help

hilaeventov

New member
בעלי הכלבים במצוקה בסופ"ש

לארי הי, אני חדשה בפורום ואני פונה מתוך מצוקה אמיתית וכואבת. היום יום שישי, גשם וקר מאד. רק שמישהו יגיד לי שהיום לא לכדו כלבים. ואם כן מה אפשר לעשות בשעה כזו(14:30), למי לפנות רק בכדי להיות שקטים במהלך סופ"ש. ואם לא היה הלוכד, אולי מישהו ראה גולדן רטריוור בצבע בז', לא גדול במיוחד העונה לשם סאם. אודה לכל עזרה. אנחנו ממש על הפנים מאז נעלם הבוקר. תודה, הילה.

hilaeventov

New member
help

אם מישהו יכול לעזור בנושא הכלב סאם (גולדן). איפה ניתן לאתרו בסופ"ש? היכן המכלאה במודיעין?

sagievri

New member
המכלאה כבר סגורה היום

המכלאה במודיעין פתוחה ביום שישי רק עד 9:30 בבוקר והשירות הוטרינרי סגור. המכלאה נמצאת בסוף רחוב עמק בית שאן ליד הקראוונים של הפועלים, יש שילוט לכלביה. אבל אולי סאם רק מטייל ויחזור הביתה בקרוב, כמו שלנו קרה אתמול. שווה לעשות סיבוב בישוב ובלפיד, נראה לי שיש איזו התארגנות של "חבר'ה" של כלבים שמבלים ביחד סביב איזו כלבה.. כולי תקוה שהוא ישוב מהר.

hilaeventov

New member
תשובה לארדים וכל שאר המודאגים בקשר

כבר אמרתי לכם כמה מקסימים אתם? אז ככה, סאם לא יחזור עד יום ראשון כי הוא נלכד. ובזכות הפורום הזה גיליתי את המידע הזה. יבורך מקימו. ועכשיו, שאלה אליכם ותחשבו לפני שאתם יורים. מה דעתכם שנבקש יפה מהלוכד הנחמד, לעבוד בישובנו היחודי והמקסים רק 5 ימים בשבוע, ושיניח לנו לנפשנו בשישי שבת? מין סטאטוס קוו. כי כלב מסכן בקור כזה, לא מחכה 24 שעות עד שיחרורו אלא לפחות 48 שעות. וזה בסה"כ גולדן לא איזה רוטווילר או אמסטאף. קשה לתאר כמה דמעות ושלא נדבר על כך שערב שישי נהרס לגמרי למשפחה כולה. ההמתנה קשה מנשוא. ולכן אולי לוכד נחמד, תתחשב בנו לפחות ביום שישי ותנוח לך בכיף. אולי בית קפה, אולי איזה ספא... כי הפעם לכדת כלב מדהים שרגיל להיות רוב הזמן בבית ולשחק עם בני הקטן. בטח ראית כמה יפה נקי ומטופח הוא.

סוף סוף - כולם מרוצים

לוכד הכלבים: לא צריך להתאמץ: הוא תפס כלבים חברותיים, שלא בורחים. מצא שלל רב: ברור לו שיבואו לשחרר אותם - ועם תשלום קנס שמן. השירות הוטרינארי: יוצא נשכר: תופסים כלבים שיש מי שישלם כדי לשחרר אותם. עושה את העבודה: אכיפה של "שוטטות כלבים". ובמיוחד אנחנו, הרחובות בטוחים - ונקיים מכלבים. הכי טוב.

hilaeventov

New member
אם ציפורים אינן שרות המוות פה מולך.

