help

• פותח הנושא HARBE
  • פורסם בתאריך

HARBE

New member
help

הבעייה : נשואים שנתיים. באמצע גילאי ה 30. היו לי טובים יותר במיטה לפניו. + לא מסכים לתדירות של פעם ביום או יומיים אלא פעם בשבוע. בניגוד ליצר הטבעי שלי שדורש יותר. מה שגורם לי לחשוב על סקס ללא הפסק בעבודה, בפגישות חשובות וכ'. ולחשוב על סקס כל היום בעצם. שאלה : ל א לעניין ? ? ? מה דעתכם יקיריי ? ? ? מה עושים ? ? ? איך מתמודדים ? הלנצח נחייה על הויברטור ? ? ?

L y c a n

New member
אתה לא חושב

שאם היא הייתה יודעת את התשובה היא לא הייתה שואלת?

keton13

New member
היא בעצמה לא יודעת מה היא רוצה.

"מה עושים?" מה עושים בשביל מה? מה המטרה?

Paranoid Eyes

New member
היא שואלת

מה לעשות עם בעל שלא רוצה סקס באותה תדירות כמוה..... ואיך להתמודד עם זה? אני לא מבינה למה אתה כל הזמן שואל על מטרה?

keton13

New member
כי אנשים באים,

שואלים "מה לעשות?" ואני לא מבין מה הם רוצים. מה לעשות בשביל מה? מה הם רוצים שיקרה? מה הם רוצים שתהיה התוצאה? אני לא יכול לעזור לאף אחד מבלי שאני יודע מה הוא רוצה שתהיה התוצאה. "מה לעשות עם בעל שלא רוצה סקס באותה תדירות כמוה..... ואיך להתמודד עם זה?" איך מישהו בעולם יכול לעזור בסיטואציה כזו? בעלה לא רוצה סקס בתדירות כמוהה, חבל. אבל הבעיה שזה תלוי רק בו, ואין משהו שנוכל להגיד לה שיגרום לו לרצות יותר. איך להתמודד? מה אנחנו ילדים בגן? היא צריכה פשוט: להגיד תודה על מה שיש, לפחות ככה היא מחכה יותר לסקס. ומקסימום שתענג את עצמה בדרכים שלה. חוץ מזה, אין לאף אחד אחר פה מה להגיד.

Paranoid Eyes

New member
אנשים באים בשביל להתייעץ...

מים הסתם המטרה שלה זה שהוא יאהב סקס לפחות באותה תדירות כמוה. מין הסתם היא לא רוצה עוד ויברטור:\ האמת, לגביה ספציפית אני לא חושבת שזה משהו שאנחנו יכולים לעזור. אולי פורום סקס כן.

cyber2200

New member
הזוי

אין מצב שהוא הומו בהדחקה או משהו? טראומה ממישהי ממש אגרסיבית? פסכולוג-סקסולוג-מטפל זוגי? אלכוהול לא עוזר? חשיש? אקסטזי? משהו? סקס בשירותים של ברים?

update ../images/Emo204.gif

תשדרגי למישהו יותר טוב. לא חסרים גברים בחוץ. רק צריך לפתוח להם את הדלת והם יבואו. אל תהיי פראיירית של גבר אחד.

fuck off ../images/Emo111.gif

חיים פעם אחת. מגיע לבחורה להנות ולא לסבול. לא משנה אם חודשיים, שנתיים או עשרים שנה.

נכון

מה זה אח"כ סודות ושקרים בנישואים? שזה ידפוק לילדים אח"כ את השכל ויחורר את הכיס לטיפולים פסיכולוגיים? ממש, אבל ממש לא!

אז ככה...

יש לך כמה אפשרויות: 1. אם הוא לא תמיד ככה, אולי הוא עייף מהעבודה, משועמם, מרגיש לא בטוח באהבה שלך אליו או אלף סיבות אחרות שמורידות לו את החשק. כדי לפתור את זה,ולהיות אישה מסופקת יותר, תנסי לקבל את פניו בחיוך, ארוחה טעימה (ולא כבדה מדי), ולרענן את הקשר שלכם, לאו דווקא במובן המיני... משם דברים עשויים להשתפר. 2. דילדו. אולי הוא יעזור לך עם זה. 3. להשאר מתוסכלת. 4. ללכת לייעוץ מיני/ זוגי. 5. להפרד ולמצוא מישהו שיספק אותך במישור המיני (אבל לא הבטחתי שתמצאי מישהו שיהיה לך טוב בשאר התחומים. איך בעלך כחבר, כשותף?)

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

חותמת על כל מה שאמרת, אבל מוסיפה אפשרות 6- מאהב לסקס משופר+ בלי להתגרש מהבעל. בלי להתסבך יותר מדי בתיאוריות כבדות- מאהב טוב, בזמן המתאים ובמקום המתאים, זה הפיתרון ולא חייבים להתגרש. הבעל לא צריך לדעת מזה ואם תפעלי נכון הוא לא ידע אף פעם אם לא תספרי לו. יש לי מס' חברות שהסידור הזה עובד אצלן מצויין והן מאושרות.

למעלה