help mi

דישונת

New member
help mi../images/Emo62.gif

אני עושה סדרת קומיקס חדשה, על רוצחת סדרתית ו: 1) אני צריכה שם לרוצחת 2)מה דעתכם:רוצחת סדרתית עובדת כאחות בבית חולים (בשם בדוי). יום אחד מפטרים אותה, היא מנסה למצוא עבודה אחרת כדי שתוכל לרצוח עוד, לא מתקבלת לשום עבודה חוץ ממורה למדעים!!!! זו העלילה הכללית!

The Flash

New member
............

למה שיקבלו אחות להיות מורה למדעים? עלילה חביבה ויכול להתפתח למשהו נחמד אבל תמצאי עבודה יותר טובה ומעניינת שהיא תתקבל אליה ויותר הגיונית נגיד היא מתנדבת בקו החם של ער"ן או משהו שעוזר לנערים ונערות במצוקה ותזרמי עם זה לא יודע...

Logan16

New member
אהבתי את הרעיון

שם... המממ... אישית הייתי הולך על לימור לבנת אבל.. אולי כדי לך משהו כמו לי מל משהו קצר או אולי ארוך אפשר אנג´לה בניני אני סתם זורק צריך יותר זמן לחשוב ואים

אלעד ר

New member
בינתיים הרעיון דווקא נשמע טוב

אתה מתכוון לשלב בזה גוונים קומיים? כי כשהיא תהיה מורה אפשר ממש לשלב את הכל בעלילה, נגיד תלמידים שמעצבנים אותה יום אחד ולמחרת מתים.. הכל בשביל השקט בכיתה!! ושם מומלץ - אריקה סאנצ´ז!

effigy

New member
me קודם כל

מחקרים (היה את זה פעם בסרט אחד) שלרוצחים סדרתיים יש 3 שמות (פרטי אמצעי ומשפחה) וצריך שם אולי עם טווסיט משהו לא שם של רוחצמת אלא של מיס גודי טו שוס

דישונת

New member
תודה לכולם../images/Emo62.gif

קודם כל, הדמות מבוססת על המורה שלי למדעים, שמיררה את חיי. עכשיו אני מתנקמת בה!!!! יהיו לה שמות בדויים, בנוגע לזה שהיא מורה והיתה אחות, היא פשוט שיכנעה אותם שהיא למדה המון מספרים. חשבתי על השם אליזבת קתלין נורת´ כאילו שם קצת יורמי!!! נחמד לא???

effigy

New member
חוץ מזה....

איך את מתכוונת לעשות קומיקס על רוצחת סדרתית.. בסופו של דבר תגמר לה הסדרה

דישונת

New member
לא יודעת../images/Emo62.gif

פשוט ביום חמישי חזרתי הביתה רותחת עליה. ואז עלה לי הרעיון

עככשיו נזכרתי, משהו שיכול לעזור...

