HELP!!!!!!!

Boro747

New member
HELP!!!!!!!

טוב אז ככה... אני בא"א באנגלית ויש לנו כזו משימה שצריך לעשות הרצאות ובאמצע השיעור היום הגיע לי רעיון לעשות על קווין ודרך ממש נחמדה כמו למשל להתחיל את ההרצאה בשיר ממש טוב שלהם ואז לתת פרטים על הלהקה חברי הלהקה ההופעות וכו' רק שאני לא ממש יודעת פרטים על הלהקה..
אז אני צריכה בבילוגרפיות על חברי הלהקה והלהקה.... יש ךמשהו מושג מאיפה אני יכולה להשיג?? ואיזה שיר הכי טוב כדי לפתוח את ההרצאה?? (מומלץ שיר קצבי כדי שממש יכניס אותם לקטע...) ונצל"ש אני מתה לקנות דיסק של הלהקה יש לי כמה בבית אבל זה לא מספיק לי איזה דיסק כדאי לי?? (אני מעדיפה דיסק עם כמה שיותר קלאסיקות...) טוב תעזרו לי בבקשה יעלה...

michalQ

New member
לפי דעתי.

תתחילי ב- dont stop me now שהוא שיר מקפיץ, מעורר . או we will rock you שהוא שיר מוכר והילדים? ייכנסו לקצב [או משו :/] יש קישורים פה בפורום. ויש גם את אתר mooma עם ביבליוגרפיה אבל זה בעברית.

aniroosh34

New member
הלוואי שלנו היו נותנים לעשות ...

הרצאות על מה שאנחנו רוצים... אנחנו צריכים לעשות הרצאה על התמכרות לסמים....

Boro747

New member
כן בטח....

ההרצאות הן באנגלית ורוב מי שבהקבצה שלי יודע אנגלית יותר טוב מהמורה (שפת אם, אנשים שחיו בחול..) ואז אנחנו מדברים בקצב הדיבור שלנו חצי מהמילים מבקשת שנגיד שבע פעמים ולאט כדי שהיא תבין ואם משתמשים בשפה גבוהה היא אומרת שאנחנו לא מבינים את הבן אדם המדבר ושנסביר את המילים האחרונות... בקיצור זה ס-י-ו-ט!!!!!!!!!!

למעלה