע לכרטיס שלך כי ברגע שחוסמים אותך אין אפשרות לאף אחד (גם לא לחברים שלך) להיכנס לכרטיס או ליצור איתך קשר דרך הפייסבוק. בהצלחה!

חחחחחחח גם אני נחסמתי

בגלל עודף של הוספת אנשים,אחד אחרי השני... אני חסום כבר שלושה ימים וגם לי לא מחזירים שום תשובות...עובדים עלינו ביניים הפייסבוק הזה,בדוק

Lola85

New member
תודה רבה מיטל:) אבל הקטע הוא שאני לא מבינה

למה חסמו אותי! לא הוספתי מליוני אנשים וגם לא שלחתי מליוני הודעות רק הגבתי למה שכבר קיבלתי באינבוקס וזו הפעם השניה שעושים את זה רק שהפעם זה היה ללא התראה וממש חסמו אותי כשבפעם שעברה סתם לא יכלתי לשלוח כלום.. :( מסתול זה מפליא בכלל שחסמו אותך -חברים שלי מוסיפים אנשים בלי סוף וכלום לא קורה...זה הזוי כל קטע שלהם :/

כןןןןן הם חיים בסרטים אלה

צוות פייסבוק שם ניראה לי אחד אחד נרקומן...משעמם להם אז חוסמים את מי שרוצים. בטח בגלל שאנחנו ישראלים,תמיד אשמים..מה בגלל שאנחנו שחורים??

Lola85

New member
../images/Emo101.gif טוב כבר עבר שבוע מאז../images/Emo10.gif

והפייסבוק עדיין נעול.. הבעיה היא שהם גם לא עונים לאי מייל ששלחתי (רק כתבו שהם קיבלו אותו ושיענו לי בהקדם) למישהו יש מושג מה לעשות...? לולה בלי פייסבוק זה כמו אנשים אחרים בלי פלאפון שבוע טוב..

תוהה..

האם אישרת את האימייל שבו נרשמת לפייסבוק ? אם לא אז נראה לי שמצאתי למה היוזר שלך "ננעל".

אז זה ממש מוזר מה שקורה איתך ../images/Emo4.gif

כי הריאישרת את האימייל שבו נרשמת , לא הפצת מכתב שרשרת או משהו דומה.. אז למה לכל הרוחות "נעלו" אותך ? ואהה הסיכוי שתקבלי תשובה מהתמיכה של פייסבוק קצת קלוש משומה
נראה לי שתצטרכי לפתוח יוזר חדש. sorry

Lola85

New member
כן זה בדיוק מה שאני שואלת את עצמי :(

כבר נעלו אותי פעם אחת אבל רק מהאופציה של לשלוח הודעות בטענה שאני מציפה (כשבכלל לא הצפתי ופשוט עניתי להודעות נכנסות!) הפעם זה פשוט נסגר ללא התראה ואני חוששת שזה שוב מאותה סיבה כי היו לי 25 הודעות נכנסות ובאתי לענות אז זה נעל אותי .. כבר הכנתי את עצמי נפשית לזה שאצטרך לפתוח חדש(אוף איזה סיפור זה אחרי שנתיים עפ אותו יוזר..
|) אבל אם למישהו יש פתרון כלשהו או דרך נוספת ליצור קשר עם התמיכה של פייסבוק במקום שבטוח יענו לי אני אודה על כל עזרה
בכל מקרה תודה רבה על התגובה והנסיון לעזור

עצה ../images/Emo62.gif

בפעם הבאה שאת עונה למישהו במסר תעשי את זה בהפרשים גדולים (כשלוש עד חמש דקות בין כל הודעה) וככה ההנהלת הפייסבוק לא תראה את זה כהצפה.
מקווה שמישהו באמת יעזור לך מקסימום את כבר יודעת מה לעשות
מצטערת שזה ככה הולך..

Lola85

New member
זה מה שעשיתי ועדיין תראי מה קרה../images/Emo178.gif

אבל מסכימה איתך פעם הבאה אני פשוט לא אגיע למצב שיש לי 25 נכנסות חח רק מקווה שבאמת תהיה פעם הבאה..

רק תפתחי משתמש חדש.

ואם את רואה שיש לך 25 הודעות שלא נענו אז נסי לענות רק על 10 ביום. וככה הכמות תתקטן.
ואהה מה השם שלך בפייסבוק שאני אוסיף אותך

Lola85

New member
חח חמודה אני אחכה עוד איזה שבועיים לראות

אם זה יפתח (כי פעם זה קרה לידיד שלי ופתחו לו אחרי חודש..) ואם לא אז אני אצור חדש תשלחי לי את השם שלך במסר אני אוסיף אותך :)

באמת????????? חזר לך??? לא עדיין לא

אני חסום כבר שבועיים על רקע הוספת אנשים במהירות גבוה מאוד וברצף. אמרת שלחבר שלך היה חסום חודש והוא שוחרר? שאלה נוספת, כשרצית להיכנס הייתה לך הודעה ברקע אדום כזה? שרשום המייל שלך חסום ואם יש שאלות אז תיצרו קשר עם צוות הפייסבוק? דרך אגב גם אני שלחתי להם מיילים והם לא עונים בכלל האפסים האלו

Lola85

New member
כן פתחו לי אחרי שרשמתי מייל נוסף לצוות ה

abuse report פירתתי להם אתה מה שאני חושבת ופתחו לי את החשבון אבל זה בא עם אזהרה שאם אמשיך עם ההודעות יסגרו לי אותו לתמיד והסברתי להם שזה לא תלוי בי שיש לי הודעות נכנסות אבל להם זה לא משנהגם אם יש לך 25 הודעות נכנסות מבחינתם זו הצפה...קיצר מעצבנים לגמרי וכן לידיד שלי הוא שוחרר אחרי חודש בערך וכן גם לי הייתה הודעה עם רקע אדום ומייל לצוות :/ מקווה שיפתחו לך בהצלחה

את יכולה לעזור לי רגע

1. תשלחי לי בבקשה לינק כדי שאוכל לשלוח להם מייל נוסף בקשר לזה שחסמו אותי. עכשיו מה את ממליצה לי לכתוב להם,הרי הזהירו אותי 3 פעמים מזה שאני מוסיף יותר מידי אנשים ואז חסמו לי<? 2.תגידי,כששלחת להם הודעה..קיבלת הודעה למייל שהם מבקשים ממך לעשות Replay כידי שהם יוודאו שזה המייל שלך? כלומר לא צריך לעשות כלום וללחוץ רפליי או לכץוב להם עוד פעם מה אני חושב? 3.שאלה אחורנה,על מה חסמו את חבר שלך? 4.אה אה אה ועוד,כשחסמו אותך בזמן שהייתה בפייסבוק,קיבלת איזשהי הודעה או פשוט לא יכולת לעשות שום פעולה בפייסבוק?

למעלה