זוכרים את השיר על יואל משה סלומון ששר אריק איינשטין? שם הוא אומר: "אם ציפורים אינן שרות המוות פה מולך, כדאי לצאת מפה מהר הנה אני הולך..." כל היופי בישובים כאלה זה, שבני האדם וחיות המחמד שלהם ירגישו הכי כיף והכי חופשיים שבעולם. לא תמצאו את זה בעיר. 99% מהכלבים הנחשבים "משוטטים", תמצאו עליהם רצועה, ותג חיסון נגד כלבת. בד"כ, גם תמצא אותם בחבורות קטנות (מה יש? גם להם מותר להתחבר עם בני מינם). כמעט אין בית בישוב שאין בו כלב. ואיזה כלבים? אחד אחד מקסימים. אז כן איציק אתה צודק יש היוצאים מורווחים מהסיפור הזה בטווח הקצר אבל בטווח היותר ארוך, ישנם ילדים שאנו מקבעים אצלם את הפחד מבעלי חיים ("כי צריך ללכוד אותם") ואת חוסר הסובלנות כלפיהם. אם הבנתי נכון אתה מגדל כלב בעצמך, ואני לא צריכה לספר לך שישנם אנשים שיצטרכו לעבור לפחות 10 גילגולי חיים כדי להגיע לרמתו של כלבך וכלבי. כן, קראתי בפורום שמישהו כתב שאנחנו "יותר טובים" מתושבי לפיד. כן, בטח. ראינו. ועוד דבר, לא רק שקל ללוכד לתפוס את הכלבים האלו, הם גם מקשקשים לו בזנב כשהוא קורא להם וחושבים שהוא רוצה לשחק איתם. אבל ביננו איציק, כל מה שנכתוב לגבי הנושא הזה לא יעזור כשמדובר באנשים שאינם אוהבים בעלי חיים (שיש לי הגדרה בשבילם - "יותר טובים מאחרים").

אכפת לי1

New member
כלב יכול לשיר אבל שיהיה קשור

אני שמח שמצאת את הכלב שלך - באמת! אבל אני גם שמח שאולי תלמדי לקח. בניגוד למה שאיציק כתב, הקנס הוא קטן (כ-140 ש"ח) וכנראה קטן מדי. כלב הוא כלב הוא כלב ומקסים ככל שיהיה (ואני לא ציני) הוא עדיין חיה. אני אוהב כלבים מאוד וגם גידלתי כמה המון שנים באהבה אבל מעולם לא עברתי על החוק - מעולם! ובטח ובטח לא הפרעתי לזולת בגלל קבלת ההחלטות שלי לגדל כלב או כל חית מחמד אחרת. תפקידו של הלוכד הוא לאסוף כלבים משוטטים וזה בדיוק מה שעשה הכלב שלך - שוטט. במסגרת שוטטותו יש סיכוי סביר שחלף ליד ילד ואפילו קשקש בזנב ויתכן שאם הוא זכר, הוא השתין על אי אלו בתים וכנראה שעשה גם את צרכיו הטבעיים איפה שהוא - אולי בחצר של מישהו אחר. הלוכד עשה את תפקידו ואין זה משנה אם הכלב "קל" לתפיסה או "קשה" לתפיסה. האם על שוטר לוותר על דו"ח תנועה לנהג בגלל שהוא חביב ומחייך? ולידיעתך - גם אנשים שאוהבים כלבים וגם אלו שלא - לא אוהבים שעושים להם צרכים על הדשא בבית הפרטי שלהם או בכניסה לבית שלהם או על המדרכה שעליה הם מטיילים בישוב המקסים שלנו!!! ובבקשה - על תצאי חוצץ
כנגד "אנשים שאינם אוהבים בע"ח" בדקי קודם בציציותיך. אני מאחל לך שבת שלום!!

nushi12

New member
כל שביקשו הוא לכבד את החוק והשכנים

לא צריך לעשות מזה מסע צלב נגד שונאי חיות. (לא מדובר בכאלה) לצערינו כבר למדנו שאנשים לומדים דרך הכיס.....

מי שמתאכזר לחיות

סופו שיתאכזר גם לבני אדם.לוכד לך הביתה. תנו לחיות לחיות בשקט.

יהלומים

New member
ומי שמתאכזר לבני אדם...

אף אחד כאן לא מתאכזר. אני מאד מבין את הילה שכלבה נעלם סתם כך באמצע היום והיא אינה יודעת היכן הוא, אבל אני עוד יותר מבין את ילדי הקטנים שמפחדים לצאת מהבית בבוקר כי חבורת כלבים מגודלים משוטטת לה ברחוב חופשי ללא הפרעה. ואני עוד יותר מבין את עצמי כשאני יוצא לחניה שלי ודורך על הקקי שהם השאירו שם. ודרך אגב, גם לנו יש כלבה, ואנחנו אוהבים אותה מאד, לפחות כמו שהילה אוהבת את הכלב שלה. אבל משום מה אנחנו מקפידים לצאת איתה קשורה ברצועה לעשות את צרכיה. כי יש גם בני אדם בישוב הזה, ובייחוד ילדים שזכותם לפחד מכלבים שהם לא מכירים ושמגיעים לגובה שלהם ומכפילים אותם ברוחב (דמיינו לרגע את עצמכם יוצאים לרחוב ורואים שם יצור בגובה מטר שמונים, כפול ממכם ברוחב, הולך על ארבע וחושף שיניים בדיוק בגובה של הפרצוף שלכם. לא היתם מפחדים?). לכן, טוב עושה המועצה שסוף סוף מסתובב כאן לוכד כלבים. חיכינו לזה יותר מדי זמן!

