HELP ME !!!!!!

HELP ME !!!!!!

לאמא שלי יש חבר, כבר הרבה זמן ואתמול היא החליטה שרוצה שאני יעבור איתה לגורעם חבר שלה, ואני לא רוצה לעזוב את בית הספר שלי, (כי אנחנו עוברים עיר, מאריאל לחולון) ואני לא רוצה לעזוב את החברות שליי מה אני יעשה?! נ.ב אני לא מצליחה לשכנע אותה תעזרו לי בבקשהה!!

אויש

לא נראה לי שאפשר לשכנע את אימא, אם החבר היה מסכים לעבור לגור איתכם - אז לא הייתן עוברות דירה. לאימא שלי לא היה אף פעם חבר, אבל מאז גיל 4 שהוריי התגרשו - עברתי 7 פעמים דירה. את יכולה להתכתב עם חברות ולהיות בקשר בטלפון ובאינטרנט. לי היו חברות בכל עיר שבה גרתי, ובגלל שבמשך השבוע גרנו בבית, ובכל שבת היינו אצל סבא וסבתא שלי היו לי גם שני סניפים של תנועת נוער...... עד היום, בכל פעם שאני עוברת דירה עם בעלי ועם הבת שלי, אני אומרת לבעלי: "נכון שזאת פעם אחרונה שאנחנו עוברים דירה...". עד כדי כך אני שונאת לעבור דירה. בהצלחה יקרה, אנחנו פה כדי לחזק אותך.

ענתו'ש

תודה רבה על התמיכה ! גם אני שונאת לעבור דירה מאז גיל 7 עברתי 8 פעמים דירה את בטח שואלת: "איך הספקתי" ו3 פעמים מתוך ה- 8 עברתי מעיר לעיר אני שונאת לעבור כי במיוחד מעיר לעיר כי עד שהייתי זוכרת את השמות של הילדים בכיתה כבר היינו עוברים, בכל אופן תודהה אני אנסה לשכנע אותה שוב

למעלה