help...

splash

New member
help...

יש רגעים בהם נראה לה שהכול כמעט בסדר. היא מרגישה חזקה וגאה בעצמה על כך שהיא מתמודדת כל כך יפה עם דבר שהיתה בטוחה שתעדיף למות מאשר שיקרה. היא מסתכלת על עצמה מבחוץ וחושבת שהיא באמת ילדה יפה וחכמה כמו שאבא ואמא תמיד אמרו לה וששומדבר לא יכול לעצור אותה, אפילו לא הדבר הזה. והיא מרגישה שמחה. אבל... תמיד יש "אבל". להסתכל אל תוך העיניים שלו, לשמוע את הקול שלו ולדעת שהוא עוזב, כמו כולם, למרות שהבטיח לעולם לא ללכת. והיא אוהבת אותו. רק אותו. וכבר שנים ככה, ביחד. ופתאום... והיא נשברת. help...

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
אבל

ה"אבל" הזה שתמיד ישנו... גם לנו. למה? למה הוא עוזב, לדעתך? למה גם הוא, כמו כולם? להישבר זה דבר נורא. אבל תמיד אפשר להשתקם, לא? שום דבר לא יעצור אותה, כמו שאמרו לה.

רומי1770

New member
מסע אל תוך תוכה..... ../images/Emo50.gif

אולי זה טוב שהוא עוזב אולי מגיע לה משהוא טוב יותר אוהב, מפרגן, משהוא שיקבל אותה כפי שהיא משהוא שיעריך אותה. לכל התחלה יש סוף ולכל סוף התחלה חדשה... הרבה פעמים טובה יותר... אפשר לראות בזה התחלה של מסע חדש מאתגר, מעניין,מסקרן אולי קצת מפחיד, אבל יש סיכוי טוב שחייה ישתנו לטובה!!!!! מה דעתך, יקרה? רומי

splash

New member
../images/Emo51.gif

תמיד אומרים שמחר יהיה יותר טוב. עכשיו זה מחר...

רומי1770

New member
מחר.............

מחר.... אם אנחנו ניקח את החיים לידים ולא נהייה פסיבים אני יודעת בדיוק כמה קל לומר ועד כמה קשה לבצע... אני באמת יודעת, וזו תחושה לא קלה... רומי

splash

New member
היום בסדר.

הכל בסדר. אני עדיין חיה. הלב שלי חזר לפעום בקצב הרגיל, הגוף שלי כבר לא רועד, הנשימות שלי קלות וגם הדמעות הפסיקו. אני אפילו מצליחה למרוח חיוך על הפנים. אני חיה ולגמרי מסוגלת לתפקד. אני חושבת שזאת הכחשה. אני פשוט לא מכריחה את עצמי לא לחשוב על זה...

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
תלכי עם מה שאת מרגישה

לפעמים זה מה שצריך, קצת להרוח ואז זה יחזור ויהיה שוב כאב, ושוב בורחים ונחים קצת מהבכי והכאב וחוזר חלילה. את בסדר ואת תצאי מזה.

למעלה