help my family!!!

leelevin

New member
help my family!!!

שלום אני לי, תחקירנית בשידורי "קשת" ערוץ 2, בימים אלה רכשה "קשת" פורמט של תוכנית אמריקאית שנקראת RENOVATE MY FAMILY. תוכנית שעוזרת למשפחות שעברו משבר כלשהו בחייהם, אם זה שריפה של בית, מחלה, נכויות או מוות של אחד מבני המשפחה. מטרת התוכנית היא לשקם, לשפץ, וללכד ולארגן מחדש את חיי המשפחה, להחזיר את החיוך ולעלות שוב על דרך המלך. מדובר על משפחות שגרות בבית קרקע פרטי (לא דירה, ולא דירת גן) בבעלות המשפחה. השיפוץ הוא יסודי וכולל הכל!!! ריהוט, מכשירי חשמל ואלקטרוניקה, שיפוץ הגינה וכו'... תהליך השיפוץ אורך 3 וחצי שבועות, שבועיים וחצי מתוכם המשפחה תארגן לעצמה דיור חלופי, ובשבוע האחרון אנחנו שולחים את המשפחה לחופשה.... המשפחות שיבחרו לעבור איתנו את תהליך השיפוץ צריכות להיות מוכנות להיחשף ולספר את סיפורן. אשמח מאוד אם תוכלו להעלות את המודעות לפרוייקט, אם אתם נמצאים בקשר עם משפחות שעשויות להתאים, העלו את הרעיון בפניהן, במידה והמשפחה מגלה עניין אשמח לדבר איתם ולהסביר להם בהרחבה על התוכנית. מייל לפניות: [email protected]

Avraham F

New member
מה לא יעשו בשביל רייטינג

אולי תשקיעו בעזרה פחות מתוקשרת לזקוקים שלא רוצים להיחשף ?

מזל שלא כולם חושבים כמוך...

אל תדאג,מי שלא רוצה להיחשף לא יעשה קשר ומי שכן מעוניין לא ישאל אותך ואת דעתך. שב קצת בשקט.אתה לא חייב לקפוץ ולהגיב לכל הודעה.

Avraham F

New member
לסופר

דעתך חשובה בדיוק כמו דעתי. אבל, בניגוד אליך, אני לא נותן הוראות ישיבה וקפיצה. אז אתה יכול ל.... לי בשקט או בקול רם.

ריס26

New member
מיסטר...של נעליך מעל רגליך

אם יש אדם שחושב ופועל מנקודת אמת שהיא לעשות חסד שלא עלמנת לקבל פרס אז אתה קוטל?? אם כך אתה מצד השקר? אני מציע לך לשפץ איזה כלי תעופה ולהתעופף. (אין לך כמה עזרה וחסד אברהם עושה שלא עלמנת לקבל פרס).

miko007

New member
איפה הבעיה?

אני חושב שבין התוכניות ריאלטי זאת תוכנית מצויינת היא עוזרת לאנשים שקשה להם... שעברו אירוע כלשהו ומוכנים לספר אותו. בתוכנית המקורית בארה"ב היה למשל חייל שנפצע קשה בעיראק ואיבד רגל... סידרו לו את כל הבית סביב זה, שיהיה לו נוחות מקסימאלית, שווי הפרס עשרות אלפי דולרים... אני לא ראיתי שהוא קיבל את זה בתרומה ממישהו אחר לפני... אם הדרך לממן את זה, זה רייטנג אז סבבה... חברות בנייה לוקחות שם פרוייקטים ורק תמורת החשיפה בתקשורת ממנות הכל... אני מקווה שבארץ יצליחו להגיע לחצי מהרמה של המקור... ושחברות בנייה ומוצרי חשמל יממנו ויתרמו!!! אפשר לעזור גם במתן בסתר וגם ככה... לא חייבים תמיד לחפש את הרע בכל מקום

