HELP ME !!! נואשת !

HELP ME !!! נואשת !

טוב אז ככה , שנה שעברה החלטתי פשוט להקשיב ללב שלי . והבנתי שאני נמשכת לבנות . התחלתי לצאת עם בנות , כל התקופה האחרונה ז"א חצי שנה אחרונה בערך יצאתי רק עם בנות . הייתי עם שתי בנות בקשר רציני . בנות 22 ו - 23 . גדולות ממני ב-7,8 שנים . למה יצאתי עם גדולות ממני ? לא יודעת . אולי בגלל שאני מתחברת לגדולים ממני תמיד . בכל מקרה , לא מזמן הכרתי מישהו והרגשתי משיכה קלה . משהו שלא הרגשתי המוןןן זמן .ולא הייה לזה זכר בזמן האחרון . אני לא יודעת , אבל זה גרם לי ממש להתבלבל . אני מרגישה פתאום שאני כבר לא סגורה על עצמי כמו שהייתי עד לפני כמה זמן . יכול להיות שאני ביסקסואלית ? יכול להיות שאני בכלל סטרייטית וסתם נמשכת לבנות? יכול להיות שאני כן לסבית וזו סתם תקופה של בלבול כזה ? אני לא מבינה את זה . הייתי בטוחה שאני נמשכת רק לבנות וכבר קבלתי את עצמי בתור " לסבית " . ומה עכשיו ? מה קורה לי ? זה כזה הזויי . שבוע שעבר החלטתי שאני אספר לאמא שלי שאני נמשכת לבנות . אבל עכשיו אחרי שאני שמה לב שאני לא החלטית כבר כ"כ במה שאני . אז אני חושבת שעדיף שלא אספר . אני באמת לא יודעת מה לעשות ואיך להגדיר את עצמי עכשיו . מה עושים עם כל המחשבות והבילבולים האלה ? אני לא יודעת אם זה המקום הנכון לכתוב את ההודעה הזו אבל הייתי חייבת פשוט לפרוק .. תודה ושבוע נפלא .

אהלן

לפי הכרטיס ודבריך את בת חמש עשרה. עלי לציין שזה אומר דברים מכעיסים מאד על בנות ה22 וה23 שיצאת איתן. זכותך בגיל 15 להתנסות עם בנות גילך ואם תרצי גם עם בני גילך מבלי הנחתות מלמעלה של פערי גיל גדולים מאד. ולשאלתך - מובן ממה שסיפרת מדוע את מרגישה מבולבלת ולא סגורה על עצמך, אבל! לגיטימי לגמרי בגיל 15 לא להיות סגורה על עצמך. אין עם זה שום בעיה, זה לגיטימי ונורמלי. זה גיל של גילוי עצמי, הורמונים (לא במובן של מילה נרדפת ל"חרמנות" אלא במובן שזה גיל של התבגרות פיזיולוגית ונפשית ולכן גם יש סערות נפש כתוצאה מההורמונים המעורבים בכך), התנסויות, ובלבול כתוצאה מכל הנ"ל בהרבה מאד תחומים. את לא חייבת להגדיר את עצמך באופן סגור והחלטי כלפי העתיד, אפשר פשוט לפעול לפי מה שרלוונטי בהווה.

למעלה