help please

samiboy

New member
גם לי יש בדיוק את אותה הבעיה ולא...

הצלחתי לסדר אותה, כמה עולה הריסה חדשה של usb ? או שיש פיתרון אחר. תודה רבה

rothmann

New member
מצאתי את הפתרון!

אחרי ששברתי את הראש במשך יומיים על נושא אחי בא אלי והוציא לי את המודם מהמחשב (לא שיש לו שימוש-אני גולש בכבלים), התקין את תוכנת הסנכרון (מכה ראשונה זה עבד)ואח"כ החזיר את המודם והכל עובד פיקס!

rothmann

New member
help please

יש לי ipaq 3630 ואני נתקל בבעיה בסנכרון המכשיר למחשב שלי, אני יודע שכבר דובר על זה וכבר ניסיתי את הכל ושום דבר לא עוזר. מע, ההפעלה של המחשב שלי היא xp ואני מנסה להתקין acyivsync 3.5 ואין תגובה - הוא לא מזהה כלום(אין תקשורת בין הipaq למחשב שלי). עצות יתקבלו בברכה.

ron20

New member
תן פרטים ....

איך אתה מנסה להתחבר IR, com, USB ? מה זה אומר אין תגובה ? קשה לתת עצות באפלה ...

rothmann

New member
פרטים מלאים

כמו שאמרתי מע הפעלה xp , אני מנסה לחבר com , תוכנת התחברות activsync3.5 וגם 3.6 לפני חצי שעה באחד הנסיונות שלי הppc הראה סימני חיים של התחברות ונכשל, לעומת זאת אם פותחים את my computer למטה רואים אייקון של mobile device וכאשר פותחים אותו הוא מפנה אותי לתוכנת activsync ושם אין תקשורת עם הcom.

ron20

New member
אין לך USB ???

תלחץ לחיצה ימנית על האיקון של ה ActiveSync לחץ על Connection Settings וודא ש Allow Serial cable......bla bla מסומן ןשמסומן ה com המתאים. אם עדיין ישנן בעיות בדוק שלא קיים התקן אחר שמשתמש ב com (עכבר, מודם, וכו...) לא זוכר אם ל3630 יש חיבור USB אבל אם כן , עזוב את ה com במנוחה ...

למעלה