Avraham F

New member
הבעייה בתוכנית

לדעתי, בניגוד לחסרי זהות המעירים הערות שלא לעניין, התמונה המתקבלת ממשפחה שיש ברשותה בית צמוד קרקע, (קל יותר לשיפוץ), מוזנח ככל שיהיה, מכל סיבה שלא תהיה, שתהנה ממחפשי רייטינג בעלי ממון, איננה מעניינת ציבור, מלבד ההנאה נמגעילה במציצנות שמאפיינת צופי טלויזיה. קח תסריט: מושתל כליה, שנתן את חסכונותיו לביצוע השתלה יקרה בחו"ל, על מנת להציל את חייו. נשאר לגור בבית צמוד קרקע, בעל ערך נדל"ני (אחרת אין טעם לשפץ), והנה, חברות בנייה וספקי מוצרי חשמל יתחרו ביניהם מי נותן יותר, כדי להחזיר אותו (מבחינת איכות מגורים), למצבו הכלכלי הקודם. האם לא מוטב שבעלי הממון ינתבו את נדיבותם למטרות כמו השתתפות בהוצאות השתלה לזקוקים לה ? אכן תסריט מזיל דמעה ומעורר התרגשות, בדיוק כמו הסיפורים האנונימיים על זוכי הלוטו (מפעל הפיס נותן רק מכוניות). בעיית הממתינים להשתלה, לא תיפתר בדרך זו, אז מה מחפשת התחקירנית בפורום זה ? קבצנים המחכים להזדמנות ? לא כל תכנית בחו"ל מתאימה לצופים בטלויזיה בישראל ולא משנה כמה ישפצו גם את הסיפור של ה"מסכן". סתם חומר למחשבה (למי שיש לו עם מה לחשוב).

miko007

New member
כל אחד ודעתו

אני לא מבין למה כל ה"עקיצות" שלך... לנפח את האגו? לפעמים אפשר להסתפק או בלא להגיב או להגיד סליחה זה לא מתאים לפורום זה. המשך יום טוב והרבה בריאות

Avraham F

New member
למיקו

אתה חדש בפורום. אני משיב בפורומים שונים, קרוב ל 5 שנים. בין מכלול הכינויים שספגתי (אישית), היה שאני "בעל עור של פיל". מאחר ופיל ניחן בזכרון ארוך שנים, אני מפעם לפעם מנסה "לסגור חשבון" עם "חברים" נחמדים. אגב, אין לי בעיות "אגו", אז, אל תיקח את זה ברצינות, כמו כן אף פעם לא ביקשו ממני סליחה. בריאות (אחת) טובה יותר,

miko007

New member
לא ממש

אברהם, איש יקר... אני לא חושב שאני חדש כאן (4 שנים) מושתל 13 שנה, פשוט אני בדר"כ קורא את ההודעות ולא מגיב על כל דבר הכי קטן... ל"סגור חשבון" עם אנשים דרך הפורום אני לא חושב שזה נאות לאיש כמוך... סופ"ש טוב ושבת שלום

chesssass

New member
יפה למיקו ,

כניראה שלא חשוב כמה זמן אתה בפורום לכל אחד לוקח הזמן שלו עד שמבחין בדברים שאתה כותב בעדינות לכולם יש ברוך השם עיניים ורואים וקוראים ויודעים את הדברים ונמנעים לפגוע בחברים בעיתיים יפה שגם אתה סבלן וכותב ברגישות שבת שלום גם לך צ'אס

Avraham F

New member
למיקו

לא כל אחד "זכאי" לסגירת חשבון. ואני לא חושב שכל אחד חייב להגיב, אם אין לו מה לומר. במיוחד תגובות על בסיס אישי. לא עם כל אחד יש לי אפשרות "לדבר" מלבד דרך הפורום, שנותן להם לפתוח "פה" בלי חשבון. לדוגמא, המגיב על דבריך. (אבל יש לציין, שבנתיים, הוא לא מהגרועים). שבת שלום ובריאות טובה יותר

