HELP!!!

HELP!!!

קניתי שמלה לחתונה של אחותי ועכשיו כל שנותר זה למצוא נעליים מתאימות.. השמלה עדינה עדינה עדינה ולכן הנעליים צריכות להיות גם כן. מישהי תוכל לעזור לי ולספר לי איפה ניץן למצוא נעלי סטילטו מלכה שחורה עדינות עדינות עדינות?! תודה רבה!!!! הילה.

שאפולי

New member
TO GO

קניתי כאלה לא מזמן בכחול כהה ב29 שח
תעלי תמונה של השמלה יהיה יותר קל להתאים ל נעלים

בשום און שבעולם לא אכנס לטוגו

באתי למנהל סניף וביקשתי להצר את רצועה שבן זוגי קנה לי והוא אמר שהנעלים כבר נלבשו ככה שאין מצב שהוא יעשה ת זה בן אלף דאאאאאא ברור שנעלים לבשו מה אתה חושב שהם ישנו אצלי בארון

שאפולי

New member
אז הוא חצוף

לא יודעת אם זה מעיד בהכרח על הרשת כרשת... אגב יכולת בקלות להתלונן עליו מבטיחה לך שהוא מתקנים לך את זה

בקשר לטו גו

גם לי זה קרה עם חגורה שלהם.. הם אמרו שאני לא יכולה להחליף כי היא נלבשה ואמרתי להם שלא, שככה קניתי אותה והיא פשוט לא הסכימה לשמוע..

שאפולי

New member
בהחלט אין שאלה

הם בטח ובטח לו גימי צ'ו אבל חמודה- הרבה הרבה חברות היום בארץ שוות לתחת מבינת איכות- ולכן אם אני יכולה לקנות נעל ב30 שח (אגב לבשתי אותן כבר כמה וכמה פעמים) אז....... בואי נאמר בנעל קלאסית יותר אני אשקיע אבל צבע כזה ספציפי בגימור לכה הוא דבר שייצא מאוד מהר מהאופנה אז נראה לי מיותר

מה התקציב?

וכמו שנסיכה המליצה, הייתי שמחה לראות את השמלה ומזל טוב, איזה כייף !

שאפולי

New member
וואו

יפייפיה! יש לך את השמלה? הייתי הולכת על נעל אפורה דטקא, אולךי שמנת או שחור בלכה ואם בא לך להיות מיוחדת יותר- אדום. אז כמו שאמרתי יש כלה בטוגו אבל יש לי רעיון בשבילך- תעשי סיבוב בבני ברק הם מייבאים נעליים אירופאיות יפייפיות בייחוד קלאסיות בת דודה שי קנתה משם נעליים אפורות לכה עם פפיון סאטן משו לא מהעולם הזה.

שמלה מקסימה

עדינה מאוד. דווקא לא הייתי בוחרת בשחור. ממליצה לך או ללכת על לבן / אפור. אופציה נוספת - להוסיף תכשיט או אביזר צבעוני, למשל סט תכשיטים בצבע כחול או סגול, ואז לשלב עם נעליים בצבע הזה.

ניסיתי

באיביי.. אבל אם את כ"כ ממליצה אני אנסה שוב.. ובבני ברק?! סבבה... במסגרת החיפושים אני אחרוש גם שם :) תודה רבה!! אגב, איך אני יכולה למחוק את התמונה מפה?

loligoth

New member
../images/Emo214.gifאלדו!

קניתי משם נעלי עקב לאקה שחורות מהממות. היו גם אדומות. ובכלל יש שם נעליים מקסימות ובטוח תמצאי שם משהו שמתאים בול לשמלה המקסימה שלך :] לטו גו אל תכנסי בשום פנים ואופן. האיכות פשוט גובלת בחוצפה :/
קניתי משם נעליים ואחרי נעילה קצרה מאוד, אולי חצי שעה, ורוב הזמן בכלל לבשתי, הנעל נקרעה מעט. החלטתי שזה לא נורא ואפשר לנעול אותה... בפעם השנייה שנעלתי אותה היא כבר נקרעה לגמרי. ועוד צבעים יתאימו לשמלה: סגולים למיניהם, אפור, שחור, אדום כהה. ולדעתי שווה דווקא ללכת על הצבעים הפחות שיגרתיים [סגול או אדום], אחרת ההופעה תהיה קצת משעממת. שווה שיש בארון זוג אחד מפתיע :]

למעלה