Help

Miss CBR

New member
Help ../images/Emo7.gif

סיימתי להרכיב את פאזל הפחיות ו....גוועלד חסרה לי חתיכה
. מה עושים במצב כזה ? מהי הדרך המהירה/קלה להשיג את החלק החסר? ממיסי שסיימה להרכיב פאזל של 1999 חלקים

מממ

יש הסבר בצידי הקופסא, בתחתית הקופסא ובמה שמקבלים בתוך הקופסא - איך לשלוח להם בקשה לשליחת החתיכה החסרה... אין לי מושג איך עושים את זה, לא טרחתי לקרוא, אבל לפי מה שהבנתי זו לא בעיה לבקש מהם את החתיכה החסרה והם ישלחו אותה.

kerengil

New member
חפשי טוב מסביב

אני עוד לא נתקלתי בחתיכה חסרה בפאזל חדש (כלומר, ששכחו להכניס אותה במפעל). החתיכה בטח נפלה ונעלמה בזמן ההרכבה, נסי מתחת לשולחן ובסביבת ההרכבה. בהצלחה!

Puzzluna

New member
חפשי שוב!

לי זה קרה, ולהפתעתי מצאתי את החתיכה החסרה בסלון (חצי קומה למטה) כנראה שנדבקה לי לבגדים או משהו.... חפשי גם במקומות שלא נראה לך הגיוני....

liors91

New member
ניתן לייצר

פעם אבד לי חלק של אחד הפאזלים וגזרתי אותו מהקופסא של הפאזל מהחלק המתאים למקום שבו החלק חסר וממש לא שמים לב שזה חלק משוחזר

Miss CBR

New member
טוב...

הפכתי את כל הית ולא מצאתי אותו לכן, כל שנותר לי לעשות הוא למלא את הפרטים ולשלוח ל-EDUCA . מישהו כבר עשה זאת בעבר? אני סקרנית לדעת תוך כמה זמן יגיע החלק

Puzzluna

New member
חתיכה חסרה ../images/Emo7.gif

תקראי את המאמר הבא... החתיכה האבודה / Silly LoveSong http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles.asp?id=1109&art_id=1 אולי תנסי להכין חלק חדש, הקופסא בפאזל הזה עשויה להתאים.

Miss CBR

New member
../images/Emo51.gif ../images/Emo140.gif

בכל אופן אני שולחת את הספח ל-EDUCA מבטיחה לעדכן בתוצאות.

תומסקה

New member
גם לי זה קרה...

לפאזל מיניאטורי של Educa ושלחתי להם את הספח... והם שלחו לי את החלק האבוד! תוך חודש נדמה לי... <פחות או יותר...> בהתחלה הייתי חסרת תקווה... כי לא חשבתי שהם באמת ישלחו לי את החלק החסר! אבל עובדה... הם שלחו! אני ממליצה לכל מי שאבד לו חלק של פאזל של חברת Educa לשלוח את הספח ולא להתחיל לנסות לצייר או לגזור מתוך הקופסה את החלק... אה... הם גם שלחו לי מין מכתב תודה... על זה שקניתי את הפאזל שלהם... וניתן גם לשלוח את הספח באינטרנט באתר שלהם... צירפתי כתובת... הקישור הוא בדיוק לעמוד של הטופס שצריך לשלוח... מקווה שעזרתי... :)

Miss CBR

New member
Y המון תודה ../images/Emo140.gif

אתמול שלחתי את הספח עם תחושת חוסר וודאות לגבי קבלת החלק. עכשיו אני אופטימית

למעלה