שגית רם

New member
לבעלי הכלבים בסוף רחוב אהוד - חשוב

לבעלי הכלבים המשוטטים ברחוב אהוד , אנא קיראו את ההודעה משום שהם סובלים!!!!. ישנה כלבה מיוחמת קטנה ואיתה נמצאת חבורה של כלבים נוספים אחד חום נמוך והשני שחור גדול ולעיתים עוד כמה נספחים. הכלבה הקטנה המיוחמת פשוט מותשת ומנסה לנוח אצלנו בחצר, משום שכל הכלבים מציקים לה. הכלב החום מדממם ברגלו ממריבות עם הכלב השחור ואולי עם כלבים נוספים. והשחור מילל שהוא לא יכול לעבור מתחת לגדר ולהיכנס. אנא הכניסו אותם הביתה - לא טוב להם!!! (אני כבר לא מדברת על זה שהכניסה אלי הביתה מלאה בכתמי דם של הכלב החום) שגית

הכלבים של סוף רחוב אהוד- נחל מודיעי

שגית אז בגלל הכלבה שלכם כל הבלאגן? כבעלי כלב באזור המדובר, כלבנו יוצא מדעתו כבר כמה ימים ועכשו אני מבין מדוע. תשדלו להשאיר את הכלבה בבית, היום היו אצלנו בביקור כל כלבי האיזור, 6 כלבים לא פחות וכנראה שבנהים גם הכלבה המיוחמת, לא נעים להגיד אבל זה היה נראה כמו אונס קבוצתי

שגית רם

New member
הכלבה היא לא שלנו, לי יש כלב בחצר

שלא מסתובב בחוץ. מה שציינתי לגבי הכלבה זה שהיא נכנסת מתחת לגדר שלנו כדי לברוח משאר הכלבים.

שגית רם

New member
ובנוסף, אם היא היתה שלי לא הייתי

מבקשת מבעלי הכלבים האחרים להכניסם הביתה ומצד שני משאירה אותה בחוץ

hilaeventov

New member
תודה תודה תודה

לכל מי שהגיב לכאן או לכאן,דבר ראשון אני רוצה לספר לכם שסאם כבר שוחרר בשעה 08:30 יום א' מהמכלאה במודיעין. עייף, מותש, מפוחד אך הוא כבר אחרי מקלחת טובה וחמה ואוכל טוב כיד המלך. תודה ענקית ללארי ולכל האנשים היפים והמקסימים שמיד ניסו לעודד ולעזור בכל דרך אפשרית. אין דבר מרגש מזה. אבל, ואבל גדול, אני לא יכולה שלא להסכים שצריך להתחשב האחד בשני. ומעתה סאמי שלנו יטייל רק איתנו ועם רצועה. מי שירצה להתקרב ולשחק איתו מוזמן ומי שיפחד, ירגיש מוגן. למרות שהייתי רוצה לחשוב שפחד הוא לא דבר מולד אלא נרכש ואם בעלי חיים היו חופשיים יותר, כך גם ילדינו היו מקבלים אותם כנוף ילדותם וכדבר ברור ומובן ולא מפחדים מהם. בסה"כ עלה לדיון נושא שמאד כואב לכל הצדדים. ישוב קטן ואנשים באמת באמת מקסימים. אז אולי נמצא ביחד פתרון אחר מאשר לוכד רע לב. פתרון שיעשה לכל הצדדים טוב (חוץ מאשר ללוכד). אולי למצוא איזה מקום בישוב שאפשר להביא את הכלבים לשם שישחררו קצת מרץ וישחקו או משהו דומה וכך גם יוכלו הכלבים להיות משוחררים במקום מוגדר וגם לא יטרידו את שאר האנשים. סתם רעיון ואם למישהו יש רעיון אחר אולי נוכל לעשות משהו וכך לא נצטרך את הלוכד הרשע הזה בישובנו. אז שוב תודה לכולכם וסליחה ממי שמוטרד. בואו נמצא ביחד פתרון ואז באמת נוכל לומר שאנחנו ישוב מיוחד.

למעלה