יש הסבר בצידי הקופסא, בתחתית הקופסא ובמה שמקבלים בתוך הקופסא - איך לשלוח להם בקשה לשליחת החתיכה החסרה... אין לי מושג איך עושים את זה, לא טרחתי לקרוא, אבל לפי מה שהבנתי זו לא בעיה לבקש מהם את החתיכה החסרה והם ישלחו אותה.
הפכתי את כל הית ולא מצאתי אותו לכן, כל שנותר לי לעשות הוא למלא את הפרטים ולשלוח ל-EDUCA . מישהו כבר עשה זאת בעבר? אני סקרנית לדעת תוך כמה זמן יגיע החלק
תקראי את המאמר הבא... החתיכה האבודה / Silly LoveSong http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles.asp?id=1109&art_id=1 אולי תנסי להכין חלק חדש, הקופסא בפאזל הזה עשויה להתאים.
לפאזל מיניאטורי של Educa ושלחתי להם את הספח... והם שלחו לי את החלק האבוד! תוך חודש נדמה לי... <פחות או יותר...> בהתחלה הייתי חסרת תקווה... כי לא חשבתי שהם באמת ישלחו לי את החלק החסר! אבל עובדה... הם שלחו! אני ממליצה לכל מי שאבד לו חלק של פאזל של חברת Educa לשלוח את הספח ולא להתחיל לנסות לצייר או לגזור מתוך הקופסה את החלק... אה... הם גם שלחו לי מין מכתב תודה... על זה שקניתי את הפאזל שלהם... וניתן גם לשלוח את הספח באינטרנט באתר שלהם... צירפתי כתובת... הקישור הוא בדיוק לעמוד של הטופס שצריך לשלוח... מקווה שעזרתי...