help!!!

deb11

New member
help!!!

היי אני בת 30 גילו לי לפני 4 חודשים פסוריאזיס מאז יש לי התפרצות ענקית מהכפות ידיים עד הרגליים חזה. איבר מין.פנים.שיער כל יום יוצאים לי חדשים ללא סוף אני כבר לא יוצאת מהבית סגרתי ל3/10 למלון אואזיס בים המלח לשבועיים האם אפשר לקבל תמיכה של חולים שם? אין לי מושג מה אני אמורה לעשות!! מאם ים המלח יעזור להפסיק את ההפרצות אשמח לעזרתכם תודה

קובי d1

New member
חג שמח

מצער לשמוע על ההתפרצות שלך ועוד יותר קשה לי לשמוע על הצורה הקשה שאת לוקחת את מצבך ,לא לצאת מהבית למה ומדוע בים המלח תרגישי כמו בבית בתאריך הזה יורדים הרבה אנשים מהאגודה ואני בטוח שתמצאי שם חברים /חברות שיעזרו לך אל דאגה ,אני מקווה שהשהות בים המלח תעזור לך חג שמח קובי

hilla m

New member
בלי פאניקה

היי קודם כל מצויין שאת נוסעת לים המלח. למיטב ניסיוני הטיפולים הראשונים בים המלח כמעט תמיד עוזרים, בעיקר בזכות השמש וגם בזכות הנופש וההרגעות... כשאצלי גילו פסוריאזיס זה היה לפני 10 שנים בערך ומצאתי שהפורום הזה מאוד עוזר. קיבלתי המון אינפורמציה וגם נרגעתי לגלות שאני לא היחידה ופה אני יכולה לקבל מענה אמיתי לגבי האפשרויות וההתמודדות. לגבי תמיכה של חולים בים המלח... כמעט תמיד יש חולים נוספים בים המלח, אני לא יודעת מה לגבי אוקטובר, אבל לפי מזג האוויר לא נראה לי שאת תהיי היחידה שם ככה שיהיו מי שיעזרו לך שם. הכי חשוב בים המלח זה להתפקד כבר בסביבות 7, 8 בסולריום ולהשתזף, אבל שוב, אני בטוחה שיהיו כאלו שינחו אותך שם. לגבי השיער, אני גם מאוד סובלת מפסוריאזיס בקרקפת... אחרי ים המלח אפשר להגיע לתוצאות מצויינות ברוב חלקי הגוף, הקרקפת קצת יותר בעייתי. אני מציעה שתבקשי מהרופא עור שלך משחה לטיפול בקרקפת (רצוי בלי קורטיזון) ובמקביל לשיזוף תמרחי את הקרקפת... יש איזשהי משחה שעזרה לי מאוד, זה תרכובת (נראה לי עם סליציל) שמכינים בבית מרקחת ויש לזה ריח של גופרית... מורחים את זה 3 ימים רצוף, 3 מריחות ביום וזה די עוזר. הכי כדאי להגיע לים המלח כשהעור כבר ספוג, ולא יבש. שיהיה לך בהצלחה ותעשי חיים בים המלח. הילה.

iptc

New member
פסוריאזיס

חשוב מאוד להגיע למרפאת IPTC במלון אואזיס ולקבל טיפול. שיפור במחלה מדהים.

danistar

New member
עצוב לי מאוד מה נהיה מהמקום הזה

במקום להיות מקום לציכה בחולים הפורום הזה נהפך לבמת פרסום אחת גדולה על גב החולים תוך ניצול ציני של כאבם ובהרבה מקרים חוסר ניסיון בתחום . נכון , יש כאן עוד הרבה נשצות טובות אמיתיות ( קובי ידידי הוא דוגמא טובה ) שמנסים לאזן את המצב ולעזור באמת אבל לצערי זה כבר לא מה שהיה ואני מציע לבחורה לפנות לפורום ב YNET שמנוהל ע"י יו"ר האגודה מר יונה טאוב .

