HELP!

תם-תם

New member
HELP!

החיים שלי בבלאגן טוטאלי! אני לא יכולה להסביר את זה ככה, אז אם יש פה מישהו, או למישהו יש זמן\כוח להדבר, נקבע זמן בצ`אט, כי אני ממש אשמח למבט של מישהו מחוץ לחיים שלי... ומיכלי, עדיין אין לי את השורה שמקשרת לצ`אט... תודה, תם-תם

פלג^ר

New member
תם תם מתוקה אם את רוצה לדבר אני

נמצאת בצאט הקולי של תפוז בחדר הלובי.ביי מתוקה

מיכל לב

New member
תמתמונת, מה בדיוק קורה?

יצא לכן לקשקש בצ`אט? הכל בסדר עכשיו? כתבי לי אני אשתדל לעזור.

תם-תם

New member
לא ממש. לא הייתי פה...

כל הבני דודים המקסימים שלי היו פה אז לא היה לי ממש זמן או פרטיות להתחבר. שום דבר לא בסדר, אני נורא מבולבלת, אני לא יודעת מי אני, כל האנשים מסביבי משתנים לי ואני לא עומדת בקצב ולא מצליחה לעכל את השינויים. ומר- מר בכלל משגע אותי, אני כבר פשוט לא יודעת מה לעשות. אני פשוט ממש צריכה לדבר עם מישהו, ולא עם החברות שלי, כי כבר נמאס להן לשמוע על מר מר, ועל כל השאר, ואני לא יכולה לדבר איתו, כי הוא לא מצליח למצוא זמן, והפגישות שלי אצל הפסיכולוגית הן ביחד עם אבא שלי ואשתו עכשיו, אז גם איתה אני לא יכולה לדבר, ואני פשוט כבר משתגעת! רק עכשיו איזה שמונה כמעט תשע שנים אחרי הגירושים של ההורים שלי אני מתחילה להבין את הקשיים, וזה קשה. מיכלי, תרגישי טוב... תם-תם

מיכל לב

New member
תמתמונת בוקר טוב,

מתוקה שלי בואי נעשה קצת סדר. תספרי מה בדיוק הבעיה..פרה..פרה.. כשאת רואה את הכל בגדול,בצורה מופשטת הכל מאיים ולא יודעים במה להתחיל. מה הדבר שכרגע מציק לך ביותר? למה בעצם הוא מציק לך? מה את יכולה לעשות על מנת לשנות ושפר? את יודעת , במקום שמופיעה הבעיה מתחבא גם הפתרון, פשוט לפעמים הוא משחק אותה HARD TO GET, אל תאמיני,הוא שם,מחכה שתחשפי אותו.נכון, יש לו דרישות ותנאים מקדימים,הוא מוכן להחשף רק כשאת רגועה,לא עושה בלאגן,לא כעוסה וכל הבלה בלה... אבל כשאת מוכנה והוא סוף סוף מופיע.... תודי היה שווה :) בקיצור תם תם תכתבי לי, ועד שתעשי זאת..טיפ לפיתוי פתרונות: תחייכי, תעשי חה חה חה ואז אפילו אם לא בא לך...יבוא לך (מצטערת אם התשובה לא ממש מנוסחת בצורה דידקטית, המיקורובים שלי עדיין איתי) בינתיים אהובה, ממני נשיקה והמון אהבה :)

למעלה