HELP

HELP

שלום לכולם, לאחר שהורדתי מספר תוכנות לאייפאק 3950 שלי הוא נתקע, עשיתי לו סופט ריסט וזה לא עזר, עשיתי לוbackup הוא חזר לחיים כמו חדש .הייתי חייב לעדכן ידנית מספר קבצי אקסל והמכשיר חזר לקדמותו(מזל ששמרתי ספר טלפונים ופגישות בשמירה קשיחה), עד כאן הכל טוב ויפה, ואולם הוא לא מסכים להסתנכרן עם הpc הוא נותן הודעת שגיאה : db open error . קיבלתי עצה להחליף partnership החלפתי ועדיין אני מקבל אותה הודעה ,אולי למישהו יש פיתרון? בתודה מראש יעקב.

הנה

בצע HARDRESET ל-iPAQ על ידי לחיצה בו זמנית על הכפתור השמאלי ביותר של האייפק והימני ביותר בו זמנית וביצוע ריסט (סטיילוס) רגיל תוך כדי. (ב-iPAQ 38xx/39xx). שים לב שכל המידע ימחק!

help

שלום אדם, לשם מה קיימת האופצייה restore אם לאחריה אני חייב לעשות הארד ריסט ואם אעשה את זה , איך אוכל לשחזר את המידע לאייפאק אם כבר שיניתי את הusername ?

צר לי אך אינני מבין, כשאתה עושה

HardReset אתה מוחק את כל המידע מהמכשיר. במידה ויש לך חומר ב-Outlook תחת פרופיל "Adam" למשל, ברגע שתחבר את המכשיר מחדש, ותגדיר כי המכשיר יסתנכרן עם הפרופיל "Adam" כל ה-Contacts/DateBook יחזרו לעצמם. עם זאת תצטרך לעשות התקנה חוזרת של כל התוכנות שהתקנת! אין קשר ל-UserName, פשוט תן לו את אותו היוזרניים מחדש וזהו. לאיזה Restore התכוונת? HardReset מחזיר את המכשיר למצב בו הוא יצא מהחברה + תוספת עברית צרובה.

help

הסיפור הוא כזה אתמול בזמן שהתקנתי תוכנות חדשות לאייפאק 3950 שלי הוא נתקע , לא עזר סופט ריסט אז ביצעתי restore מתוך האופציות של הactivesync לאחר מכן המכשיר עצמו עבד מצויין אלא שהוא הפסיק להסתנכרן עם הpc ונותן לי הודעת שגיאה db open error . ניסיתי לשנות לו partnership זה לא עוזר ועכשיו אם אעשה לו הארד ריסט איך אוכל לשחזר טונות של אינפורמציה שיש לי במחשב?

אם ביצעת Backup לפני - המכשיר יחזור

ל-Backup. במידה ולא ביצעת, יחזרו אך ורק הנתונים. עד כאן שנינו מסכימים. ניסית לשנות למכשיר את ה-UserName כדי לסנכרן אותו עם שם חדש שתיצור ב-ActiveSync אך אחד שעדיין יסתנכרן עם הפרופיל הקודם? מפריעה לי תקלת ה-DB Open, תנסה לרסט הן את המחשב האישי והן את ה-iPAQ (ריסט רגיל) ולסגור את התוכניות שרצות.

למעלה