HELP בבר החדש של גוגל - לאן נעלמה האופצייה של פתיחת החיפוש בחלון חדש
י ילדה בלבן New member 3/7/03 #1 HELP../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo122.gif בבר החדש של גוגל - לאן נעלמה האופצייה של פתיחת החיפוש בחלון חדש
HELP../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo122.gif בבר החדש של גוגל - לאן נעלמה האופצייה של פתיחת החיפוש בחלון חדש
י ילדה בלבן New member 3/7/03 #3 לא רוצה../images/Emo70.gif ../images/Emo10.gif למה שאני טצטרך ללחוץ על שני מקשים? אני רוצה את האפשרות הזו בחזרה
לא רוצה../images/Emo70.gif ../images/Emo10.gif למה שאני טצטרך ללחוץ על שני מקשים? אני רוצה את האפשרות הזו בחזרה
G gilad g New member 3/7/03 #4 רגע רגע מה היה בגרסה הקודמת זאת היתה איזה אופציה בחלון אפשרויות שלהם היית לוחצת על כפתור נפרד מה
G gilad g New member 3/7/03 #5 מצאתי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo26.gif
I ilaya New member 3/7/03 #7 אם כבר מדברים על הבר החדש של גוגל התקנתי את החדש אבל משום מה, יש לי בו רק Search web ו- Search site. כל שאר האפשרויות מוחבאות לי בחצים מצד ימין כשכל הבר בעצם ריק. איך אני מחזיר את הכפתורים למקומם ???? לא עובד בגרירה.... (והטולבר לא נעול)
אם כבר מדברים על הבר החדש של גוגל התקנתי את החדש אבל משום מה, יש לי בו רק Search web ו- Search site. כל שאר האפשרויות מוחבאות לי בחצים מצד ימין כשכל הבר בעצם ריק. איך אני מחזיר את הכפתורים למקומם ???? לא עובד בגרירה.... (והטולבר לא נעול)