HELP

HELP

יש שני אנשים בעלי אותו השם שהייתי רוצה לדעת מי מהם יותר מתאים לי. איך אני אמורה לשאול ואיך להבדיל בניהם?

ליאת39

New member
אממ....

"מה ההתפתחות הצפויה לי עם איקס.... מבחינה רומנטית ב (זמן מסויים)?" "מה ההתפתחות הצפויה לי עם וואי מבחינה רומנטית ב(זמן מסויים)"? (לכל שאלה 6 קלפים + קלף סיכום)

אז ככה אני צריכה עזרה בפרוש

מה ההתפתחות הצפויה לי עם איקס.... מבחינה רומנטית בחודש הקרוב? שלוש חרבות, תשע חרבות, ארבע גביעים,נזיר, חמשיה מטות, חמישה גביעים, אביר המטבעות- סיכום מה ההתפתחות הצפויה לי עם ווי.... מבחינה רומנטית בחודש הקרוב? עשר מטבעות, שישה מטות, שמונה מטות, שלוש חרבות, שמונה גביעים, אביר המטבעות, נזיר -סיכום תודה רבה

batgalim

New member
לנצח

מה ההתפתחות הצפויה לי עם איקס.... מבחינה רומנטית בחודש הקרוב? שלוש חרבות, תשע חרבות, ארבע גביעים,נזיר, חמשיה מטות, חמישה גביעים, אביר המטבעות- סיכום לא צפויה שום התפתחות... אכזבות וחשש מפגיעה, סירובים, התכנסות עצמית, מאבקים, חוסר שביעות רצון. עזבי...
מה ההתפתחות הצפויה לי עם ווי.... מבחינה רומנטית בחודש הקרוב? עשר מטבעות, שישה מטות, שמונה מטות, שלוש חרבות, שמונה גביעים, אביר המטבעות, נזיר -סיכום כאן נקודת הפתיחה טובה יותר, הפוטנציאל נראה חיובי אך - שימי לב, את מלאת אנרגיות ורצון טוב, וכנראה מראה לו יותר מידי התלהבות, דבר שיגרום לו להתאכזב ממך ולרצות לעזוב. המלצה - שימי לעצמך גבולות! אל תראי התלהבות, שמרי על התנהגות מאופקת. תראי לו שאת מעוניינת אך עשי זאת בשיקול דעת, אני לא רוצה להשמע בוטה מידי אך מה שעולה לי להגיד לך זה - לא לרוץ מיד למיטה...

בת גלים קודם כל תודה רבה לך

אין סיכוי שאני ירוץ איתו למיטה כי אני לא נועגת ככה. תודה על העזרה, אני מקווה שאני לא מראה התלהבות כי אני לא יוזמת שיחות הוא היחיד שמתקשר. הייתי רוצה לדעת אם הוא אמין?

למעלה