Help!!!

Help!!!

היי, בני אופק בן 3.5 ילד מקסים (בדר"כ) וחכם מאוד. בתקופה האחרונה הוא הפך להיות ילד אלים מילולית ופיזית. בעיקר שאנחנו ההורים נמצאים לידו. כאשר אופק לא נמצא איתנו הוא לא עושה את אותן הבעיות. חשוב לציין שההתנהגות החלה קצת אחרי שיובל אחיו הצעיר נולד. יובל בן 10 חודשים היום. אני כנראה יכולה להבין שההתנהגות נובעת מהמצב החדש בו הוא נמצא. אינני יודעת איך להתנהג כאשר הוא מקלל ומרביץ לי ולאחרים, אני רוצה לשפר את ההתנהגות שלו, המצב לפעמים בלתי נסבל ואני אובדת עצות. מדוע הוא מתנהג כך רק איתנו או לידנו ההורים? אשמח לעצה או להפניה לייעוץ כלשהו לגיל הזה. אני מאוד מודאגת...

צפירת ארגעה...

שלום רב, הסיפור אופטימי. לילד יש בסיס ויכולת להתנהג גם אחרת. הוא בשליטה והוא בוחר איך להתנהג עם מי? ואיפה? על פי דברייך אתם הכתובת. הילד מביע בהתנהגותו תסכול, אכזבה, כעס וקושי למצוא את מקומו הבטוח מחדש במשפחה. תפקידכם לעזור לו לחזור לנתיב החיובי כדי לקבל תחושת ערך, משמעות ומועילות. מזמינה אותך לדפדף בפורום ולאסוף כלים לעשות זאת. בנוסף יש אפשרות לפנות למספר שיחות הדרכה . מזמינה אותך להחליף את הדאגה בהבנה ואמפאטיה שתניב התיחסות בונה להתנהגות המפריעה של הילד. בברכה עינת גבע

למעלה