help

comicsgirl

New member
help

מאז שאני זוכרת את עצמי- ציירתי רק נשים, ואם כבר גברים- אז רק פרצופים. היום, כשניסיתי לצייר דמות של גבר בשביל ניסיון קטן, הוא יצא לי כמו אישה. ואני, לתדהמתי, הבנתי שאני לא יודעת לצייר גוף של גברים! אנא, עיזרו לי. אם מישהו יכול לשים טיוטוריאל של איך לעזאזל מציירים גוף גברי- אני אהיה מאושרת.
תודה.

chatenoire

New member
גברים ממאדים, נשים מונוס

תופעה מעניינת היא שבנות נוטות לצייר דמויות נשיות, ובנים נוטים לצייר דמויות גבריות. אולי זה מתחבר לתופעה מעניינת אחרת שאנשים נוטים לצייר דמויות שמזכירות אותם עצמם. בכל מקרה, כדאי לך להציץ באתר הטיוטוריאלז הזה, גם בכלל שהוא די חביב, וגם בכלל שיש סקשן מיוחד על גברים (תגללי קצת למטה). כמובן שמעבר לזה תמיד מומלץ לקחת כמה מגזיני אופנה / חוברות קומיקס לידיים ולתרגל (או סתם לבהות...)

ailag

New member
אולי זה בגלל

שיותר קל לנו לצייר את עצמנו. אנחנו רואות בנות כל יום במראה.. רואים את זה גם בחלק מהציורים שבנים מציירים בנות בחוברות קומיקס, הם לפעמים מציירים בת ולא ממש מכירים את הנושא (לפנסילרים אין חיים, מבינה, אביב?
) אז הם מציירים כל מיני דברים לא הגיוניים. פחות הגיוניים מכמות השרירים של בן ממוצע בקומיקס. (אני לא מדברת על פחות מדי בגדים אלא על איך שזה נראה עליהן). טוב, יש עוד סיבות, למשל הרצון להלהיב את הבנים שקוראים ..
אבל נראה לי שגם מה שכתבתי מצטרף שם. אצל חלק מהאמנים לפחות.

chatenoire

New member
אמנים ואמניות

בכלל מעניין לראות איך נשים וגברים "מציגים" אחד את השני. היה אצלנו לפני כמה זמן שיפוצניק, שראה את אג'א-לן ואמר שרואים שציירה אותה בחורה, כי החזה שלה לא גדול מספיק. אין ספק שלנשים, שיש להן יותר גישה לגוף נשי, יהיה קל יותר לצייר אותו. הרי המקור הכי מיידי שלי ל-Reference הוא המראה, ובגלל זה אני מתקשה יותר בציור שרירי חזה, זרוע או רגליים של גברים. המקצועיות מתבטאת ביכולת ללמוד מספרים, ממודלים ומתמונות את האנטומיה שאנחנו לא מכירים, ולהגיע איתה לאותה רמה כמו זו המוכרת לנו...

Emblem Wearer

New member
אדי פוס.

זה עוד הולך רחוק יותר - יש לי חבר, מאייר מתחיל, שאוהב לצייר בעיקר נשים בפוזות סקסיות (לא אירוטיות - אלא פוזות של דוגמניות). מילא שכולן נראות באיורים שלו גבריות למדי... הבעיה המרכזית היא שכולן דומות לאמא שלו !!! והוא חושב שהדמויות שלו נורא סקסיות (אני לא יודע איך לבשר לו את הבשורה המרה).

יש לי רעיון לבישור ההודעה

תכוון אותו לפורום הזה ואחרי עיון קל הוא יגיע להודעה שלך... ויושפל קשות!!! מגיע לו. סוטה!

הה אצלי זה בדיוק ההיפך!

עוד בתור ילדה (שהשם לא יטעה) הייתי מוקסמת מבנים ובוהה בהם שעות, ומציירת אותם בכל מיני עלילות ואהבתי במיוחד להדגיש את השרירים שיש בהם המון תנועה ואקספרסיביות. אבל כשאני מציירת נשים בצורה לא מודעת, יש בהן משהו ממני.

ailag

New member
למה ההפך?

היא אמרה שבנות מציירות בנות טוב, כי זה נושא מוכר להן..

שני הסנטים שלי

מצד אחד לצייר\ת יש גישה לגוף שלהם בשביל רפרנס, אבל מצד שני מה אם הדמות שאתם רוצים לצייר שונה ממכם? למשל, לוחמת אמיצה מחוברת פאנטזיה לא בהכרח תראה אותו דבר כמו סבתא זקנה ושרירן מחדר כושר לא נראה כמו איש שמן שחי על מקדונלדס. כלומר? לא מספיק לדעת לצייר רק שני סוגי אנטומיה (גברים ונשים) כי יש פחות או יותר מבחר אינסופי של סוגי גופים להשתלט עליהם. למרות שמבט חטוף בחוברות קומיקס מיינסטרים יכול ליצור את האשליה שכל הנשים בעולם גבוהות, חטובות ובעלות ציצי גדול ולא משנה אם הן נערות הומלסיות, סופר גיבורות, מזכירות, עורכות דין או רופאות אף אוזן גרון.

illustrator

New member
למען האמת...

אני חושב שזה קשור יותר לתרגול מאשר ידע. כפי שציינת בעצמך, תמיד ציירת נשים. אמנם זה נכון שיותר קל לצייר על בסיס מבט במראה, אבל עדיין צריך להתרגל לצייר את מה שאת רואה. אני תמיד העדפתי לצייר נשים (בתקופה שעוד הייתי מצייר). אמנם הייתי צריך לחפש קצת יותר כאשר היתה לי התלבטות לגבי האנטומיה, אבל בסופו של דבר הייתי מרוצה יותר מציורים של נשים שציירתי מאשר של גברים.

ננסק

New member
זה מתפרש גם לכתיבה,

אז למה לא לציור? בטח אפילו -כדרים- עושים -כדים- נשיים או גבריים בהתאם למין שלהם. הביולוגיה הזאת תרדוף אותנו עד הקבר.

למעלה