HELP ME

HELP ME

people!!! אני חייבת עצה אני דלוקה על מישהו בן 22 ואני בת 15 אני די בוגרת לגיל שלי ואני יודעת שהוא רוצה אותי ודלוק עליי גם אבל הבעייה שבגלל הפרש הגילאים הוא לא ממש עושה כלום בנדון... מה לעשות????

לך לירוני.......

חמודה,,, בגיל כזה ,,, הפרש הגילאים הוא די משמעותי.... מבחינתו הוא בוגר לגיל,,, ולמרות שאת בת 15 ובוגרת זה כנראה מה שמונע בעדו לעשות צעד... אני לא נג דהפרש הגילאים,, כי יש מקרים שזה באמת מסתדר.... אני לא יודעת מה כרגע הקשר שלך איתו... אבל אולי תנסי לפתח ידידות טובה איתו,,, וכך תכירי אותו יותר טוב, ואז תדעי מה לעשות ואם שווה להשקיע את המאמץ בו,....... שלך....חוקרת

אננדה

New member
לירוני ../images/Emo13.gif

לאהבה אין גיל! אבל ! ! ! חייבים לזכור תמיד - שהאהבה לכשעצמה צוברת ניסיון בחיים. ומכאן - הפשר הגילאים הינו ללא משמעות - רק הפרש הניסיון שיש בינכם. חמודה, הדרך לגלות אם אכן יש לך עיניין בבחור (מעבר ל´הידלקות´ שכולנו עברנו..) ולגלות אם אכן יש לו עיניין בך (גם מעבר לכל השאר) היא ל´נקות´ מחשבות שמפריעות לנו לפעמים לראות את הדברים כמו שהם - כגון, הפרש גילאים (שמעתי על קשרים יותר מוזרים מזה..), הרצון (אולי) להרגיש בוגרת (יותר ממה שאת היום),צורה חיצונית (אם הוא נראה טוב), סקס (כי עדיין אתם בטווח הגילאים שזה אחד הדברים שמעניינים), מה שחברות שלך חושבות עליו (כי צריך לקחת כל מה שאומרים לנו בפרופורציה) ועוד כמה נקודות כאלה, ברגע שתצליחי להוציא את כל הדברים האלה - תנסי להכיר יותר את האדם מולך - ולתת לו באותה מידה להכיר אותך!!!! הוא לא יעשה שום דבר כל עוד פער הגילאים שלכם מטריד אותו (כמו שאמרתי, לנקות את המחשבה הזאת) - אם תכירי לו ´אותך´ כמו שאת ואם אכן יש בסיס אמיתי לקשר שלכם (ושוב, לא סתם סקס או כל דבר אחר) הדברים יקרו לבד והוא כבר ימצא את דרכו אליך. אך כל זה יתקיים רק אם באמת יש בסיס לקשר. בהצלחה (לכאן או לכאן) חמודה, אננדה.

דבר ראשון תודה לשתיכן

תודה רבה רבה לשתיכן.... שכחתי אולי לציין שאנחנו ידידים די טובים סה"כ.... ולפי מה שהבנתי ממקורות מבוססים זה שהוא דלוק עליי גם מה שנשאר הוא שרק מישהו יעשה את הצעד הראשון אבל ברור ששנינו פוחדים אולי בגלל הפרש הגילאים או אולי פשוט ששנינו מחכים שהשני יעשה את הצעד ראשון.. השאלה שלי היא אם הוא לא יעשה משהו בזמן הקרוב... כדי שאני יעשה ואם כן אז מה?

תיסלחי לי אבל...

אני לא חושבת שהבנאדם רוצה אותך כי הוא מאוהב בך. יש הבדל מנטלי וגופמני ורוחני ע-צ-ו-ם|סדגש בין בת 15 לבחור בן 22 גלית

בתכלס את צודקת אבל...

אני לא נראית בת 15 וממש ממש לא מתנהגת ככה ובוא נגיד שגם הוא לא הכי בוגר שיש הרי בנים נשארים תינוקות כל החיים... ולא אמרתי שהוא מאוהב בי אבל אני יודעת שהוא מעוניין.... :)

אלתית14

New member
תשמעי משהו... זה קרוב למה שקורה לי

יש לי ידיד מזה מזה טוב, באמת, אנחנו מדברים שעות בטלפון באינטרנט. הוא בן 20 ב29.9 ואני בת 14 ב2.11. בקיצור, הוא מת עלי, ואני מתה עליו, ושנינו התוודנו ואמרנו שאנחנו מרגישים אחד לשני רגשות... הרגשות האלה מסוכנים!! בשבילך ובשבילו. תחשבי: אם ההורים שלך ידעו שיש לך רגשות למישהו בן 22, מה הם יחשבו?? הם מאוד יכעסו. ובשבילו: אם הוא רק יגע בך הוא יהיה בכלא (אלא אם כן אף אחד לא ידע). את מסכנת אותו (מאוד) ולדעתי בגלל זה הוא לא עושה כלום בנידון. ושאלה: מה יש לו לעשות בנידון? תעני מהר. לאב... לילוש.

לילוש חמודה...

אז ככה: מבחינת ההורים שלי זו לא בעייה כי אמא שלי יודעת שאני לא יעשה איתו כלום והיא סומכת עליי היא גם מכירה אותו ויודעת שהוא נחמד לאללה.... בקשר לחוק על קטינים זו כבר באמת בעייה ובשביל זה אין לי פתרון אבל אפשר להסתדר... ובקשר לשאלה שלך - לא כ"כ הבנתי... מה יש לו לעשות בנידון בנוגע למה?

אני מציעה ש.....

עדיף בשביל שנייכם שתהיו ידידים, לא כדי לך לצאת איתו, מכיוון שהוא בן 22 ויש לו צרכים של גבר בן 22, ואני בטוחה שאת לא תוכלי לספק לו את הצרכים האלו (או שכן) יש לי ידיד מאוד טוב בן 23, ואני בת 16, כשהכרתי אותו הייתי בת 14 והוא היה בן 21, רציתי לצאת איתו, אבל אמא שלי לא הסכימה שאני יתראה איתו בכלל והיא צדקה. היא ידעה למה היא אומרת לי את זה, רק לפני שנה גיליתי את זה. אז נישארנו ידידים. כבר שנתיים שאנחנו ידידים מאוד טובים, אני למדתיע להכיר אותו, והוא למד להכיר אותי. ואני יודעת שבהתחלה הוא התחיל איתי רק בשביל (את יודעת) אז בכל אופן, עדיף שתישארו ידידים. מקווה שעזרתי, רעות.

לא אני לא יוכל לספק את הצרכים שלו..

אבל נראה לי שבאמת זה מה שאני יעשה אני שיתדל לשמור איתו על ידידות וזהו כי אולי באמת זה יהיה עדיף בשביל שנינו.. תודה לך...

למעלה