leelevin

New member
חברים יקרים

אני רוצה באמת קצת להסביר וקצת להבהיר את העניינים נראה לי שאנשים לקחו את המודעה הזאת למקומות שונים ממה שרציתי.... אז ככה, זו תכנית טלויזיה שמתעסקת במשפחה שעברה איזה משבר באמצע החיים, אם זה נכות (ואז צריך להתאים את הבית לנכים), אם זה מוות של אחד מבני המשפחה או מחלה... וכן ההתמודדות היא קשה, נכון היה עדיף לקחת את הכסף הזה ולהוציא על השתלות, אבל אפשר גם לחשוב על המשפחה שאתם חיים איתה.. אם זה ילדים שבבית ונורא מפחדים לאבד את ההורים, או הורים שמתמודדים עם מחלה של ילדים... אז אותם ילדים היו נורא שמחים לקצת נחת.. ואני בטוחה שהורים שרואים את הילד שלהם שכל כך סובל פתאום מאושר, זה שווה הכל!! השיפוץ של הבית הזה הוא הכל כולל הכל... חלוקה מחדש של הבית (אם צריך), ריהוט, מכשירי חשמל, אלקטרוניקה, מטבח, שירותים אמבטיות וכו'... (ממש לא שיפוץ קוסמטי בלבד) באמת שהשמיים הם הגבול.. וכמובן שעלות שיפוץ כזה נאמדת במאות אלפי שקלים, אני עוד לא נתקלתי בחברות שיעשו את זה בחינם, נכון שאפשר גם לתרום בסתר, אבל לא בסכומים כאלה!!!! אז בואו ותסתכלו על התוכנית הזאת בצורה כזאת, 4 משפחות יזכו לפתוח פרק ב' קצת יותר נעים בחיים שלהם... וכמו שמיקו אמר "לא חייבים תמיד לחפש את הרע בכל מקום" כל התוכנית הזאת היא מצווה אחת גדולה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שבוע טוב...

Avraham F

New member
המלצה - יש לי מועמד בשבילכם

"סופר מיסטר" הוא אחד שגם הוצאה של 50 ש"ח לשנה היא בעייה עבורו. מה שהוא דורש גם שיעשו עבורו את הכל תמורת הסכום הזה. הוא זקוק לשכמותכם שעושים מצוות שרק לא יעלו לו משהו. ניתן להשיגו בתיבת המסר.

Avraham F

New member
סופר יקר

לא נעים לקבל ביקורת, במיוחד ממי שאינו מזדהה. אני לא מבין אותך, מה אתה רוצה מ"העמותה" בפורום זה דווקא ? אני לא חבר בה, ואינני דוברה, כך שאני לא מבין מה הירידות שלך עליה. האם הם עשו לך רע ? תאר לך שאתה או העסק שלך, יותקפו מילולית סתם ללא הצדקה ע"י אלמונים, יהיה לך נעים ? אמרו עליך שאתה נחשב איש עסקים מכובד, אז אולי תכבד את עצמך ותפסיק עם השטויות ? אתה לא חושב שהגיע הזמן להתנהג כמו בוגר ? אתה יכול להביע דעה, על כל נושא, אבל יש גם מידה של הגינות בתגובות לא כל דבר צריך להיות אישי..

chesssass

New member
אין טיפול לדבר כזה !

וחבל על הזמן ועל הבריאות שלך בהתעמתות מיותרת עם האדם הזה אין ברירה אלא לעשות כמו שעושים חברים אחרים פשוט לעזוב את האדם הזה לנפשו שיגיד מה שהוא רוצה ולא להתיחס אליו . תיראה שלא יקח לך הרבה זמן להבין שאתה מדבר עם קיר אני בתמימותי לקח לי בהתחלה קצת יותר זמן להבין את זה אבל בסוף גם אני הבנתי את זה כמו אחרים תשמור על האנרגיות לדברים יותר טובים צ'אס

Avraham F

New member
הבנה ותבונה

אל תשווה את כושר הבנתך עם תבונתם של אחרים. צר לי מאד, שבינינו, לא הגענו להבנה. זכותך להבין איך שבא לך ועם מה שיש לך לשם כך. טיפ קטן, בדוק את כל כניסותיך (25) לפורום זה ותראה, במה אתה מתעסק ברובם. (בעזרה לזולת ? ספק גדול). אותו הדבר ידידך (החדש), "סופר מיסטר" טוב הלב וסגנונו המופלא. אולי כדאי שתעדיף להתכתב איתו במסרים.

למעלה