HELP!!

vered73

New member
HELP!!

מרדנות תוספים הכי גרועה מאי פעם. התחילה מאז השבעה באופן ממש ממש בולט. דווקא המילקשייק של הבוקר שמכיל DMG, כמה חומצות אמינו, COQ10, וכמה ויטמינים חשובים כאלו ואחרים, שהיה גומע אותו בשניות, נשאר שוב ושוב ושוב חצי מלא. לפעמים יותר מכך. רוצה לשתות רק בכוס, ושם התוספים לא מתערבבים טוב או שהוא מסרב לשתות את הכוס עם התוספים. והרגרסיה, הולכת ודוהרת. ואני יודעת שזה לא בהכרח בגלל השינויים שהיו בשבוע החולף. זה בטוח כי הילד לא מאלו שקשה להם עם השינויים בדרך כלל. צחוקים מטורפים בלילה, שובבות אין קץ, ורק מילה אחת שבאה וחזרה והיא לשתות. בשלוש בבוקר. בארבע. בחמש. וכמויות של פיפי, שאלוהים יעזור. וגם הזעה מוגברת מהראש. ודווקא בכל יום מרחה התרפיסטית את הקרם של המלח. היום הוא חזר לעצמו אחרי קרוב לעשרה ימים. היה יותר עם מי לדבר. גם היה שיתוף פעולה מאד יפה ממה שהבנתי עם התרפיסטית. יש הכנסה לפה של שטויו,ך ועוד מרעין בישין. אתמול גנב לק או שניים מהגלידה של אח שלו אבל לדעתי זה לא מה שיצר את הרגרסיה כולה. האם לדעתכם הגן יחזיר את הילד לתלם? גם ככה בקושי יש לי תוספים בגלל הבעל ה$#@ והחור בכיס שיצר כאן, וכל מה שנשאר חשוב לי שהילד יקח.

razgalili

New member
אני לא מצליח להבין את הפרטים

הילד התחיל למרוד ואז הופיעו הפיפי והצחוקים או ההפך? מה שאת מתארת נשמע כמו התפרעות של קנדידה או זיהום אחר במעיים. האם היתם על תוספים אנטי אינפקטיבים והפסקתם? אנא קצת סדרי לי מה בדיוק קורה. מה הילד הפסיק ומתי, איזה תופעות התחילו ומתי.

vered73

New member
כבר תקופה ארוכה שאנחנו לא על התוספים הנ"ל

הילד התחיל פחות או יותר לפני עשרה ימים. היות וכל השבוע הראשון היה איתי בשבעה (רוב היום) סדר היום היה ממש משובש לעומת מה שיכל להיות במקרה של סתם חופשה מהגן. נכון שהוא גנב כמה דברים שאסור היה לו (כי היה המון כיבוד) אבל אחר כך הוא הקיא ממש הכל. כמויות. בכל שאר הארוחות איכשהו הצלחתי להכריח לשתות אנזימים, אבל לא יודעת כמהבפועל נכנס לבטן הקטנה. האמת שהצחוקים קצת פוחתים והחל יותר פוקוס. אתמול היה לנו כאן ביקור של מנהלת הגן והילד לא רק היה מאושר אלא שמענו כמה מילים חדשות ואפילו קרא לה בשמה, מה שמעולם לא התרחש קודם לכן. היום בבוקר היה גם שלשול, אבל חד פעמי. אני רואה שהוא מסרב בתוקף לשתות משהו שהוא בבקבוק. כך שהרתיעה הבסיסית היא מהבקבוק (כזה עם קש, לא בקבוק תינוקות) ולאודווקא מהתוספים. עם זאת במידה ויש תוספים בבקבוק הוא לא מוכן לשתות. הוא עושה פרצוף של איכס לא התערבב לך טוב. מה שלא היה קורה קודם לכן. בנוסף הוא גם מכניס ג'אנק לפה כבעבר, אם כי לא כל דבר. הבוקר שתה מהבריכה במרפסת שהמים בה היו מעורבים בבוץ... במהך השבוע הכניס פלסטלינה לפה ולעס אותה. (לא בולע) מסטיק לא מוכן לקחת. ניסיתיבכמה טעמים שילדים אוהבים, כזה בלי סוכר, כדי לראות אם יש שיתוף פעולה לצורך הגריה. חוץ מזה שובב ופרוע יותר מתמיד. אבל אולי זה כבר החלק של הילד ושל חופשת הקיץ. בעקרון אני שוקלת לעבור לכמה מהתוספים שהם MUST לנוזל. אולי זה יעזור. אבל לא יכולה להתפרע כלכלית ואין לי מי שיביא...

vered73

New member
טוב, ובא לציון גואל

צוצקי שלי התאפס. היום אפילו עזר לי להכין שטרודל לארוחת ערב. חשבתי על כל הבלגן שהוא עושה לי עם הקמח, והחלטתי להציע לו לעזור. הוא מאד נהנה, ואחר כך את הבצק בשיטתו הגמלונית של לדפוק כמו שדופקים שניצלים, שיטח את הבצק השמנוני. השארתי לו חלק מהבצק, והוא מאד נהנה. בסוף אפילו טעם חתיכה של תפוח!!!!
ובבוקר שתה את התוספים כרגיל, ועד הסוף. היה מאד תקשורתי, ועם מצב רוח טוב. עם זאת היציאות לא משהו. נקווה לטוב, אוטוטו ספטמבר, לא הייתי רוצה להמשיך את הקיץ איתו בבית...

למעלה