help me

• פותח הנושא Dr@r
  • פורסם בתאריך

Dr@r

New member
help me../images/Emo10.gif

היי לכולם קוראים לי דרור ואני בן 17 מאיזור המרכז ועכשיו לבעיה שלי: יש לי חברה שאני מאוד אוהב ואנחנו יוצאים כבר די הרבה זמן והחלטנו להתקדם צעד נוסף במערכת היחסים שלנו ולהתחיל לקיים יחסי מין. וכאן מופיע הבעיה... אני בתול! ואני לא מתבייש בז כי לפי דעתי זו לא בושה. ואין לי שמץ של מושג בקשר לקונדומים אני מאוד אשמח אם משהו יוכל לעזור לי ולהמליץ לי באיזה קונדום להשתמש כי אני באמת אבל באמת לא מבין בזה כלום ואני רוצה שהפעם הראשונה שלנו תהיה מושלמת בלי פאשלות ותקריות לא נעימות. אז בבקשה ממכם מי שיכול לעזור שיעשה את זה. בתודה מראש דרור

shai-avital

New member
פנית לאדם הנכון....

טוב אז ככה... תאמת זה לא משנה עם איזה סוג משתמשים ! משנה איך משתמשים... אבל בכל זאת: אני ממליץ לך ללכת על הדורקס או ה- R3 הם מצויינים. לא הייתי ממליץ לך על הלייף סטייל. אבל כמו שאמרתי - לא משנה עם מה - משנה איך!

המרחפת

New member
ועוד כמה פרטים

מה שכבר אמרו עד עכשיו: דורקס או r3 (שווה להשקיע כסף בשביל האיכות והביטחון), והפרטים האחרים הם לבדוק את תאריך התפוגה (קונדום שפג תוקפו עוד חודש לא משתמשים בו.). חפש חבילה שתאריך התפוגה שלה הוא לעוד שנתיים. לשמור במקום קריר עד השימוש (כמו תרופות), לא לצאת עם זה לטיולים בכיס האחורי של המכנסיים (זה הורס אותו), לקרוע את העטיפה מאד מאד בזהירות, כדי שלא יהיה לך קונדום קרוע (יעיל כמו כוסות רוח למת), אם משתמשים בחומר סיכה אז לא להשתמש באחד על בסיס שומני אלא אחד על בסיס מים (שוב- הורס את הקונדום) ומה שכחתי? תהנו.... וכל הכבוד שלקחתם אחריות.

העם בחר R3

הסוג הכי יקר והכי טוב ובטוח, אבל זה לא עניין כ"כ קריטי מכיוון שאני בד"כ משתמש בלייפ´ שהם גם טובים, אבל הכי חשוב כל סוג שאתה קונה שיהיה "משומנים" בכדי להקל על ההחדרה ובלי השטויות של הטעמים וכו´ כי זה חמוד אבל יותר מדיי קיצ´י . . . DJ made in israel

למעלה