help

rassveta

New member
help

כתבתי כבר פעמים המצב מדרדר תינוק שלי בן 8.5 חודשים מתעורר עכשיו בלילות כל שעה. אני גמורה!!! כי גם הוא לא מוכן שבעלי ירדים אותו , רק אני. לא יודעת מה לעשות!! אולי זה שיניים.. אבל הם התחילו להפריע לו לפני חודשיים או יותר. עכשיו 2 כבר כמעט בחוץ... והכי קשה להרדים אותו ב4, אז הוא פותח עיניים וכאילו מתעורר לגמרי ולי כבר אין כח בשות אלו ונותנת לו לחבק את ידי כדדי שירדם מהר יותר. נותנת לאכול עכשיו ב5 במקום ב6 ... עזרו לי!!!

rassveta

New member
הי ענת

הי עינת הילד גם בשעות היום אינו ישן טוב, מנסה להירדם גם עם היד שלי וכך גם בלילה. איכשהו אני מצליחה להרדים אותו ללא יד. חוץ מהשעה 4 לקראת הבוקר. אז הוא מתעורר כאילו לגמרי, פותח עיניים ומתחיל "לדבר" ואז לבכות. אני מרימה אותו על הידיים והוא מתחיל להסתקל מסביב ולחייך לכל ציורים או צעצועים... כשאני משכיבה חזרה במיטה מתחיל לבכות. אבל אם אני נותנת יד הוא מחבק אותה, מסתובב על הצד (ישן רק על הצד) ,קצת צובט-מלטף .. ובעוד 10 דקות נרדם. אבל שוב מתעורר בדרכ כלל בסביבות 5. אז כבר נותנת לו לאכול. אולי לתת לו לאכול ב4? אני גם שומרת על שיגרת הרדמה. גם ביום. הוא אוכל - משחק או לפני שינת לילה -אמבטיה במקום משחק- ונרדם בדרכ כלל ללא בעיה. מתעורר כמעט תמיד עם בכי, אבל יש ימים טובים והוא מתעורר בשקט,במיוחד ב7-8 בבוקר הוא מרוצה

אמאלושה

New member
בעיה דומה

בהמשך להודעה ש"הקפצתי"... אצלי במהלך היום עד גיל 6.5 חודשים על הידיים וחודש וחצי אחרונים הצלחתי להרדימו גם בעגלה במשך היום- ישן 2 פעמים ביום בסדר גמור (שעתים שלוש מרגע שמתחיל את הבוקר (שזה בין 6 ל-7) ישן בערך שעה אח"כ צהריים ישן בערך שעתיים) הבעייה העיקרית היא בלילה שהוא קם אינספור פעמים- אחרי שנרדם בערך ב21:30-22:00 ישן שעתיים בערך שזה הכי הרבה זמן ואח"כ פשוט כל שעה ולפעמים אפילו פחות). מה עושים??? (כשאני מרגישה שיש לו כאבי שיניים (בוכה גם כשאני מביאה לו ציצי) אני שמה לו טיג'ל שזה עוזר לו מקומית להירגע ולישון אבל זה לא מונע ממנו לקום שוב אחרי שעה בערך).

rassveta

New member
לאמאלושה

בן שלי לא רק היה נדם, אלה גם היה ישן שעתיים-שלוש על הידיים עד גיל 3 חודשים בערך. כל פעם שניסיתי להעביר אותו למיטה, היה מתעורר בבכי ולא נרגע עד רבע שעה. ניסינו עם בעלי להשאיר אותו בוכה איזה 3 פעמים. בגיל 4-5. פעמיים נשברנו אחרי 20 דקות ופעם כשהייתי לבד איתו הצלחתי לסבול צעקות אלו 40 דקות. לא נראה לי שזה טוב. לא לו ולא לנו להורים. ומה שכן עבד בשיטה "הרם-הורד" - יאיר בלי שום בעיה נרדם בצהריים וגם בלילה על המיטה. עכשיו גם אין צורך להרים אותו. שמים במיטה, נותנים מוצץ, קצת שיר וליטוף קל בגב - והוא נרדם. אבל מתעורר כל שעה. גם הולך לישון ב21 ומתעורר ב22:30-23 ואחרי כל שעה. וזה בשבוע אחרון. לפני זה הוא ישן עד שעה 1 בלילה ואחרי זה היה מתעורר ב3 וב4. בגדול נראה לי שהשיטה הזו כן עובדת. לקח לנו 4-5 ימים עד שיאיר פעפ ראשונה נרדם במיטה לבד ובלי בכי. תנסי עוד פעם ואל תפסיקי אחרי יומיים. במיוחד שאצלך ה"טיג'ל" עוזר. יכול להיות שילד שלך יצליח לישון טוב יותר. ( אצלנו הג'ל לא עוזר וגם לו נובימול ולא נורופן)

למעלה