כל הזמן שבו דיברת על אחות שהיא רוצחת פסיכופטית סדרתית קיננה לי במוח הרגשה שהיה לא מזמן סיפור אמיתי כזה איפשהו באנגליה, אני לא בטוח אם זה רופא או אחות שעשו את המעשים האלה אבל זה היה מישהו פסיכופטי ועם מחלת נפש. אני מציין את זה כי אני מניח שעכשיו מגיע החלק המשעמם/בעל לאות אין קץ ומתיש של תחקיר רקע לפני שיושבים ממש לכתוב את הסיפור. ואם כבר אז כבר עוד כמה עצות: סיפור טוב שרוצה להעביר עלילה ועדיין לשמור על אמינות חייב תחקיר. כמובן שאפשר לבנות את העלילה בלי תחקיר ואז יכולים להווצר כל מיני דברים ביזאריים ולעיתים אפילו סיטואציות שמזכירות פארודיה על הרעיון של רוצחים פסיכופטים. בכל מקרה, אם את רוצה לעבוד על הרעיון של הרוצחת הפסיכופטית הייתי ממליץ לך להתחיל את מחקריך בתחומי הפסיכולוגיה והקרימינולוגיה כדי לדעת פחות או יותר מה המאפיינים הכללים שעונים לפרופיל הרוצח שאת רוצה. למשל ללכת לפורומי הפסיכולוגיה של תפוז ולשאול שם, או למצוא אתרים ברשת שעוסקים בשאלות של הפרעות אישיות קיצוניות/ נקרופיליה (יחסי מין עם גופות מתים), אולי גם בעיות נקרופטישיזם (מחלת נפש שמתאפיינת בסגידה לגופות המתים), אולי גם ללכת ולראות איך התמודדו עם הנושא בתיאטרון,קולנוע וספרות. אין הרבה יצירות שעסקו בתחום של רוצח פסיכופת סדרתי לא מתוחכם למעט סרטים שבאים תחת הכותרת BASED UPON A TRUE STORY בניגוד לכל מיני סרטי רוצחים פסיכופטים מתוחכמים כמו שתיקת הכבשים ושבעה חטאים שבהם הרוצחים הם אנשים מאוד אינטיליגנטים ורחבי אופקים. עוד מקומות לחפש בהם, אם אין לך בעיות באנגלית, הם אתרים של מגזינים כמו טיימס, הראלד טריביון, עיתונות מקצועית בפסיכולוגיה, ספריית הקונגרס האמריקאי (לא לצחוק זה אחד ממקורות המידע הכי גדולים ברשת למאמרים מקצועיים ומחקרים מדעיים) ואחרים בכיוון. זה נשמע מייאש, אבל אחרי שקוראים על המציאות, מגלים שכל מה שחשבת שהוא בלתי יאמן כבר קרה בווריאציה כזו או אחרת ורק צריך לשבת ולחבר עכשיו את כל מקורות ההשראה לכדי רצף עלילתי אחד. ככה גם יהיו לך הכלים לבנות דמות אמינה של גיבורה ומרחב מחיה אמין להתרחשות שלה, כמו למשל שרוצח פסיכופט בעיירה קטנה ונידחת לא יכול להרוג מישהו כל שני וחמישי כי ישר ישימו לב, אבל יכול להרוג 10 אנשים ב 5 שנים כי זה יותר סביר, בעוד שרוצח פסיכופט כמו זה שמסתובב עכשיו בוושינגטון יכול להרוג גם 4 אנשים ביום ולא יודעים מאיפה להתחיל לחפש אותו. ובמחשבה הזו יש לניק קייב אלבום שלם שנקרא MURDER BALADES (בלאדות רוצחים) שבו כל שיר עוסק באירוע רצח אחר, בכל מקרה יש שם שיר אחד ארוך מאוד (12 דק´ או משהו כזה) שנקרא CURSE OF MILLHAVEN (הקללה של מילהייוון) והוא מספר על בחורה בת 16 שהיא רוצחת פסיכופטית סדרתית בעיירה קטנה ונידחת ו... לא משנה אני אסרוק ואעלה את המילים לפורום. זהו מקווה שהגעתם עד לפה, ושכל כותבי הסיפורים לא מתייאשים עכשיו, (לתסריט הגמר שלי לבגרות עשיתי תחקיר של 1/2 שנה על גניבות רכב), עופר

The Crusader

New member
ממ אתה טועה...

מצטער אבל אי חייב לתקן אתה נראה לי מדבר על הסרט תאוריית הקשר... וזה היה בעוד הרבה דברים אחרים... לא לרוצחים סדרתיים יש שלוש שמות אלא למתנקשים...

דישונת

New member
מצטערת לקטוע את השיחה אבל אני...

...עדיין מחפשת שם, מישהו יכול לעזור לי???

תעשי את החקירה שהצעתי לך...

תמצאי שם שמות של אנשים שקיימים ותעשי ביניהם סלט שמות, או שתחפשי שם בעל משמעות עמוקה כמו וריאציות על שמות של מלאכי שרת של אלוהים, או על אלוהים עצמו, או על דברים שקשורים לפולחני שטן,דתות וכתות מיסטיות וכ"ו. אני לא חושב שאני יכול פשוט לזרוק שם וזהו זה, אני חושב שמבחינת העלילה והבניה הנכונה של התסריט, עיצוב הדמות והקונפליקטים שמניעים אותה בחיים וכ"ו, עדיף שאת בתור מי שיוצרת את הקומיקס והעלילה תמצאי שם. את יכולה לבחור שם כמו זה ששי הציע למעלה, אבל זה יהיה סתמי וחסר משמעות לא שהוא לא טוב, אבל משמעות בשמות היא מרכזית אח"כ כשבאים להטמיע מסרים וכ"ו לתוך זה. עוד עצה- תבחרי שם בעברית, ככה יהיה לך קל יותר למצוא רעיונות למסרים ואח"כ תנסי לתרגם לאנגלית ולמצוא שמות שדומים למשמעות. קצת כמו שמות אינדיאנים ואז להפוך אותם לצליל לטיני כמו: שמיים גדולים= BIG SKIES BIG SKIES=BING SAYKES, ד"א סייקס היה אנטרופולוג בריטי וגם חוקר חלל אסטרונום כך ששמיים גדולים ואסטרונום הולך יחד. הגיון עקום ופתלתל אבל עובד להרבה תסריטאים. ***כמובן שאת יכולה לזרוק את כל ההצעות שלי לפח ולעשות קומיקס שמספר סיפור עלילתי פשוט ללא שום משמעות עמוקה או מסר, אבל זה יהיה חבל.***

למעלה