קובי d1

New member
דני ככה זה בחיים

הפורום הוא פורום עזרה לחולי פסוריאזיס ,וזה שליונה יש פורום בYNET לא מוריד מערכו של הפורום הזה . אני בעבר חשבתי שהרבה פורומים באותו נושא פוגע , עכשיו אני חושב שקנאת סופרים תרבה חכמה תמיד יש אנשים שמנצלים את הבמה לפרסם כל מיני מוצרים במסווה שזה עזר להם וסך הכל המטרה שלהם לפרסם בלי לשלם אנחנו לא מטומטמים ויש להתיחס לכל פירסום בהתאם ובחשדנות ,מנצלים את המצוקה של אנשים לדחוף כל מיני מוצרים. ככה זה בחיים דני אני מבין את הכעס שלך על המצב של הבייבי שלך. חג שמח סופשבוע נחמד קובי

קוביd1

New member
סיפור ארוך

אולי לדני יהיה סבלנות להסביר לך את תולדות הפורום הזה ,הקמתו ,מלחמה של איש יקר אחד והמצב שהגיע עכשיו ,לאחר שתפוז לא נתנו יד חופשית בניהול הפורום ,,וחבל..... קובי

ds213

New member
../images/Emo230.gifדנדו'ששששש ברוכים השבים...../images/Emo13.gif

hilla m

New member
לא ידיעתי...

היי דני... אני פעם בהרבה זמן נכנסת לפה ולא ידעתי שיש עוד פורום הפורום הזה הוא המענה הראשון שלי לפני כל רופא וכל שנות הפסוריאזיס שלי תמך בצורה היעילה ביותר מאוד השתדלתי לענות ולא נראה לי שיש תוכן פרסומי במה שכתבתי.... בכל מקרה שיהיה יום טוב.

קובי d1

New member
מרפאה במלון אואזיס

איזה טיפול מדהים יש במרפאה במלון אואזיס ,אולי תשכנע אותי לגשת ולקבל טיפול ותחסוך לי את הצלייה של השמש במשך שבועיים זורק לך את הכפפה תרים אותה.... אני יורד ביום ראשון הקרוב קובי

ds213

New member
../images/Emo230.gifדבורה שלום

אני מבינה את תחושותיך כלפי הפסוריאזיס נכון זה לא נראה טוב אבל מכאן ועד לא לצאת מן הבית ,לא גנבת כלום אז אין במה להתבייש. חלק מהאנרגיות שלנו במחלה הזו מופנות בלהסתיר ולטשטש ,גם אצלי זה כך ,אבל לא כדאי להעניש את עצמנו פעמיים נכון?! תגיעי לים המלח תפגשי עם חולים/ות תקבלי תמיכה כמו כן תמצאי את עצמך תומכת . אני אהיה בים המלח גם כן החל מה..5/10 בדניאל אשלח לך מס' טל במסרון . המון בריאות מכל הלב dafna

deb11

New member
תודה רבה

תודה רבה לכולכם על העצות והתמיכה איזה כיף לשמוע שיש אנשים שמבינים אותי אני חדשה בפורום ושמחה שגיליתי אותו אעדכן אותכם כשאחזור שיהיה לכם שבת שלום והכי חשוב הרבה בריאות!!!!!

glomiti

New member
אני מבינה שזה קשה

אני מבינה שזה קשה להראות את עצמך כשיש לך פסוריאזיס בפנים,אני יודעת שהרבה מאוד מהחולים שיש להם פסוריאזיס בפנים אינם יורדים למטה בצעירים(בגילך וצעירים יותר)הנתון משמעותית מאוד גבוה יותר. אך עם רופא טוב(תחפשי רופא שתסמכי אליו ) את יכולה לשלוט בצורה טובה מאוד במחלה... טיפים לכולם א.כדי לקבל טיפולים מסוימים כמו ים המלח וטיפולים שעולים הרבה מאוד כסף כדי מאוד להפעיל לחץ על רופא גם כשהמצב בינוני,אין מה לעשות בארץ יודעים לתת רק כשמפעילים לחץ! ב.גם עם מחלה מינימלית בפנים או בכל מקום רגיש אחר אתם יכולים לדרוש טיפול בים המלח או כל טיפול אחר ולקבל את האישור בצדק(לפי סל התרופות טיפולים סיסטמיים ניתנים לכל אחד שסובל מפסוריאזיס במקומות רגישים ) חג שמח...................

למעלה