HELP

שבע77

New member
HELP

רציתי לספר שכבר כמה ימים אני סובלת מכאבים בפרקים ומגרנות ואתמול לא עמדתי בזה והלכתי למיון וקבעו שהמחלה מתעוררת והעלו לי את הפרדניזון ל 40 מ"ג ליום (הייתי על 5 מ"ג כבר 4 חודשים...) ואני קצת עצובה.. אבל הכאבים עוברים לאט לאט והיום אפילו עזר לי רק שני אקמול ולא אופטלגין וזה כבר חיובי... נכון שאני אתגבר על זה בקלום וכבר עוד השבוע יורידו לוי את המינון?? אני בטוחה שכן, כי אני אופטימית כי הרי לא יכול להיות שהמחלה תהיה פעילה עכשיו.. הרי לא נתתי לה אישור להיות פעילה. נכון?? אני אופטימית החיים סבבה
שבע

3VIVI

New member
../images/Emo13.gifשבע יקרה

ואכן זוהי גישה טובה תחשבי טוב יהיה טוב.
שלך |שמש'-מיום ליום מצבי הולך וטוב בכל אופן ומובן'-'אמיל קואה'-ויוי.

שבע יקרה אנחנו באותו בוץ ../images/Emo20.gif

נכון שצרת רבים נחמת טיפשים אבל אני כבר הייתי בטוחה משום מה לפני חודש שאני מתקרבת לרמיסיה ולא רק שלא רמיסיה אלא יש כרגע התלקחות רצינית. הייתי היום בבי"ח לביקורת אצל הרופאה שלי והעלו לי את המינון של הפרדיזון לשחקים והיא התחילה לדבר איתי על הטיפול באישפוז שכחתי את שמו שאולי בכל זאת כדאי לי לעבור. (להתאשפז כל חודש לשבוע זה ממש לא בא לי ועוד למשהו ניסיוני) ובקיצור יצאתי על הפנים. אבל אז נזכרתי לי שאנחנו ביוני החודש הארור שלי וזה ברור לגמרי שעד ספטמבר כולנו כבר נרגיש יותר טוב. אז עדיף יותר פרדינזון ולא לסבול עד שתרגישי יותר טוב. אנחנו הרי מכירות את זה. הסטרואידים המגעילים האלה שנואים עלינו אבל זה עוזר ואחר כך במילא נכנסים לתקופה טובה שיכולה להימשך שנים. תרגישי טוב

ל3

New member
זאבית המקסימה

אוףףףףף, מה קורה פה לכולם? אני מקווה שתרגישי יותר טוב ומהר. תגידי "לחברינו" הלופוס שאין לו אישור ממני לתקוף אותך לא עכשו ולא אף פעם ושלא כדאי שיתעסק עם מכית לשעבר
שולחת לך המון

CALA

New member
הי שבע../images/Emo24.gif

לכולנו יש תקופות טובות ופחות טובות, אבל דרך התמודדות שלך מוכיחה לנו שאת בקרוב מאוד תרגישי טוב. בקטע של אופטלגין- אני גם מאלה שאקמול לא עוזר להם, אז אם שני אקמול עזרו לך ולא בלעת אופטליגן אז כבר יש לך סיבה טובה להיות אופטימית. תרגישי טוב, כלנית.

1ט ל י

New member
היי 77

גם אני לאחרונה מרגישה גרוע מתמיד. אפילו לקחתי קצת חופש מהעבודה בגלל זה. גם אני מאלו שאקמול כבר לא עוזר להם, וגם אצלי חזרו המגרנות. עם זאת, הבנתי שזו אשמתו של הקיץ. אני מאמינה שיהיה בסדר לך ולכולנו, ושהקיץ יחלוף מהר, והשמש תחזור להיות מעט שעות ביום. אני מבינה את הכוונה שלך בקשר לזה שלא נתת למחלה אישור להיות פעילה. אני לפעמים מרגישה שהבנת איך זה להיות חולה, זהו, המחלה יכולה ללכת עכשיו, והיא לא הולכת, וזה לא יפה מצדה. תרגישי טוב.

ל3

New member
טלוש'

מקווה שאת מרגישה יותר טוב. יופי שלקחת חופשה ותנצלי אותה למנוחה וצבירת כוחות מחדש

ל3

New member
שבע היקרה

צר לי שאת לא מרגישה טוב אבל את אופטימית וזה חשוב .נכון שאנו לא מסמפטים את הסטרואידים בלשון המעטה אך תחשבי שזה רק לתקופה מסוימת ואחרי זה תאמרי להם בי בי- זה בהחלט לא חתונה קטולית. שבע, זוהי תקופה ואת תעברי אותה יחד איתנו שולחת לך המון

gaia20

New member
הלו!? בנות?? מה הולך כאן???

