help

help

הי בנות
יש לי תאומים בנים בני חודש מתוקים להפליא! (נולדו בשבוע 35) . החברה ניזונים מציצי והחיים יפים. אמממה... בימים האחרונים כנראה שיש להם קפיצת גדילה וכל חצי שעה הם מבקשים ציצי.
אני מצליחה להבדיל בין הדרישה של ציצי לגזים. יש גם זה וגם זה. העניין הוא שאין לי מספיק. אני כבר לא מצליחה לשאוב וממש אבל ממש לא רוצה להתחיל מטרנות וחברייה.
הלילה הם התעוררו כל חצי שעה ולשמחתי היה חלב שאוב שהרגיע אותם למשך שעה וחצי .
helllppp

קפיצת גדילה

הי ,

יופי לראות אותך פה שוב.
כל הכבוד על ההנקה !

מה שאת מתראת באמת נשמע כמו קפיצת גדילה.
הגוף שלך מקבל את המסר מהגברת הביקוש ומגביר את ההיצע בהתאם.
מאוד יכול להיות שיש בבכי שלהם גם רעב וגם גזים. זה חלק מהעניין ואין הרבה מה לעשות עם זה.
את צריכה לקחת האויר בימים האלה, ולדעת שיום-יומיים וזה ישתפר וירגע.
נסי לנוח יותר בימים האלה, עד כמה שאת יכולה, לשתות ולאכול כדי שתהיה לך אנרגיה לעבור את זה.
מעבר לזה אין הרבה מה לעשות..
אולי תנסי לקחת את שניהם , או אחד אחד למיטה שלך בלילה וכך תצליחי לגנוב עוד קצת שינה בין ההנקות.

בהצלחה

שלישה6

New member
מוסיפה בקטנה

הדר מבינה הרבה יותר ממני בהנקה, וענתה לך מהבחינה הזו, רק לציין ששעות אחר הצהריים והערב הן הקשות יותר מבחינת גזים וכאבי בטן- מאוד חשוב לשים לב, בייחוד בקפיצות גדילה, לא להעמיס מידיי על הקיבה שלהם, כדי לא להגביר את כאבי הבטן. ממליצה לך לנסות אחר הצהריים לעשות להם עיסוי, מסז' על הבטן עם שמן זית פושר, קיפול רגליים אל הבטן כמה שאפשר ולינה על הבטן סמוך אלייך על משטח פעילות- כולם דברים שיכולים להקל מעט עלייך ועליהם.
העמסה על הקיבה בשעות אחר הצהריים הקשות עלולה להחריף את כאבי הבטן שקיימים ממילא ולפוגע יותר בשנת הערב והלילה שלהם.

בהצלחה- תחזיקי מעמד.

תודה רבה יקירה על עזרתך

למעלה