HELP !!!

מוותק

New member
HELP !!! ../images/Emo99.gif

יש בחורון מקסים, או לפחות כך נראה לי, שלאחרונה אני לא מפסיקה לחשוב עליו.. סוג של התאהבות כזו שלא חוויתי כבר המון זמן...דפיקות לב לא הגיוניות כשאני רואה אותו והתרגשות מוחלטת רק מלחשוב עליו... וכמו שאמרתי.. אני חושבת עליו ה-מון. הוא נמצא איתי במסגרת מסוימת שאני נמצאת בה ועד לא מזמן הוא היה... איך אני אתאר את זה... סמכות עבורי, או אולי אפשר לומר "בדרגה יותר גבוהה ממני"... אני כנראה לא אראה אותו בזמן הקרוב ואני מרגישה שאני חייבת לעצמי לומר לו משהו, ליזום, אבל כמובן שאני מפחדת מתגובה שלילית שעלולה לבוא בגלל ההירארכיה שהזכרתי או שאולי אני פשוט לא מוצאת חן בעיניו... מה דעתכם?... ואם אתם חושבים שאני צריכה לעשות משהו בנידון אז איך לעשות את זה ?... (עשיתי דברים כאלה בעבר, אבל משום מה כאן אני ממש מפחדת...לא שיכול לקרות משהו נוראי אבל אני מניחה שאתם מבינים את הפחד...) ובבקשה... תענו תשובות שהייתם עונים לעצמכם כי הרבה פעמים מאוד קל ליעץ לאחרים את הדבר הנכון אבל כשזה מגיע אלינו קשה לנו ליישם את זה... תודה תודה תודה

niva99

New member
../images/Emo92.gif../images/Emo91.gif../images/Emo50.gif

אני הייתי מנסה ולו מהסיבה הפשוטה -שלא אצטער מאוחר יותר שלא ניסיתי. בואי נבדוק את העניין לגורמיו:הוא כבר אינו עובד בסביבתך הקרובה (ואולי אינו מהווה סמכות כלפיך). את לא מפסיקה לחשוב עליו.(כנראה שיש לכך סיבות טובות). ואני אומרת-תני לזה הזדמנות -מה כבר יכול לקרות? (במקרה הכי גרוע תקבלי סרוב -שזה לא נעים ,אבל לא נורא ).לפחות תדעי שניסית... אבל אם תצליחי אז...

מוותק

New member
אבל איך....?...

להתקשר אליו אני לא יכולה.... לראות אותו - סביר להניח שזה לא יקרה בחודש הקרוב... וחוצמזה... משהו שחשבתי עליו היום... נראה לך שיש טעם בכלל להשקיע אנרגיות במישהו שאני לא מכירה לעומק, שבעצם ההתאהבות בו היא אמנם בגלל מה שראיתי עד עכשיו, אבל אני לא באמת מכירה ?

niva99

New member
קודם כל............................

תהיי סגורה עם עצמך שאת באמת רוצה אותו-כי לי נראה לפי תגובתך האחרונה שקיבלת פתאום "רגלים קרות".זה טיבעי-החששות שלך - על ההתחלה לא מכירים אף אחד לעומק -ברור שזה לוקח זמן. שאלת את השאלה איך? (אם היו לי יותר פרטים ,הייתי יכולה להציע משהו יותר אופרטיבי). אם לא טלפונית ואין סיכוי לפגוש בו במהלך החודש הקרוב-אז אולי ליצור "במיקרה הזדמנתי" ו "מה אתה עושדה פה"? או אולי באמצעות צד שלישי-מישהו/י שיהיה שליח מיצווה לצורך העניין. אם יש לך חשיבה יצירתית הכל אפשרי.

ס22ית

New member
לכי על זה...

מה יש לך להפסיד?...תגידי לו משהו לגבי זה..תרמזי לו משהו.. אחרת את יכולה לפספס משהו וחבל את תצטערי על זה אח"כ..מקסימום במקרה הכי גרוע הוא יסרב..לפחות תדעי שניסית ולא תחיי בהרגשה שאולי פספסת משהו. אצלי היה סיפור דומה אבל שונה, לא היה עניין של סמכותיות, אבל הייתי באיזושהי מסגרת והיה איזה בחור ששמתי עליו עין ולא הייתי בטוחה שגם הוא שם עליי..והגעתי ליום האחרון במסגרת הזו והבנתי שאם אני לא אגיד כלום אני אולי אפספס אותו..אז יצא לי לרמוז לו בעקיפין במן בדיחה שאוטוטו אני לא אהיה שם <נתתי לו מן התראה של שבוע מראש שיידע> וביום שסיימתי הוא היה באזור ולא היה לי את האומץ לגשת אליו..אבל הוא הפתיע אותי והוא ניגש והתחיל איתי ושאל וכו'...אז אני לא מציעה לך לחכות שזה יקרה <למרות שמאחלת לך שזה כן יקרה> אלא לא לקחת סיכון שאולי תפספסי..תחליטי שאת הולכת על זה ויהיה מה שיהיה. בהצלחה

niva99

New member
מווותק -אני כותבת לך כאן כי השתלט

לי וירוס על תיבת המסרים שלי-ואיני יכולה לפתוח את המעטפות. (זה מאד מתסכל-כל פעם שאני לוחצת על ההודעה קופצת לי פרסומת אמריקאית). בהזדמנות הראשונה שהבעיה תפטר אענה לך.

למעלה