מי נתן לזאב אישור לפעול על בסיס יומי???? לא מקובל עלי ההתנהגות חסרת האחריות הזאת!!! מיד לחזור למוטב ובלי "אבל".... ברגע זה!!!

טגורי

New member
שאלה בקשר למיגרנות

בחיים שלי לא סבלתי מזה ולפני שבוע תקפו אותי למשך יומיים מיגרנות שאני לא מבינה מאיפה ולמה, האם זה קשור ללופוס?

3VIVI

New member
../images/Emo122.gifספרי איך יצאת מזה, גאייה

טגורי יקירתי,,,את המיגרנות אצלי אני מיחסת אותם ללופוס. משתדלת להיכנס למיטה עם ריפוד לעיניים שיהיה לי שקט וחושך,, חצי כדוא אופטלגין עיסויים ברקות ובבוהן הידיים,,ורפלקסולוגייה בכף הרגל גם עוזר. שתיית מים מוזיקה שקטה ונעימה. מדיטצייה או מנטרה "מיום ליום אני הולך וטוב בכל אופן ומובן"... שלך ויוי.

שבע77

New member
רק חצי אופטלגין?? זה מגרנה זה??

אני לוקחת בערך 40 טיפות בשביל שמשהו ידגדג את המגרנות שלי, אשרייך ויוי החיים סבבה
שבע

3VIVI

New member
../images/Emo25.gifהחצי זה בשביל שלא אתרגל

יותר מידיי לכדור הזה . אם ממשיך לכאוב לוקחת עוד חצי,,, כך אני מרגילה את הכאב למינון ולא את המינון לכאב. (אחותי היתה'דופקת' כל ערב 6 כדורים,במשך שנה של משככי כאבים ,כדורי שינה ,וכו' ולבסוף ניגרם נזק חמור למח),, לכן במקום 3 אקמולים שלא עוזרים יש חצי אופטלגין שהורגל לעשות את העבודה. ואני לא מאחלת לאף אחד את המיגרנה שלי,, מזמן לא אמרו לי את המישפט אשרייך,,,וטוב לך. כי הוא לא מתאים לי,, אך תודה בכל זאת שבע יקירתי. תזהרי עם הטיפטוף שלך 40 זה המון לא? שלך ויוי 'מיום ליום אני הולך וטוב בכל אופן ומובן' וקשה יש רק בלחם,,,

ל3

New member
ויווש'

לך אני מרשה מכל הלב לאמץ את המשפט שלי " קשה יש רק ב......" אני גאה שאת משתמשת בו

3VIVI

New member
שירו'ש ,,

את יודעת שמילים כתובות משפיעים עלי ,במיוחד שהם שזורות בחוכמה תובנה ורגישות ,מישפטים ,פתגמים ושירים ואנשים שכותבים אותם יכולים לעשות לי טוב ו'קשה יש רק בלחם 'מזכיר לי אותך ,, ואז אני מדיימנת שאת יוצאת מהקושי וזה כבר עושה לי טוב,בכדי לצאת מהקושי שלי,,,(פסיכולוגיה קלה בגרוש).
ויוי

גם לי יש מיגרנות מגיל 3

אוף זה מעצבן ועוד לא מצאתי את התרופה שזהו תעזור לי להרבה זמן כל הזמן משנים לי את התרופות כי זה לא משפיע עליי כרגע אני עם מיגרלב שה בנתיים עוזר

טגורי

New member
דרכי טיפול

אז זהו שאני לא סובלת בדרך כלל טפו טפו טפו...ואני ממש אבל ממש אנטי כדורים ומשככים אני יותר מנסה להתעלם ולהעביר אותה.. אבל שבוע שעבר הכאב שבר שיא אני לא זוכרת הרבה זמן כאבי ראש כאלה אז לקחתי 20 טיפות של אופטלגין כי אקמול זה לא ליגה... בכל אופן אני מאחלת לנו בריאות ואושר וסוף שבוע נעים יש לי בחינות אז אני לומדת ובין לבין קופצת לבקר ... ביי בינתיים

1ט ל י

New member
וואו, צרת רבים....

ואני חשבתי שאני בודדה במערכה נגד המגרנות. אני כל לילה הולכת לישון עם כרית על הראש בגלל המגרנות.

למעלה