help with buses from quito to lima

Michal Plath

New member
help with buses from quito to lima

היי! אני צריכה עזרה בטפשותי סגרתי טיסה חזרה מלימה כשהמדינה האחרונה בטיול שלי היא אקוודור שינוי יעד לקיטו הוא 100 דולר טיסות פנים יעלו הרבה יותר מישהו יודע מה הדרך הקצרה ביותר להגיע באוטובוסים מקיטו ללימה וכמה פלוס מינוס כספ זה יעלה? המון תודה מיכל

natyh

New member
קיטו אגואס קוורדס

יבשתית אגואס קיאס אגואס ורדס אוטובוס לטומבס טומבס טרוחיליו , טרוחיליו לימה . 4-5 שעות קיטו לגבול , טומבס מהממת במיוחד שייט בין המנגרובים . את הזמנים מטומבס לטרוחיליו וללימה אני לא זוכר יש כאן קצת נסיעה ... טרוחיליו שוה בהחלט ביקור . שינוי יעד מבחינה כספית יצא יקר יותר הכל שאלה של ענין יתכן מאד שדוקא תרצי לנסוע להוארז ולסיים את טיולך שם מהוארז ללימה למיטב זכרוני 10 שעות . וגם לגבייך הכל כתוב בספר אלא אם כן את מעדיפה לטייל בלי ספר .... ואז הטיול יראה בהחלט אחרת .....

Michal Plath

New member
קודם כל תודה

שנית לא בדיוק הבנתי את המסלול כמה אוטובוסים אצטרך להחליפ? כמה זמן ייקח כל הסיפור להערכתך? והאם הסכום הכולל יהיה פחות ממאה דולר? אני ממש אשמח לתשובה לפני שאני עושה טעות וסוגרת טיסה תודה מיכל

Michal Plath

New member
by the way im in lima now

ככה שאת טרוחיליו וכו אני עושה בדרך הלוך צפונה לכיוון אקוודור

natyh

New member
אין לי תשובות עדכניות

הדברים משתנים מבחינת מחיר זמן כתבתי בגדול 4-5 שעות קיטו גבול מהגבול לטומבס חצי שעה בערך בקולקטיבוס מטומבס לטרוחיליו נסיעה קצרה יחסית 4 -6 שעות ראי בספר טרוחיליו לימה לא זוכר לא יותר מ 10 שעות ראי ספר כמה אוטובוסים ומחיר ראי ספר הדברים משתנים . הערכה גסה יום מחיה בסביבות 10-20 דולק יש כאן יומיים לפחות מחיר האוטובוסים פעם היה כלל אצבע של 1 דולר לחמישים ק"מ המחירים עלו אין לי מושג כמה הם עכשיו. בהצלחה

למעלה