HELP ME

m14590

New member
HELP ME

שלום לכולם!! יש לי אח בן 21 ויש לו חברים שמכירים אותי מאז שאני עוד קטנה... הם יודעים שגדלתי והשתניתי וכל זה... אבל הם עוד מחשיבים אותי כילדה...כאילו...אה..מירי..אחותו של יונתן.(אחי) וזה קצת מפריע לי...כי אני רוצה שהם יראו בי כבר נערה או משו.. למשל לאחי יש חבר...שמכיר אותי מאז שנולדתי...אז הוא ראה אותי ואת חברה שלי הולכות ברחוב....והוא נדלק על חברה שלי והוא סיפר את זה לאחי זה לא מפריע לי שהוא נדלק עליה או משו...חהיפך אני רוצה להכיר ביניהם הקטע הוא שהוא דיבר עם אחי וחברה של אח שלי הייתה שם....אז היא שאלה את חבר של אח שלי....מה הוא חושב עלי והכל...והוא אמר שאני קטנה....והקטע הוא שאני בדיוק כמוה...כומ חברה שלי..אנחנו באותו גיל... מה לעשות כדי להבהיר לחברים של אחי שאני כבר גדולה??ובהקדם האפשרי... זה ממש מפריע לי...ואני לא יודעת מה לעשות.. ...

לא נעים לי להגיד לך אבל..

את באמת ילדה. לגיטימי לחלוטין שבני 21 יראו בבת 14 ילדה. דווקא אם היית מספרת שאחד החברים של אחיך היה מגלה בך עניין, הייתי אומרת לך שמשהו פה לא בסדר. פער של 7 שנים בגיל הזה הוא מאוד משמעותי. את ובחור בגיל 21 נמצאים בשלבים אחרים בחיים. יש ביניכם הבדלים גדולים בבגרות, בניסיון ובציפיות שלכם מהקשר (ואני לא מתכוונת בהכרח לסקס,) בקיצור מירי, תמצאי לך איזה מישהו שיותר קרוב לטווח הגילאים שלך. יש מספיק בנים נחמדים בגילאים האלה (רוצה שאני אכיר לך את אח שלי?
) הם יתאימו לך יותר. וזה אפילו יהיה חוקי.

ועוד משהו..

החבר של אחיך שנדלק על חברה שלך.. בשפה המקצועית קוראים לאחד כמוהו פדופיל..

מצחיקה.....

אולי תלכי להכיר אנשים בבית אבות...... דרדסית תקשיבי... אין אף אחד בבית ספר שלך שאת רוצה שהחלטת ללכת על אנשים שסיימו צבא.....?....????? לא נראה לך טיפ טיפה המון גדול.........??? עזבי תתרכזי בלימודים.... אני בגילך בקושי הוצאתי את האף... קיצר תמצאי מישהוא באיזור הגיל שלך או קצת יותר גדול 16 משהו כזה... 21 זה לא משהו שמתאים לך עכשיו... את באמת פשוט קטנה... הכל יחסי כמובן... לגיל 21 את פשוט קטנה... זה לא אישי את מבינה אני מקווה...

למעלה