help!

help!

אני צריכה עזרה- גיוסים. הגדוד שלנו הוא ממש גדוד של בנות, יש שני בנים (אחד בכיתה טיפולית ואחד סתם חסר טקט דפוק) וגם הגדוד צריך להיות הרבה יותר גדול ממה שהוא, והיום בפעולה דיברו איתנו על זה שאנחנו לא נוכל להדריך ככה שנה הבאה, עם גדוד כזה. ושאנחנו חייבים לגייס עוד אנשים שיבואו. הבעיה היא, שאני לומדת בביצפר שהשם השני שלו הוא: מופרעים, ערסים ופרחות. ואנשים כאלה שמים *** על הצופים. חוץ מזה, גם אם יש אפשרות לשכנע אנשים מסוימים זה יהיה מאוד קשה! אז אני צריכה עזרה, איך אפשר לגייס הרבה אנשים בדרך מיוחדת? יש לנו כבר פעולה מיוחדת ביום שבת אבל אני לא חושבת שזה ממש יעזור אם אני יגיד להם: בואו לצופים ביום שבת בלה בלה בלה... אז אנשים, תעזרו לי!

בעיה....

יו....ת´אמת, הבי"ס שלי (החטיבה, התיכון דווקא טוב) ממש חרא גם, הערסים והפריחות שולטים, אבל.....יש לי גם מלא ידלים בשכבה שבצופים, כי אצלינו זה הפך לדבר מגניב כזה.... אז איזה רבע מהשכבה שלי לא בעצם לא רבע תנו לי לחשב.... טוב סליחה לא בדיוק רבע, עשירית (בול! כמעט...) טוב קיצר, אין לי ממש פיתרון, אבל..... אמ......תגייסו אנשים גם לא מהבי"X! חברות וחברים שלך, מהעיר, או....טוב סורי אין לי רעיונות... כשהראש שלי ייתרענן מהסיבוב של שעתיים בקניון עם כאב גם פחד אז אני אחשוב על משהו... בהצלחה!

אם הזכרת בי"ס, אז מקווה ישראל שולט!

באיזה בי"ס באים ביום שישי לשלוש שעות של עבודה במשק (הכי שווה זה חליבת כבשים\פרות ואיסוף ומיון ביצים...
) וחוזרים הבייתה ב11:00? רק בימקווה!!! הבי"ס הכי שווה בעולם! נועה.

אוי... שכחתי, הגיוסים! אז ככה...

אין לי כ"כ רעיון בישבילך, אבל אני יכולה לספר לך איך הצטרפו אצלנו אנשים לגדוד, פשוט כולנו כל הזמן היינו בצופים, חוץ ממלא פעולות וימי עבודה היה לנו גם חדר חשושים שהיינו בו מלא זמן ומלא פעמים ביום שישי יצאנו רק "החבר´ה של הצופים", כל הזמן דיברנו על הצופים בבי"ס, אחה"צ וזה רוב החיים שלנו או שהיינו בצופים, או שדיברנו על הצופים ועל אנשים שאנחנו מכירים מישם וכו´, ככה ילדים שהיו קצת בחבר´ה שלנו אבל לא היו בצופים הרגישו פיתאום "לא קשורים" והיצטרפו לצופים גם כן... וככה הגדוד שלנו גדל, היצטרפו אליו אחלה אנשים והיה סבבה... אבל זה יכול גם ליגרום לדברים הפוכים - אם יש לכם אנשים בגדוד שבצופים אבל זה לא רוב החיים שלהם זה שכל הזמן בצופים, ומדברים על זה יכול לעלות להם על העצבים והם יעזבו ביגלל שנימאס להם כבר להיות בצופים... זה גם קרה לכמה אנשים מהגדוד שלנו, אבל גם ככה הם היו אנשים שלא היו נישארים בצופים אם זה היה דורש מהם יותר מידי השקעה, אלו לא היו אנשים שהיו הולכים להדריך וכו´, וגם יותר אנשים היצטרפו מאשר עזבו. אז זהו... תנסו להיות גם כמונו אבל אל תגזימו כי זה יכול ליגרום לתוצאות הפוכות. נועה.

למעלה